Propaganda är A och O, som i Alan och Omar

Ni kommer säkert ihåg den drunknade pojken Alan som låg i strandkanten på Turkiets kust. Ni har också sett bilderna på Omar som påstås ha räddats ur ett bombat hus i Syrien. Båda bilderna har nyttjats flitigt i propagandasyfte för att få oss att välkomna obegränsat med ”flyktingar”. Åtminstone den senare visar sig vara arangerad.

https://www.youtube.com/watch?v=6miOTbk_GSU

Propaganda har naturligtvis länge varit en del av staters sätt att påverka både egna och andra länders befolkningar. Nu erkänner den största fria staten att det är en del av vardagen.

Burkinikrisen är också en given chans för alla propagandister, oavsett sida. En del tjänar pengar på den, andra ser sin nationella självbild hotad.

George Soros har tidigare avslöjats som en stor finansiär av klimathotet. Tillsammans med den nu avlidne Maurice Strong har de skickligt bedrivit klimathotspropaganda. Soros bekostar och demonstrationer och propaganda till stöd för ”flyktingar” och ”rörelsen” Black Lives Matter. Förutom att han tjänar pengar på social oro så har han naturligtvis politiska baktankar med det hela.

Så där kan man fortsätta med nästan all information som sköljs över oss. Men svenska PK-media gör inte mycket för att avslöja falsarierna. Istället deltar de med liv och lust i dess spridning. Även på en litteraturmässa tillägnad yttrandefriheten!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Propaganda är A och O, som i Alan och Omar

 1. Niklas skriver:

  Vi blir alla hjärntvättade av vår samtid.

  • mats skriver:

   Jag som hade länkar till diverse utländska media. I Rapport ikväll 19.30 var det fullt av propaganda. Jerzy Sarnecki visade statistik på att brottsligheten inte har ökat alls, trots många decennier med hög invandring. Invandrare bidrar alltså till att sänka brottsligheten!
   Men bilbränder och stenkastning mot tjänsteman ingick naturligtvis inte i underlaget.

   Trafikverket ska sätta upp 700 nya hastighetskameror, numera kallade trafiksäkerhetskameror. När Ulrica Messing lät sätta upp de första, under Göran Perssons regering, lovade hon att de aldrig skulle bli fler än 1000. Nu kommer det bli cirka 2500. De gör god nytta för att trafiksäkerhet och att rädda liv, säger alla tillskyndare, trots att bara var tredje förare kan identifieras.

   Därför vill de ändra grundprinciperna till att det ska vara ägaransvar och inte föraransvar. Ett klart övergrepp i äganderätten. Men vem bryr sig i statsapparaten?

 2. Åke Sundström skriver:

  Skäms Sanecki, för en ohållbar argumentering (såvida det nu inte var reportern som klippte ihop en PK-version). Om nu andelen brottslingar är högre bland invandrare än bland svenskar, så följer med logisk nödvändighet att den nu (enligt BRÅ) konstanta brottsligheten skulle ha varit sjunkande utan invandring. Eller försöker han påstå att svenska bovar lugnat ner sig bara därför att utländska sådana har tillkommit?

  Hjärntvätt är bara förnamnet, Niklas.

Kommentarer är stängda.