Nigel Farages bästa

Här är en sammanställning av Nigel Farages uttalanden i Europaparlamentet genom åren. Det avslutas med hans triumfatoriska tal efter brexitomröstningen.

Det är utomordentligt märkligt att inte andra politiker och inga journalister inser att han har rätt.

https://www.youtube.com/watch?v=DeO_pEP-cm0

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Nigel Farages bästa

 1. Risto Matinen skriver:

  Visst inser andra politiker och journalister att Farage har rätt. De talar/skriver dock med Husbondens Röst, NWO-maffians. Sanningen vill de inte ska komma ut och förrädarna har ju även gått så långt att de påstår att det inte ens finns någon sanning.

  Fortfarande förnekar somliga, som i mitt tycke har förståndsförmåga, att det ens finns starka krafter som verkar för NWO. Det är en konspirationsteori påstår de, trots att det har varit i dagen minst 50 år…

 2. akesundstrom skriver:

  Instämmer!

  Fast nu handlar det kanske inte så mycket om vad politiker, journalister och ”forskare” förstår, utan mer om vad dom VILL förstå eller förtränga. Farage hånas av kollegorna i Bryssel därför att han är ett hot mot deras bekväma och parasitära tillvaro som groteskt överbetalda knapptryckare i ett maktlöst parlament, som i praktiken bara verkställer vad två statschefer bestämmer, den tyska och den franska.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Lite defaitism, det finns bara sådana nationer som Venezuela, Zimbabwe, Nord Korea och så förstås Palmes Sverige som måste bli föregångare i NWO?
  När kommer socialisterna att kommendera ut de första brigaderna ur storstads ghettona för att producera livsmedel till invaderande främlingar?

 4. dolf skriver:

  Farage har varit en frisk fläkt i den unkna politiken. Hoppas verkligen att han inte försvinner helt. Saknar honom redan.

  • akesundstrom skriver:

   Nej, han finns ju kvar i EU-parlamentet och var tydlig med att nu jobba för att fler länder följer UK:s exempel och att EU förpassas till historiens skräphög för feltänkta idéer (eller, mer exakt, en god fredsidé som förfuskades, förvandlades som ett Gosplan Light, ett fattigdomsmaskineri).

   • dolf skriver:

    Jaså, jag trodde att hans ”you’re not laughing now, are you?” var hans slutgiltiga adieu och good bye till Bryssel.

    • akesundstrom skriver:

     Inte alls, lade du inte märke till den bitska och ironiska undertonen i hans retoriska fråga till åhörarna? De som tidigare skrattat och hånat honom när han sopat golvet med EU-kommissionen och med sina ”kollegor” i det låtsas-parlament vars öde nu troligen för gott är beseglat, även om dödsprocessen kan bli en utdragen historia.

     • dolf skriver:

      Jo, men jag förstod det som att britterna (inte specifikt Farage) faktiskt lämnade EU-parlamentet (eller blev portade, hur man nu vill se det).

 5. Kgb35 skriver:

  Men en trängande fråga är, finns det någon namninsamling eller initiativ till en Svut (swexit)? Jag vill ge det mitt stöd!

Kommentarer är stängda.