Släkten är värst

Det kommer att bli V, MP och Fi som utplånar sossarna, inte ”högern”. Socialdemokratin är ett gammalt industrialistparti. De står för löntagarperspektivet i den fiktiva dikotomin löntagare – kapitalist. I ett sekel har de hyllat industrialismens välsignelsebringande välståndsökning. Samtidigt har de via strejker, lockouter, bojkotter och funktionssocialism överfört makt från de förhatliga kapitalisterna.

Av bara farten har de i samma veva även tagit makt och förmögenhet från sina egna medlemmar och än mer från de löntagargrupper som inte är medlemmar. De har infört en ny undersåtefiering. V, MP och Fi tackar och bjuder tillbaks med mer omyndigförklaring av medborgarna och högre skatter som drabbar vanligt folk, med mera.

Om, när, Stefan Löfvén ska bilda regering med dessa utvecklingsfientliga partier, kommer han tvingas välja mellan två onda ting. Antingen måste han riskera att de kramar ihjäl honom och hans parti, eller så måste han be på sina bara knän att få bilda regering med några av alliansens partier. Det är i sanning en draksådd socialdemokraterna närt vid sin barm när de låtit dessa verklighetsfrämmande partier växa sig starka under socialismens stora täcke.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Släkten är värst

 1. Thomas Gunnarson skriver:

  Nja….
  Jag kan nästan slå vad om att det ligger en samlingsregering S ochM i faggorna….

  • mats skriver:

   Jo, det har ju spekulerats i det. En S&M konstellation skulle väl bekräfta det svenska folkets självspäkande inställning till politik.

  • Jan Suhr skriver:

   Ja hellre det än en S-MP-V-(F!) regering. S&M (kan tolkas på annat sätt) skulle ju ha rätt många gemensamma punkter.

   • mats skriver:

    Den alternativa tolkningen av S&M var avsiktlig. Jag skulle inte känna mig bekväm med den.

Kommentarer inaktiverade.