Özz Nûjen

Efter att ha sett Özz fascinerande stå upp show “Dålig Stämning” på TV kan jag inte undvika önskan att ställa ett par frågor till honom. Han är uppenbarligen en intelligent person med god observationsförmåga, så hans svar skulle vara värda att lyssnas på. Trots att vi kanske inte delar uppfattning om socialdemokratin. Han hävdade dock att han är politiskt obunden.

Jag skulle kunna fråga så här: I Sverige är vi ungefär 8 miljoner infödda svenskar som inte vill ha några problem med invandrare. Av dessa 8 miljoner är vi cirka 7,5 miljoner som tycker att invandrarna gott kan stanna kvar, om vi slipper problem med dem. Så frågan är, vad kan vi göra för att slippa problem?

Du vet, vi gillar inte dålig stämning. Men jag måste ändå fråga, vad anser invandrarna själva att vi kan kräva av dem?

Liknande frågor har ställts tidigare, men också ibland inte fått ställas. I vilket fall verkar man inte funnit något för alla parter tillfredsställande svar. Jag vet att invandrare inte är någon enhetlig grupp, men det är sannerligen inte svenskar heller.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Özz Nûjen

 1. Thomas skriver:

  Kollahur USA gör.
  Man får en kort intruduktion. Som immigrant.
  Sedan är det bara att köra igång….
  Jobba alltså.
  När man senare vill bli amerikansk medborgare wå är det nåt system där som jag inte kan alls…

  Hur gör vi..?
  Jo, placerar folk i bidragsberoende!
  Det tro fasicken att ALLA blir förbannade!

  Ta bort skatten på inkomster under normalt existensbehov, alltså minst tiotusen per månad.
  Inga atbetsgivaravgifter eller egenavgifter ( ty många immigranter vill bli egna företagare omedelbart)

  Sedan så kan man plocka bort stora delar av stödsystemet så det räcker till dem som absolut inte klarar sig själva och det är en annan division så att säga…
  Men denna åtgärd har regeringen redan tagit i, men man har på typiskt svenskt sätt bara skurit i statliga utgifter men inte sänkt skatten för de berörda.
  Ungefär som Mp alltid patar om skattejämkning, vilket är det samma som skattehöjning utan skattesänkning…
  Regeringen agerar ju likadant!

Kommentarer inaktiverade.