Mike Adams säger ifrån

Professor Mike Adams var inbjuden till California State University at Bakersfield för hålla sin föreläsning om All Lives Matter. Den kan enklast beskrivas som ett inlägg mot aborter. De svarta studenterna på universitet protesterade, för de ansåg att rubriken var förolämpande mot rörelsen Black Lives Matter (BLM).

Detta föranledde professorn att skriva ett öppet brev till de svarta studenterna. Jag sammanfattar här hans fyra viktigaste punkter.

 1. Slack Lives Matter. Ett slappt leverne spelar roll, BLM skulle inte kunna existera utan hjälp från slappa tillskyndare. Deras slapphet består i att de inte ens ids kontrollera tillgängliga fakta. Exempelvis att nära hälften av alla våldsbrott i USA begås av svarta. De gör det vanligen i sina hemområden vilket gör att offren i än högre grad utgörs av svarta. Lika fullt utgör svarta endast en fjärdedel av dem skjuts av poliser, medan 42% av de poliser som skjuts i tjänsten skjuts av svarta förövare.
 2. Schacked Lives Matter. Idag föds svarta barn till 72% som utomäktenskapliga. Dessa graviditeter orsakas mest av mer eller mindre tillfällliga förbindelser (schacking up). Vare sig i Sverige eller USA ges samma vårdhavarrätt till sambofäder som automatiskt ges till gifta fäder. Adams menar att den bristande rätten också manifesteras i ett sämre ansvarstagande bland svarta fäder. Allt fler svarta barn växer upp utan en manlig förebild i hemmet. För flickorna skapar det svårigheter att ta män på allvar, men för pojkarna är det riktigt förödande utan praktisk förebild i faderskap.
 3. Black Lies Matter. Det är inte bara BLMs öppna rasism utan också deras lögner som har betydelse. När lögnerna om svartas utsatthet och våldet i svartas områden får till följd att både myndigheter och civilpersoner undviker svartas bostadsområden, då utarmas dessa områden. Med ännu sämre villkor och möjligheter som följd.
 4. Black Dreams Shattered. Under hela USAs historia 5000 svarta mördats och lynchats av KKK och liknande, totalt alltså. Men varje vecka, året runt, aborteras 7000 svarta foster. Han skyller detta på Planned Parenthood, han kallar det Banned Parenthood. Något som bland amerikanska abortmotståndare sätter i likhetstecken med abort. Medan vi kanske i första hand skulle tänka på kondomer och p-piller. Abort är i mina ögon inte ett indicium på familjeplanering, snarare en panikåtgärd när något oplanerat inträffat.

I alla händelser är Adams text läsvärd och tankeväckande.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Mike Adams säger ifrån

 1. Kgb35 skriver:

  Jag tycker det är intressant att det ofta är samma personer som är emot dödsstraff men för abort.

  • mats skriver:

   Jo, det är samma, fast omvända, inkonsekvens som att vara för dödsstraff och emot abort.

   • Där vill jag nog protestera. Det är mer inkonsekvent att vara mot dödsstraff men för abort än vad det är att vara för dödsstraff men mot abort. Rent principiellt är den som aborteras ett oskyldigt offer, men den som avrättas är en skyldig gärningsman (oavsett kön).
    Den enda tunga invändningen jag egentligen har mot dödsstraff (och överhuvudtaget kroppsliga straff som att hugga av händer, kastrera och liknande) är att det inte går att göra ogjort om det råkar visa sig att domslutet var felaktigt.

 2. Göran 2 skriver:

  Slavtiden i USA tar alltid upp KKK och att det var KKK som red runt och dödade svarta slavar.

  Faktiskt var varje vit manlig medborgare skyldig att delta i skyddande av den vita befolkningen från slavar (skriver slavar här då inte alla slavar var svarta utan det även fanns vita slavar) samt jaga rätt på förrymda slavar och att straffa slavar. Det var ett slags garde.

  Detta var något som de flesta män ogillade och inte ville delta i. Det var även så pass kostsamt (skatter) att det faktiskt var en bidragande orsak till avskaffandet av slaveriet.

 3. Göran 2 skriver:

  Socialisterna i USA säger att det är ett bevis att Donald Trump är en rasist då KKK stödde honom.

  Eftersom socialisterna inte har läst på sin historia känner de inte till att Hillary Clinton hade en mentor som var medlem i KKK, Robert Byrd.

Kommentarer är stängda.