I statlig tjänst

I tidningar och TV gjorde man i fredags stor sak av att Naturskyddsföreningens generalsekreterare, Svante Axelsson, har utsetts till regeringens samordnare för ett fossilfritt Sverige. Man påstår att en av politikens argaste kritiker nu blir statligt anställd för att genomföra politiken.

Men det är ju inte sant! Svante Axelsson har varit statligt avlönad i årtionden. Han är en av våra mest kända Sock Puppets. Jag skrev om det för flera år sedan och har skrivit om det många gånger. En av dessa artiklar blev även publicerad på NewsMill och nådde ganska högt på deras ranking över mest lästa artiklar. Tills NM lades ner.

Han har själv sagt att han blivit ombedd av politiker att föra fram stränga krav (så att politikerna kan fatta impopulära beslut mot bättre vetande). En äkta Sock Puppet med andra ord. Karin Svensson-Smith, den gamla kommunisten, säger (två gånger) i en debatt med Axelsson i Almedalen i år, att det är bra att han och SNF ställer hårda krav på politikerna, så att de (politikerna) kan gå före och fatta kraftfulla beslut. Bedrägeriet mot svenska folket når nya höjder. Om det är några fossil vi skulle behöva göra oss av med, så är det dessa Sock Puppets, hela sossepartiet, miljöpartiet och storparten av vår byråkrati.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på I statlig tjänst

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Otroligt att dessa samhällsomstörtare fått lov att härja fritt för utplundrade skattepengar. De har i princip haft fri tillgång och levt furstligt på stöldgodset. Om medborgarna haft en aning om hur det går till i riket.

 2. Stefan Eriksson skriver:

  Då får vi vänta och se hur länge det dröjer innan beslut om bilismens finansierande av K S-S fantasier blir veklighet.
  En ny järnväg på pelare minsann, så att det inte stör leddjuren på marken, att maskrosorna inte blir platta, när monumentet skall byggas.
  Hur heter det? ”Vojne, vojne.”

 3. Sten-Arne Persson skriver:

  Hur ska vi frigöra oss från dessa statsfinansierade och av gammelmassmedia fridlysta samhällsomstörtare? Hur har man mage att påstå att SVT agerar opartiskt när 83 procent av medarbetarna på SVT sympatiserar den rödgröna röran, varav 52% Mp, 18 % V och 13 % S?
  Detta kan man ta del av hos medieprofessor Kent Asps undersökning av partisympatierna hos SVT:s medarbetare som publicerats av Jan Gillbergs tidskrift DSM nr.2 2013 sidan 27.
  Att vi skall behöva stå ut med dessa ”politiskt korrekta” folkförförares propaganda i TV och dessutom tvingas betala TV-licensen.

  Och inte är det bättre på Sveriges Radio. Där lade man ner det populära programmet ”Klarspråk” Där man kunde tala in ett inlägg som sedan sändes utan att bli censurerat. Detta utmärkta program lades ner under stora protester och ersattes av ”Ring P1”. Programtiden nerkortades till en halvtimme samtidigt som debattklimatet förstördes helt då man installerade ”grindvakter” som förhindrade att samhällskritiska debattörer släpptes fram redan i slussen, om man inte släppte fram dem och lät dem förnedras främst av Täppas Fogelberg och Tomas Tengby. De politiskt korrekta inringarna och det godtrogna folket har fått förhållandevis gott om tid att utrycka sina tankar. Sakkunniga kända samhällskritiker göre sig icke besvär.

Kommentarer är stängda.