Lööf bäddar för Löfvén

Med sitt resonemang om att Stefan Löfvén släppt prestigen och lyssnat till oppositionen bäddar Annie Lööf för att gå i säng med sossarna efter nästa val. Det är otänkbart att hon inte hörde Löfvéns oförsonliga ton när han kallade Alliansens misstroendeförklaring för ”oseriöst”.

Att hon går ut och söker viss distans mellan sig själv och de övriga allianspartierna kan bara betyda att hon ser en större chans att få vara med och regera om hon sällar sig till sossarna efter nästa val, istället för att klamra sig fast vid en allians som högst sannolikt kommer att befinna sig i samma predikament vad gäller SD som de har gjort denna mandatperiod.

Med sitt agerande har Lööf gång på gång visat att hon är den minst pålitliga partiledaren i Alliansen. Centern kommer än en gång att svika borgerligheten. Hon prostituerar centerpartiet för kortsiktiga belöningar, när svensk borgerlighet som bäst behöver åtminstone ett parti som försvarar borgerliga värden. Dit hör individens frihet och personliga ansvar, äganderätten och avtalsfriheten. Gösta Bomans fråga till Torbjörn Fälldin, ” Är centerpartiet ett borgerligt parti?” ekar fortfarande obesvarad.

I Sveriges riksdag finns idag en handfull partier som inte längre behövs i vår tid. Det är hög tid att väljarna inser det och röstar fram något annat. Om inte, kommer Sverige mycket snart att befinna sig under FNs globalistiska klack.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Lööf bäddar för Löfvén

 1. Stefan Eriksson skriver:

  (C) står upp till fotknölarna i betongen och asfalten någonstans i närheten av Stureplan. Rosévinet flödar och omdömet försvinner i samma strida ström. Kvar blir endast någon typ av ”wannabees” i koppel där (S) håller i andra ändan.
  (C) har inte en chans i matchen om landsbygdsfolket och dess röster, den matchen vinner (SD) utan egen ansträngning.
  (SD) behöver inte anstränga sig, inte med det motståndet som finns representerat i vår nuvarande riksdag.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  BATRA sörjde ju för att Löfven kunde genomföra en länge efterlängtad socialistisk, oblodig statskupp 2014 (DÖ) i Sverige. Att höra henne urskulda sig med politiskt svammel i SR/P1 är ju patetiskt.
  Löfven kommer säkert att lyckas med att hålla Annie Lööf kvar i det socialistiska träsket.

 3. Göran skriver:

  Annie Lööf deltog på Bilderbergmötet den 1-4 juli 2017 i Chantilly, Virginia, USA. Alla som deltar på dessa möter kan vi sätta upp på en lista över landsförrädare. De arbetar inte för Sverige utan för den globala världsordningen.

  Två andra deltagare från Sverige:
  Rosén, Johanna, Professor in Materials Physics, Linköping University
  Marcus Wallenberg

  Man ska ha deras globala agenda i bakhuvudet när man läser eller hör vad de gör eller säger.

  Vill ni att era barn och barnbarn och deras barn ska leva i ett samhället där allt är kontrollerat, där minsta lilla sak en gör kan bli ifrågasatt och man måste söka tillstånd för att gäspa, gå då till valurnorna och rösta på dessa personer.

Kommentarer är stängda.