Övergrepp

Yasir Kahn säger att han är uppfostrad till att anse det vara en otillåtet intim fysisk handling att handhälsa på en kvinna. Det kastar ett ännu skarpare ljus på de tafsningar och antastningar som muslimer visat sig utföra i trängseln på offentliga platser i både Sverige och andra länder.

Sett på det viset avslöjar Kahn att det är utstuderade, avsiktliga och grova övergrepp hans trosfränder gör sig skyldiga till, långt innan det resulterar i en regelrätt våldtäkt. Vill vi verkligen tolerera sådant beteende i vårt land?

Miljöpartisternas försvar för att de släppt fram dylika politiker börjar likna Hasse Alfredssons gamla satir över politiker. “Det hade vi inte en aaaning om!”

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Jämlikhet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Övergrepp

 1. Sten-Arne Persson skriver:

  Nej!!!!!!!!!

 2. Anders Rydén skriver:

  Ordet miljötaliban har onekligen fått ytterligare en dimension.

 3. Thomas Gunnarson skriver:

  Jag har för mig att även Olof Palme uttryckte sig så en gång….

 4. Tege Tornvall skriver:

  Det har nog inte så mycket med tro att göra utan är snarare en ursäkt. Och ett grupptryck. Det är grupper som är farliga – önskan att höra till och bli accepterad snarare än att uppskatta och värna enskilt omdöme och ansvar. Jag avstår här från ytterligare, närliggande historiska paralleller.

 5. Stefan Eriksson skriver:

  Här kommer en kanske mer än lovligt konspiratorisk tanke.
  Med illa dold förtjusning måste jag medge att jag finner det underhållande att pk-maffians drev har vänt väster (vänster) ut.
  Under veckan har MP fått erfara sin egen medicin, dvs fått försöka sig på en krystad förklaring till likaledes krystade uttalanden från företrädare inom partiets innersta krets.
  Senast i raden (om vi bortser från Fridolins försök att förklara) är frågan om hur man hälsar ett tacksamt ämne för proffsfeminister, mångfaldsdoktorer, klanledare från alla möjliga och omöjliga definierade organisationer ( som jag inte kan namnen på).
  Hallelulja ! Här kommer skatteåterbäringen tänker jag!

  Intressant att konstatera hur pk-maffian skjuter från höften och ändå lyckas fälla den ene efter den andre av skabbrävarna som sprider politiska sjukheter omkring sig.
  Att lyckas förmå en av partiet (MP) utsedd påläggskalv att så snabbt “lämna in” och kliva åt sidan,
  med argumentet att vederbörande inte lärt sig hälsa vackert, ser jag som en bedrift.
  En bedrift som bär mig emot att tillerkänna pk-maffian som sådan.
  Helt enkelt för “proffsigt” gjort alltså:

  Ponera att det är så (jag leker med tanken i alla fall), att SDs politiska mediekrigsagenter lyckats placera en femtekollonnare förklädd till fullfjädrad politisk korrekt journalist inom dess högborg för att vid väl valt tillfälle, svinga släggan mot en inte ont anande företrädare för mångkulturen.

  I så fall; många grattis från mig till en lyckosam skyddsjakt.

  • Göran skriver:

   Jag funderade igår på att nu när vissa MP:are åkt ur då har de blivit lovliga byten för massmedia. Frågan är då hur det kommer sig att de inte möts med samma kritik tidigare då det varit känt i flera år? Har journalisterna hållit tillbaka medvetet?

 6. Göran skriver:

  Vore bättre om svenska naiva kvinnor slutade hälsa på muslimer. Själv har jag lite svårt att uppröras över att man inte vill ta i hand. Jag avstår gärna från det oavsett religion, ras, etnicitet eller dylikt. Jag skulle t.ex. aldrig vilja ta Stefan Löfven i hand.

 7. Emil.G. B skriver:

  Socialdemokratin har dessutom under flera år haft ett intimt samarbete med extremvänstern och diverse terrororganisationer. Hur var det med tvångssteriliseringen egentligen? Hur har det varit med samröret med vänsterpartiet som har en intim historia med Stalins blodiga kommunism?

  Man kan spekulera om det till nästa val finns ett “islamistiskt parti” som ska försöka etablera sig.
  Möjligen kan Omar Mustafa, Mehmet Kaplan,Yasri Khan Jaabar Amin med flera vara aktuella för en sådan politisk konstellation.Eftersom det finns många islamister i Sverige är det enbart en tidsfråga innan detta scenario blir verklighet.Det är en oviss och farlig utveckling Sverige går till mötes.De som vill bromsa denna utveckling blir tyvärr kallade för rasister.

  Trodde aldrig jag skulle behöva uppleva detta enorma förfall av Sverige och politiken!
  Ångesten för barns och barnbarns framtid och liv topprider oss allt värre varje dag…

 8. Emil.G. B skriver:

  Löfven har totalt svikit sina arbetarrötter med instegsjobb och snabbspår. Det innebär i klartext. Att svenska ungdomar och arbetslösa. Får se invandrare gå före i kön till arbete. Med subventionerad lön från staten. Där arbetsgivare drar fördel av statsministerns idioti att sätta svenskar på pottan. Det är den största svikaren av alla socialdemokrater som någonsin varit i regeringsställning. Tvi fan.

  • Göran skriver:

   Tror du inte att arbetarna har svikit sig själva genom att rösta på socialdemokraterna?

 9. Emil.G. B skriver:

  Det finns en sak som skrämmer mig mer än något annat. Det är förslaget om att låta nyanlända praktisera på svenska myndigheter. Hur kan man bara ens tänka så?? Med tillgång till passerkoder och inloggningskoder till myndigheters olika byggnader och system så bäddar man för osund infiltration och möjlighet att förgöra hela det svenska samhället. Är det någon mera än jag som blir livrädd??

Kommentarer inaktiverade.