Franska kort

För att kunna stoltsera med en framgång vid höstens klimatförhandling i Paris, COP 21, har Frankrikes regering beslutat bidra med 3,5 miljoner dollar till bland annat Fiji för att önationerna i söderhavet ska kunna visa hur de kommer att lida av klimatförändringarna, hur de själva gör allt för att minska koldioxidutsläppen och därför kan ställa legitima krav på att vi gör likadant.

Samtliga 195 anmälda länder till COP 21 måste på mötet redovisa hur de ska göra för att minska sina CO2-utsläpp. De så kallat fattiga länderna måste alltså få hjälp av de så kallat rika länderna för att skriva ihop en sådan redovisning. De första länderna väntas lämna in sina dokument nu i mars månad. Senast i oktober ska alla länder ha lämnat in sina redogörelser.

EU, och då förmodar jag Kommissionen, uppmanar andra medlemsländer att göra likadant. Denna skeva politik med förutsättningar och krav som inte är likvärdiga, de är off set, är den lögn med vilken Frankrike, EU och FN ska lura världen. I synnerhet EU och EUs-medlemsländer lurar sig själva genom att betala andra länder för att kräva ekonomisk kompensation av oss.

Det är ett totalt och fullständigt förräderi mot såväl EUs medborgare som mot hela världen att fortsätta driva detta vansinne och kalla det för vetenskap, eller ens politik!

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.