Nigel Farages bästa

Här är en sammanställning av Nigel Farages uttalanden i Europaparlamentet genom åren. Det avslutas med hans triumfatoriska tal efter brexitomröstningen.

Det är utomordentligt märkligt att inte andra politiker och inga journalister inser att han har rätt.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Nigel Farages bästa

 1. Risto Matinen skriver:

  Visst inser andra politiker och journalister att Farage har rätt. De talar/skriver dock med Husbondens Röst, NWO-maffians. Sanningen vill de inte ska komma ut och förrädarna har ju även gått så långt att de påstår att det inte ens finns någon sanning.

  Fortfarande förnekar somliga, som i mitt tycke har förståndsförmåga, att det ens finns starka krafter som verkar för NWO. Det är en konspirationsteori påstår de, trots att det har varit i dagen minst 50 år…

 2. akesundstrom skriver:

  Instämmer!

  Fast nu handlar det kanske inte så mycket om vad politiker, journalister och ”forskare” förstår, utan mer om vad dom VILL förstå eller förtränga. Farage hånas av kollegorna i Bryssel därför att han är ett hot mot deras bekväma och parasitära tillvaro som groteskt överbetalda knapptryckare i ett maktlöst parlament, som i praktiken bara verkställer vad två statschefer bestämmer, den tyska och den franska.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Lite defaitism, det finns bara sådana nationer som Venezuela, Zimbabwe, Nord Korea och så förstås Palmes Sverige som måste bli föregångare i NWO?
  När kommer socialisterna att kommendera ut de första brigaderna ur storstads ghettona för att producera livsmedel till invaderande främlingar?

 4. dolf skriver:

  Farage har varit en frisk fläkt i den unkna politiken. Hoppas verkligen att han inte försvinner helt. Saknar honom redan.

  • akesundstrom skriver:

   Nej, han finns ju kvar i EU-parlamentet och var tydlig med att nu jobba för att fler länder följer UK:s exempel och att EU förpassas till historiens skräphög för feltänkta idéer (eller, mer exakt, en god fredsidé som förfuskades, förvandlades som ett Gosplan Light, ett fattigdomsmaskineri).

   • dolf skriver:

    Jaså, jag trodde att hans ”you’re not laughing now, are you?” var hans slutgiltiga adieu och good bye till Bryssel.

    • akesundstrom skriver:

     Inte alls, lade du inte märke till den bitska och ironiska undertonen i hans retoriska fråga till åhörarna? De som tidigare skrattat och hånat honom när han sopat golvet med EU-kommissionen och med sina ”kollegor” i det låtsas-parlament vars öde nu troligen för gott är beseglat, även om dödsprocessen kan bli en utdragen historia.

     • dolf skriver:

      Jo, men jag förstod det som att britterna (inte specifikt Farage) faktiskt lämnade EU-parlamentet (eller blev portade, hur man nu vill se det).

 5. Kgb35 skriver:

  Men en trängande fråga är, finns det någon namninsamling eller initiativ till en Svut (swexit)? Jag vill ge det mitt stöd!

Kommentarer är stängda.