Vitas privilegier

Vi ser det i Sverige när svenska medieföretag söker efter medarbetare med afrikansk bakgrund och upplevelser av att bli diskriminerade för det. Vi ser det ständigt i medial debatt, att vita förutsätts leva med ett privilegium av att aldrig bli diskriminerade för sin hudfärg. Grundtesen går ungefär ut på att vita, i synnerhet män, inte ens behöver begära någon positiv särbehandling. Vi får den automatiskt på grund av vår hudfärg. Vidare antas vi inte kunna känna av diskriminering när vi blir utsatta för behandling som människor med annan hudfärg blir diskriminerade av.

Detta mycket märkliga budskap framförs dagligen mer eller mindre öppet i MSM. I USA har det varit standard sedan slaveriets dagar. Där ska nu alla anställda inom rättsväsendet undervisas om att inte vara omedvetet positiva till vita. Det vill säga de ska läras att vara medvetet negativa till vita. I Sverige börjar arbetsgivare i både media och offentlig sektor, som tittat lite för djupt i fördommarnas brunn, att aktivt diskriminera vita, föregivande kompensering eller korrigering av en påstått strukturell rasism som gynnar vita.

Dessa bisarra tankegångar har nu fått sådan global spridning att al-quaida efter det islamistiska dådet mot en bögklubb i Florida, insett att islamismen fått dålig publicitet. Så nu uppmanar man sina sympatisörer med mord i sinnet att endast rikta in sig på vita heterosexuella, för att inte framstå som rasister eller diskriminerande mot diverse minoriteter (som man egentligen tycker illa om). Visst är det en vacker värld som väntar?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Vitas privilegier

 1. Samuel af Uuglas skriver:

  Kommentarer överflödiga eller vågar man ifrågasätta källan?

  http://www.friatider.se/v-toppen-varre-nar-svenska-man-valdtar-an-nar-invandrare-gor-det

   • Göran skriver:

    Hur korkade kan folk bli. När man tror att botten är nådd då öppnas en avgrund till.

    Vad man gör i denna skola är att lära ut rasism att indoktrinera eleverna att bli rasister.

    Bara att tänka sig att ”vita” bara är rasister visar på en synnerligt låg bildning. Studier visar att mest intolerans mot andra grupper finns i Indien, följt av arabländer och sist på skalan hamnar boende i Norden.

    Ta en titt på hur invandrare i Sverige grupper sig. De grupper sig med sina egna, dvs. sitt etniska ursprung eller vilket land de kommer ifrån. De är intoleranta mot varandra och har fördomar mot varandra. Dock är de kvicka att organisera sig tillsammans och glömma sina motsättningar när deras gemensamma ”fiende” svensken äntrar ett rum.

    Angående skolan i artikeln. Vad är det för mesiga föräldrar som gnäller om skolan. Det är bra att flytta barnen till en annan skola. Dessutom kan de föräldrar som inte gillar skolan starta en egen skola eller hemskola sina barn. Den friheten finns än så länge i USA vilket inte är tillåtet i Sverige.

Kommentarer är stängda.