Det är Töreboda som gäller!

Vi har matats med indignation över att en socialarbetare kräver att två unga flickor ska komma in på socialkontoret för att redogöra för sin situation. Att ringa socialen från en oredovisad plats i landet och kräva skydd och pengar duger inte.

Vi har inte fått höra minsta fakta som stöder deras påståenden. Vi har inte fått höra pappans verison. Är flickorna två tonåringar som vill flytta hemifrån och försöker utnyttja det faktum att de är invandrare från en kultur där så kallat hedersvåld förekommer? Försöker de dra nytta av det svenska systemet? Någon självkritik och källkritik har inte visats i rapporteringen. Inte heller de ledande politiker som tillfrågats har visat någon balans i kommentarerna.

Självklart ska sådana påståenden som flickorna framfört tas på allvar. Därför var det rätt av tjänstemannen att begära att flickorna skulle komma in till kontoret för att berätta sin historia.

MSM hatar Sverigdemokraterna, vid varje tillfälle uttrycker de sin ringaktning och försöker kleta ner dem med tillmälen, GBA.

Här beskriver man hur mycket elände invandrare drar med sig. Man berättar en historia om hur mycket stöd och hjälp invandrare minsann ska ha rätt att kräva utan att behöva redovisa behov och nödvändighet. Inser de inte hur många väljare de skickar rakt i famnen på SD?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.