Mea culpa!

Hur kommer det sig att feministerna har bestämt att mäns förhållande till sex är osunt? Hur kommer det sig att de kan definiera att kvinnor som ställer upp på sex med män, frivilligt utan betalning, men i någon mening på männens villkor är könsförrädare? På vilket sätt är det tänkt att ett sådant förhållningssätt till sex ska gynna kvinnorna?

Det är naturligtvis inte tänkt att gynna kvinnorna. Tvärtom är det tänkt att stigmatisera allt samröre med män. Självsvåldigt och diktatoriskt har feministerna diskvalificerat mäns sexualitet. Ja, de har till och diskvalificerat kvinnors sex med män i samma process!
Avsikten är naturligtvis att söndra och härska. Allt ska skyllas på männen. På så vis ska man ena kvinnorna, så att deras kvinnliga företrädare ska kunna topprida hela samhället. Kvinnorna ska ges dåligt samvete för att de trots allt gillar män och sex med män. Detta dåliga samvete ska skyllas på männen och deras skamliga sätt att utnyttja kvinnorna.
Exakt hur logiken i detta är tänkt att hänga ihop har de inte lyckats visa klart. Men avsikten är solklar, allt är männens fel och endast genom att kvinnorna bildar gemensam front mot männen kan kvinnornas rätt garanteras. Vad är det som plötsligt får en stor mängd kvinnor att tro att deras bästa allierade i kampen för en dräglig tillvaro enbart kan vara kvinnor? Därtill kvinnor som ljuger och förvränger för att nå sina personliga syften. Massillusionernas tid är tydligen inte förbi.

Det här inlägget postades i Jämlikhet, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.