Klimathotet överdrivet

Li och Xie, av namnen att döma uppenbarligen kinesiska forskare, har studerat klimatmodellerna och deras anpassning till verkligheten och funnit att den är dålig. Så dålig att forskarna forskarna underkänner hela klimathotet. Men de går längre än så, de underkänner även såväl media som politiker på den enkla grunden att flera forskningsrapporter sedan tiotalet år har visat de klimatmodeller som klimathotet bygger på är felaktiga. Men ingen har korrigerat modellerna, budskapet eller politiken.

Tvärtom, bara häromdagen hade nättidningen Euractive en artikel om en medlem i britiska Indipendent party hade gått över till Camerons konservativa. Kvinnan ifråga passade på att smutskasta sitt forna parti. Natutrligtvis hade Euractive jätteroligt åt att få kasta skit på Lord Monckton. Tidningen radade upp de vanligaste lögnerna om klimathotet, inklusive den sedan länge debunkade uppgiften att 97% av forskarna var ense om att människan är på väg att orsaka en klimatkatastrof. Blunda för fakta och kräv in mer skattepengar är hållningen.

Den kommentarstråd som följer på artikeln är den längsta jag sett på Euractive. Läsarna, folket, har med några få undantag genomskådat lögnen och vansinnet. Men tro inte att eliten, de som enligt egen uppgift vet bäst och har en moralisk skyldighet att uppfostra det okunniga folket, låter sin tro vackla uppe på sin höga piedestal.

I Sverige tycker mp att staten skyndsamt måste satsa ”tiotals miljarder” kr på att klimatsäkra Göta älv mot högre flöden och stigande havsnivå. Ja, i förebyggande syfte då. Att till exempel kontrollera fakta och vidta åtgärder som faktiskt behövs, det är inget alternativ för dessa domedagsprofeter. SVT rullar reportaget om och om igen i flera dagar.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Klimathotet överdrivet

 1. Thomas skriver:

  Om man nu tror/anser att förändringar kommer att ske så är det bara att acceptera det.
  Ty förändringarna går inte att påverka…
  En kulvert från Vänern har troligen andra faktorer med i motiveringen än regnet…
  En växande marknad för färskvatten kan göra en tankbåt med vatten till en hygglig affär.
  En kulvert, med vidhängande vattedom, från Vänern till Uddevalla (som då också säljer sittt vattenverk till kommersiella intressen) där rejäla båtar kan komma in till kaj, blir då en strålande affär.
  Men som du påtalar så fattar troligen inte politiken vad som, egentligen, styr detta….

Kommentarer är stängda.