Negativ reklam för Sverige

Hur många ghetton finns det i Sverige? Svensk ambulanspersonal vågar inte längre åka på egen hand på alla larm. Det finns områden där de möts med våld, stenkastning, bränder och liknande. Ni har säkert hört talas om det och det har varit på nyheterna, även de svenska.

Men svenska media har varit dåliga på att beskriva hur utmanande dessa ageranden är, inte bara mot ambulanspersonalen, utan kanske främst mot rättsstaten. Här kommer offentligt avlönade personer med uppgift att hjälpa alla, oavsett härkomst, förmögenhet, politisk tillhörighet eller något annat, och dessa ligister dels hindrar dem att utföra sitt jobb, dels hotar dem till liv och lem. Ja, faktiskt utgör de en högst påtagligt och omedelbar risk för allvarliga skador på ambulanspersonalen. Inte att förglömma de stackare som får försenad vård eller blir helt utan.

Riskerna är så stora att till en del områden vägrar räddningspersonal köra utan poliseskort. En del av dessa livräddare har begärt att få ut skyddsutrustning av typen skottsäkra västar och andra kroppsskydd, kravallhjäm och gasmask! Ändå vägrar svensk media och svenska politiker att ställa buset till ansvar.

Att det egalitära Sverige nu har så mycket som 55 ”no-go-zones” dit anständiga svenskar och offentlig hjälppersonal inte vågar bege sig, börjar nu väcka uppmärksamhet utomlands. Man mörkar inte att dessa områden domineras av invandrade muslimer. Tvärtom, man oroas över att det sedan tusen år kristna Sverige inte är bättre på att försvara sina grundläggande värderingar. Man kan inte annat än instämma i den oron.

En anledning till att man bryr sig i utländska media är att många länder i väst brottas med samma problem. USA, England, Frankrike, Holland etc. Medborgarna vill inte ha den uppifrån påtvingade ”integration” som eliten berömmer sig av att genomföra i namn av mångfald, jämlikhet, rättvisa med mera.

Så varför envisas SVT och andra MSM/PKP med att upprepa samma mantra utan verklig analys, utan självinsikt eller självkritik? Jag kan bara komma fram till att de antingen medvetet och avsiktlig försöker förstöra landet eller är så fullständigt uppslukade av sin egen propaganda att de inte kan se skadan.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Negativ reklam för Sverige

 1. Jan Suhr skriver:

  Jag tror inte att media medvetet försöker förstöra landet. Däremot är man så förblindad av sin självgodhet att vi ska ha kravlös invandring oavsett vad det kostar. Man ser inte heller den övergripande helheten utan bara små enstaka händelser.

  Man förfasar sig då över SD:s framgångar som man utifrån sin egen självgoda bild kallar rasister, man kan inte ta emot argument och föra en dialog. Självgodheten har gjort att allt som kan tolkas som negativ kritik mot invandrare inte kan yppas.

  Där står vi idag med ett jättelikt samhällsproblem som ingen vågar tala om och det sprider sig sakta över hela landet.

  Jag skulle vilja se en statsminister som säger klart och tydligt ifrån.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Inget konstigt alls, när kollektivet tillskansat sig bättre och (högre) rätt än den enskilde medborgaren. Det är priset vi får betala för socialismen i Sverige!
  Varför inte inte avväpna polisen och överlåta vapnen til brandsoldater och ambulanspersonal,
  polisen vågar ju ändå inte kliva ur sina bilar och polischefen pendlar väl till Thailand?

 3. Rutger skriver:

  Vi vet alla att de som på något sätt kritiserar massinvandringen kallas rasister av försvararna av öppna gränder. Ett mycket fult sätt att argumentera. Med tanke på att det skapats 55 utanförskapsområden där polis drar sig för att gå in och olika kriminella gäng/maffiagrupper mer eller mindre styr är det då inte dags att påpeka att de som förespråkar fri invandring går den internationella brottslighetens/maffians ärenden, medvetet eller omedvetet.Vi har ju resultatet framför våra ögon. Det ligger betydligt närmare sanningen än att kalla massinvandringskritiker för rasiter. De som verkligen har ett flyktingbehov och är flyktingar enligt FN:s konvention och inte slänger sina pass har ju inte några problem som Zulmay Afzali visar i sin bok ”En flykting korsar sitt spår”.

 4. Thomas Gunnarson skriver:

  Jag har en kompis som är elektriker.
  De skulle tre stycken åka ut och göra ett jobb… Två män och en kvinna.
  De blev i praktiken bortjagade. Kvinnan tackade för sig först…dagen efter sade de två manliga elektrikerna till chefen att de inte ville åka ut till förorten.

  I vissa andra situationer blev det tvärtom. Bara kvinnliga elektriker var välkomna, då kvinnorna i bostäderna var ensamma hemma…
  Inga manliga elektriker var välkomna.

  Mångkulturen har sina sidor…

 5. Sten-Arne Persson skriver:

  Mer dålig reklam för Sveriges makthavare i Jordbruksaktuellt som trevligt nog går att kommentera.
  http://www.ja.se/Default.asp?p=46186&pt=105&m=3433

Kommentarer är stängda.