Sverige, Sverige, Fosterland!

Våra nordiska bröder i väst och syd oroar sig för oss. Till och med i deras statliga nyhetskanaler tar de upp den rasism svenskarna utsätts för av muslimska extremister mitt ibland oss. De har varit här, i våra muslimska getton för att pejla läget och intervjua folk. Men där fick de bara tala med polisen, som beklagade att det är så svårt att få rätsida på problemen. Från de muslimska ungdomsgängen fick de bara okvädingsord och uppmaningar att lämna platsen.

I Köpenhamn vill muslimer inrätta shariazoner, bland annat i Nørrebro. Muslimernas tvetungade tal är typiskt för dessa situationer. Till myndighetspersoner säger de att de respekterar landets lagar. Mot civilbefolkning och affärsägare utövar de utpressning.

I Sverige krisar MP och ska välja nya språkrör, eller bara ”rör” som de kallas internt. Ogräsrötterna kräver ännu starkare invandringsrätt och tydligare feminism av de nya rören. Vett och sans är inte signifikativt för maskrospartiet.

Så här i mellotider ger Carolas gamla hit ”Främling”, en dålig bismak i munnen.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Sverige, Sverige, Fosterland!

 1. Thomas Gunnarson skriver:

  Spännande tider.

 2. robert skriver:

  Har ni själva varit utsatta för rasistiska attacker?

  • mats skriver:

   Om med attacker du menar fysiska attacker, så nej. Verbala attacker, liksom nonchalans och likgiltighet, jodå, det har jag råkat ut för.

Kommentarer är stängda.