Värdebaserad reklam

Om en tillverkare av dieselpickuper kan göra en bra reklamfilm som hyllar bonden, hans omsorg om marken, grödan och djuren. Som beundrar bondens flit och nit. Som förutsätter och värdesätter bondens engagemang för sin egendom och kommande generationer på eget ansvar; utan inblandning av byråkrater och NGO:er med makten över andras ägande på agendan.

Varför kan inte LRF och åtminstone ett svenskt riksdagsparti göra det? Inte ens något av de borgerliga klarar det på ett hedersamt sätt, varför det? Är svenska folket verkligen så renons på moral, heder, självständighet, frihetskänsla, ja kort sagt anständighet, att det inte är värt mödan att söka stöd för sådan politik?

Läs denna text, titta på videon och läs texten en gång till.

 

 

Det här inlägget postades i Äganderätt, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.