De gröna lögnarna

Follow the money! Så brukar klimatalarmister ropa och pekar på att de tror skeptiker betalas av ”big oil”. Nu visar det sig att alarmistorganisationerna finansieras av……KGB! NATOSs generalsekreterare, dansken Anders Fogh Rasmussen avslöjade dessa kopplingar vid ett tal på Chatham House i England för en dryg vecka sedan. Omöjligt är det väl inte, att exempelvis de Greenpeaceaktivister som togs till fånga i Ryssland och senare släpptes, blev släppta i utbyte mot att de uttalar sig negativt om den frackingteknologi som nu håller på att frälsa USA, Kanada och England. Putin vill sälja rysk gas och olja. När han vinkar adjö till aktivister, med orden ”Vi vet var du bor”, då menar han det.

En av de erfarenheter man dragit av Hitlers och Stalins sätt att bedriva propagandan med egen personal är att om de förmedlar fel budskap, eller förutsättningarna ändras så kan man inte ta avstånd från det. Då är det mycket lättare med avståndstagandet om propagandacentralen är till synes fristående och även representerad inom olika organisationer. På engelska kallas de sock puppets.

De gröna sock puppet organisationerna Greenpeace och Jordens Vänner ryckte genast ut och dementerade att de skulle vara infiltrerade eller bekostade av Putin. Nej, det är naturligtvis inte hela sanningen. Vi vet ju att de (inom EU kallade Green 10) även är bekostade av EU-kommissionen för att säga det som politikerna vill att allmänheten ska höra, så att politikerna kan motivera sitt försnillande av skattemedel. Om detta kunde man läsa på Frihetsportalen redan för två år sedan, men det verkar inte ha nått fram till PKP.

Jag snappade upp Fogh Rasmussens uttalande tämligen snabbt, men hade inte plats för det just då (en publicering om dagen). Att svenska PKP inte skulle skriva något gick att förutse, men det har uppmärksammats på nätet. Så jag slänger in lite mer saker som svenska PKP aldrig kommer att skriva om.

Hank Paulson, före detta chef för amerikanska Treasury department, har kommit ut som klimatalarmist i New York Times. James Delingpole i Breitbart-London och tillika författaren av den granskande boken ”Watermelons” har kommenterat hans alarmistiska utspel. Enligt Delingpole är Paulson en av de ansvariga som inte förstod hur man skulle hantera 2008 års ekonomiska kris och därför en av de ansvariga för att den fortfarande pågår.

Nu påstår Paulson att han vet hur man ska rädda klimatet. Först och främst behöver han en liten insats om 20 miljarder dollar från skattebetalarna, sedan ska han tillsammans med några andra alarmistiska kompisar presentera en plan. Har han snackat ihop sig med Gudrun Schyman, eller? Fi har ju ingen budget att föreslå för att visa hur deras förslag i riksdagen ska bekostas. Men Gudrun lovar att det ordnar sig med tiden.

Follow the money, se dem flyga ut genom fönstret, kastas i sjön och gå upp i rök!

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på De gröna lögnarna

 1. Anders Rydén skriver:

  Kommer ni ihåg när Naturskyddsföreningen drev en kampanj mot IKEAS avverkning av urskog I Rysska karelen.
  WWF höll då en låg profil, antagligen för att de hade ett nära samarbete med IKEA.
  Därefter började IKEA även samarbeta med Naturskyddsföreningen via natursnokarna och då helt plötsligt tonades kritiken ner.
  http://miljoaktuellt.idg.se/2.1845/1.324938/intern-kritik-naturskyddsforeningen-morkade-ikeas-avverkning
  Fältbiologerna försvarade självklart Naturskyddsföreningens agerande.
  http://www.faltbiologerna.se/faltbiologen/allt-for-kampen

  Så nu kan vi även lägga beskyddarverksamhet på miljörörelsernas tunga meritlista.

  • mats skriver:

   Fältbiologerna är ju Naturskyddsföreningens ungdomsverksamhet. Ungefär som pionjärerna var det sovjetiska kommunistpartiets ungdomsorganisation.

 2. JIMMY skriver:

  Det var en mycket bra analys av dessa olika gröna fascist täckmantlar som under kalla kriget avskyddes som pesten och brukade vara brun röda före DDR murens fall…. Men består idag av andra påhittade lögner och “Sound Bites” olaga klimathotar Gaia religionen….. Idag helt blottlagda genom Gudagåvan internet och är avslöjade som kejsaren utan kläder bakom genomskinliga fasaden fascist NGOs..

  https://www.youtube.com/watch?v=f5VqbmxklWc

Kommentarer är stängda.