Oheliga allianser legio

När oförenliga intressen drar åt samma håll, då är det något lurt på gång.
Under det kalla kriget var det socialt och politiskt accepterat att öppet bekänna sig till höger eller vänster. Båda sidor kunde hänvisa till stöd i etablerade regimer, eller ta avstånd ifrån om så önskades.
I det post-kalla kriget är detta fundamentalt förändrat. Nu måste de som är vänster gå runt den socialt och politiskt stigmatiserande kommunismen. Tydligast kommer det till uttryck i klimathotet, med vilket alla vänsteridéer som inte kan genomföras under vänsterflagg, plus några till, kan framföras utan genomlysning i media.
Alla gamla smutskastningsknep fungerar minst lika bra idag. De multinationella företagen är fula, individuell frihet är fult, kapitalism är fult. Men man slipper försvara proletariatets diktatur och andra tyranniska eller odemokratiska inslag i sin politik, för man stödjer sig på den i egna ögon finaste kollektiva grund som finns, NGO:s. Okunniga människor som organiserat sig till en majoritet eller åtminstone en betydande påtryckargrupp kan enligt denna dogm inte ha fel.

IPCC är tillsatt av politiker. När IPCC/CRU begår fel och därefter ljuger om det, då säger politikerna i USA och i Storbritannien att nej IPCC/CRU har inte gjort något fel. Underförstått, de har gjort precis det vi (politikerna) sagt åt dem att göra. Hela AGW och klimathotet är således en politisk konstruktion.
Det vore bra om väljare världen över får veta det i tid till de ska rösta nästa gång.
Bevisen är betydligt klarare för att AGW är en politisk produkt än bevisen för att AGW är ett vetenskapligt faktum. Jag har tittat noga och kan inte se någon annan förklaring än att AGW är politik, för att parafrasera agw-arnas sista halmstrå.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.