Brexit – the Movie

För er som inte förstått problemet med EU, nej sådana finns väl inte? Men för er som vill höra argumenten för Brexit, se filmen! För er som vill ha argument för ett nytt avtal för Sverige eller ett Swexit, se filmen.

https://www.youtube.com/watch?v=UTMxfAkxfQ0

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Brexit – the Movie

 1. Göran skriver:

  En måste-video att se. Ta bara fram en hink för det är kräkvarning.

  Det är tur att jag inte tillhör skalan som var med och lurade in Sverige i EU. Fast jag ska erkänna att jag inte röstade nej av ekonomiska skäl för Sverige utan för att jag 1995 förutspådde att EU kommer att leda till en väpnad konflikt med Ryssland och att Sverige ska stå utanför den konflikten vilket inte kan ske om Sverige är medlem av EU.

  När jag fick mer ekonomiska kunskaper i mitt liv insåg jag direkt vilken nackdel ekonomiskt det är för Sverige att vara medlem i EU.

  Eftersom vi gillar att diskutera jordbruk här, vad sägs om ungefär 12.500 eu-regler om mjölk. Och ändå är den mer eller mindre en skitprodukt i pastöriserad och berikad form.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Så löser man moraliska och etiska problem i Schweiz förutom att det förhoppningsvis blir billigare för Churborna! Teoretiskt 365 dagar om året. Detta hände den 5Juni 2016.
  62’000 Franken weniger Lohn für den Churer Stadtpräsidenten. Dieser Entscheid dürfte die Mitglieder der dreiköpfigen Churer Stadtregierung schmerzen: Sie haben künftig 20 Prozent weniger in der Lohntüte. Die Volksinitiative «200’000 Franken sind genug» der SVP wurde mit einem überraschend deutlichen Ja-Anteil von 62,6 Prozent angenommen. Der Churer Stadtpräsident verdiente bisher pro Jahr 262’000 Franken, er hat somit neu über 60’000 Franken weniger Lohn. Gör tankeexperimentet att sänka en folkvald i Sverige årslön med över 1/2 miljon kronor. Det gör man i alplandet genom att fråga folket. Horderna i Bryssel är inte ens valda av folket. Ännu mindre möjligheter att avsätta dem. Har Island och Norge upphört att existera på grund av att dom inte är medlemmar i EU?

Kommentarer är stängda.