Svartas liv är politisk gisslan

Det visar sig att den avdelning, en myndighet, inom amerikanska justitiedepartementet (DOJ) som har till uppgift att kommunicera med medborgarna, uppmuntrar svarta till upplopp! Myndigheten heter Community Relations Service, CRS, och skapades 1964 för att fungera som medlingsinstitut i den tidens rasoroligheter.

Nu har det vid upprepade tillfällen visat sig att representanter för CRS dykt upp vid upploppen i Ferguson, Charlotte, Baltimore och Sanford. Vid varje tillfälle har de aktivt deltagit i uppviglingen av folkmassorna.

När och hur kunde det bli så, givet deras ursprungliga uppdrag? Det började när USAs första svarta president, Barack Obama svors in. Det avslöjas av Washington Examiner och PJ Media. Varför de likaledes svarta justitieministrarna, Eric Holder och därefter Loretta Lynch har tillåtit detta, återstår att besvara. Det har väl inte med hudfärg att göra, att de helt enkelt själva är rasister?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Svartas liv är politisk gisslan

 1. hellertz skriver:

  Igår läste jag en artikel:

  In 2013 a Rothschild Insider Warned of an Elite Planned Race War in America
  av Lucas Dare
  http://www.riseearth.com/2016/10/in-2013-rothschild-insider-warned-of.html#more

  Waking Times – 2 oktober 2016

  Det är ytterligare en artikel i raden om ”raskriget” i USA som initieras och underblåses som ett syfte att reducera befolkningen i världen. Vi anses vara för många för att Jordens resurser ska räcka.
  Vilket analyseras i en annan intressant artikel jag läste i går:

  The UN’s Plan to Halt Population Growth by Turning Nature Against Us
  av Christina Sarich, på Waking Times
  http://www.wakingtimes.com/2016/04/14/the-uns-plan-to-halt-population-growth-by-turning-nature-against-us/

  Hon hävdar med siffror att vi har överflöd både på mat och vatten. Så det är inte det som det handlar om.

  • Göran skriver:

   Med tanke på att amerikanska civila myndigheter köper mer ammunition för handeldvapen är vad amerikanska armen gör, så finns det säkert anledning att tro att makten i USA planerar något mot sina egna medborgare.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Ingår det inte snarare i Saul Alinskys omstörtande ideologi, den som Obama praktiserat i snart åtta år?

 3. robert skriver:

  Jag växte upp i Usa och när jag läser era tvärsäkra åsikter om rasrelationer over there får jag en spontan reaktion att ni helt enkelt inte förstår djupet i problematiken.

  • mats skriver:

   Jag har förstått både din bakgrund och din uppfattning om rasismen i USA och att svenskar inte förstår. Delvis har du rätt! Raskonflikten i USA är mycket mer infekterad, med låsningar, strömningar och inte minst en bakgrundshistoria som inte är allmän kunskap i Sverige.
   Trots det måste vi kunna diskutera rasism i principiella termer och med hänvisningar till USA, utan att bli diskvalificerade. I det här fallet, när jag redovisar att staten beroende på vem som styr, tycks uppmuntra rasmotsättningar.
   Visst är vi ense om att rasism är något dåligt?

Kommentarer är stängda.