SvD censurerar

Peter Stilbs har alldeles rätt i sin insändare. Synd bara att inte fler vaknar upp och att inte media sköter sitt kritiska granskande bättre. Där verkar man bara vara insnöade på rubriker, flashiga bylines och kändisskap. Jag känner till flera insiktfulla insändare och debattartiklar från olika personer som aldrig får plats i tidningen. Där ska ju artikelserien ”Klimathotet” verkställa folkets undertryckande.

Hotet i klimathotet är inte ett hot om sämre klimat. Hotet är ett direkt hot mot vår frihet och vår demokrati. Hela världsopinionen är kidnappad av politiker, multinationella energiföretag och skrupelfria NGO:s. De har tillsammans tjuvkopplat vår demokrati och stjäl den mitt framför ögonen på en intet ont anande allmänhet.
Vi klarade av att slå tillbaks mot fascister i röda, bruna och svarta färger. Nu kommer de i grönt och vi är förmodligen så körda vi någonsin kan bli. För den här gången är det de som har alla vapen, alla pengar, alla media, all juridik och all modern övervakningsteknik till sitt förfogande.
Säger vi inte nej till klimathysterin nu omedelbart är vi strax förslavade i ett system som får Stalin-Sovjet, Mao-Kina, Hitler-Tyskland, Fahrenheit 491, Djurfarmen och 1984 att likna sörgårdsidyll.
Kräv folkomröstning efter gedigen och likvärdigt finansierad information om vad saken gäller i fråga om överbefolkning, evolution, etiska imperativ, faktisk problembild, alternativa åtgärder, beredskap för förändring, frihet etc.

Det här inlägget postades i Klimat & miljö, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.