White Bashing

För en tid sedan började jag fundera, white pride, finns det? Om inte, varför inte det i så fall? Vi känner till uttryck som white trash och white supremacy, men när hörde du senast eller ens någonsin talas om white pride?

Nu visade det sig att det finns, på engelska, även om jag aldrig hört det i svenska sammanhang. Det är alltså vit maktrörelsen som ”lagt beslag på” uttrycket. Det är mycket beklagligt, för det måste gå att vara stolt över att vara vit och vad vita människor åstadkommit, utan för den skull vara rasist. Ja, själva tanken om ett mångkulturellt samhälle måste inom sig inrymma den naturliga möjligheten av white pride. Black pride är ju ett etablerat uttryck i de sammanhangen, så white pride bore vara en likvärdig pendang.

Istället stötte jag på ett annat uttryck som är klart rasistiskt, men lika fullt är helt accepterat bland mångkulturalisterna, white bashing! Det är alltså när man talar illa om vita, förtalar oss, förnekar oss våra rättigheter, vår historia och kanske rent av förgriper sig på oss. Det förekommer (förvånande nog) tyvärr även bland vita personer, som det verkar mest bland vita feminister (mindre förvånande). Men det finns naturligtvis och inte särskilt förvånande ett positionskrig mellan svarta och vita feminister också.

När vita människor för fram berättigade krav på lag och ordning kallas vi för angry white males och det anses vara bevis för våra rasistiska åsikter och vit makt ambitioner. Ett fullständigt absurt antagande! När man gästar amerikanska fora måste man passa sig så man inte nämner för många av de 14 ord som brukar tillskrivas Adolf Hitler och vara bevis på att den som har åsikter om att värna sin kultur är rasist. Jag är inte det minsta intresserad av Hitler eller hans rasism. Måste jag därför läsa Mein Kampf för att veta vad jag inte får tänka och säga?

När vita människor, män liksom kvinnor, finner svarta människor sexuellt attraktiva anklagas de av svarta för exotism, vilket anses vara fult. När svarta, kanske särskilt kvinnor, finner attraktion i vita anklagas de av vita för att vilja klättra socialt, ett slags prostitution. Varken anklagelserna om exotism eller social klättring gör något för att minska diskriminering. Att använda uttrycket afro-disiakum om en substans som ökar lusten är förmodligen också en kulturellt betingad diskriminering ägnad att stigmatisera svarta.

Bland svarta finns en mängd rörelser och begrepp som om de brukades på motsvarande sätt av vita direkt skulle betecknas som rasistiska. Dit hör exempelvis black pride, black power, black genocide. Till det senare hör föreställningen om att vita människor gör vad de kan för att utrota svarta, exempelvis genom att tillåta aborter, genom att hålla dem i fattigdom, inte behandla sjukdomar och så vidare. Nej, jag tror inte på en sådan sammansvärjning.

Men det finns en motsvarande om white genocide. Den är nog vanligare i Europa än i USA och Afrika. Även här är det föreställningen att familjeplanering, med aborter och få födda barn, som är ett bevis på konspirationen. Men också att politikerna tillåter massinvandring av icke-vita människor, som dessutom inte låter sig luras till barnbegränsning. Ett utbyte av befolkningen i Europa helt enkelt. Inte heller denna konspiration tror jag på, inte som avsedd effekt. Däremot blir delar av den uppfylld genom att våra politiker vill demonstrera sin godhet och låta all världens människor komma hit, utan att dessa politiker verkar förstå konsekvenserna.

När denna ”godhet” ska försvaras av politikerna får den ofta formen av white bashing. Med det märkliga uppvisandet av vita politiker som moraliserande fördömer sina vita väljare för att de inte omfamnar att deras vita grannar på politisk order blir utbytta mot svarta dito. Liksom fördömandet av att de inte vill överge sina invanda kulturmönster till förmån för helt främmande vanor och religioner. Ibland dras den extrema slutsatsen att alla som inte är bekväma med att få sin vardagsmiljö kraftigt förändrad, är rasister av typen white nationalists. Det är också en av dessa extremt absurda tankegångar som florerar i antirasismmiljöer. Von oben föraktet för Europa, demokratin, kulturen med mera, kan inte gärna göras tydligare än denna form av white on white bashing.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på White Bashing

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Socialisterna har dragit ner eller rent utav trampat ner den svenska befolkningen i träsket och ytterst få vågar resa sig och försvara sitt liv och sin egendom för det tillåter inte den svenska lagstiftningen.
  Det för tiden regerande ”politikerpatrasket” har aldrig haft en tanke på huruvida svenska folket skulle tillfrågas om invandringen kunde accepteras och det kommer förhoppningsvis inte att glömmas under de återstående 412 dagarna fram till valet den 9 September 2018. Jag har svårt att föreställa mig smaksättningen på de mer än ruttna köttben man tänker slänga fram till valboskapen inför valet, förresten, de flesta kanske tvingas bli vegetarianer under tiden med den svenska livmedelsproduktionen i åtanke.
  Du är en modig man, Mats. Du får säkert utstå mycket hat och förnedring från ”VÄRLDSMEDBORGARNA” för att Du blottlägger galenskaperna!

 2. Rikard skriver:

  Hej.

  Att det skulle föreligga en pan-europeisk konspiration med medvetet syfte att utplåna de egna ländernas folkgrupper låter… osannolikt, milt sagt.

  Att ett folkutbyte de facto äger rum just nu och att det är en konsekvens av massinvandring från Afrika och MENA är inte en konspiration, och kräver inte heller en sådan. Normal demografisk förändring utan assimilering samt med för de invandrade folkgrupperna bibehållna födelsetal vad som sker – detta alldeles utan hemliga sällskap och ondsinta planer.

  [Folkgrupp] skaffar fyra till sex barn per kvinna; svenska kvinnor två till tre.

  Vanlig okunskap, dumhet och idealistisk naivitet räcker gott.

  Från Gunnar Sandelin, och bloggen ”morklaggning”:

  [https://morklaggning.files.wordpress.com/2017/04/demografi.pdf]

  Datakällan han använt är SCB:s officiella.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • mats skriver:

   Jag har inga siffror, men föder svenska kvinnor ens generationförnyelsetalet 2,1 barn vardera?

   Konspiration som sådan är det inte. Men kan vi tillskriva slöhet, ointresse, okunnighet, dumhet?

   • B-J Bjurling skriver:

    1,85 barn per kvinna (2016) enligt wikipedias artikel ”Sveriges demografi”. Tittar man istället på de åldersgrupper som just passerat barnafödande åldrar dvs ”med facit i hand”, tycks de ha hamnat omkring 2,0

    • mats skriver:

     1,85, fortsätter det till år 2050 innebär det bland annat en garanterad kollaps för bostadspriserna och ännu sämre än pensioner än dagens för 70- och 80-talister.

     • akesundstrom skriver:

      Sambandet mellan födelsetalen och bopriserna är inte särskilt starkt, i det fallet är det räntorna som styr till nästan 100 procent.

      Däremot hotas givetvis pensionerna, fast så även om den vita fertiliteten skulle öka. Kvarnstenen utgörs ju av migrationspolitikens oerhörda samhällsekonomiska förluster, som inte heller nämnvärt påverkas om skillnaden i nativitet olika folkgrupper emellan minskar. Försörjningsbördan är övermäktig även med färre barn till arbetslösa föräldrar.

 3. Göran skriver:

  Läs gärna Peter Krabbes blogg (https://peterkrabbe.wordpress.com/) och avgör sedan på vilken nivå konspirationen mot väst, Europa och den vita befolkningen ligger. Tyvärr, kan jag inte lista vilka artiklar som bör läsas vad gäller globalism, världsregeringen etc.

  Den globala konspirationen föregår inte i ett rum utan var och en drar sitt strå till stacken, såsom Fredrik Reinfelt, Carl Bildt, Anders Borg, Stefan Löfven, Annie Lööf, Wallenbergs m.fl. Det behövs bara några få personer om de sitter på rätt plats. Under dem sitter det en samling människor som inte förstår utan bara slickar i sig köttbenen som slängs till dem och gladeligen gör sin del i processen utan moral eller andra bevekelsegrunder.

  Hur kommer det sig att t.ex. George Soros finnansierar en massa samhällsomstörtande rörelse i många västerländska länder och ger ut böcker om vilka länder man ska fly till, där bidragen är generösa och hur man ska ta sig till dem. Vad har George Soros för intressen av att finansiera Black Lives Matter, vänsterextrema demonstrationer i USA och även i Sverige? David Rockefeller har själv skrivit att han ingår i en konspiration att skapa en världsregeringen. Tror ni FN skapades av godhet?

  Hela klimatbluffen finns dokumenterat att det handlar om världsregeringen och världssocialism.

  • mats skriver:

   Jo jag läser Krabbe, men är inte lika övertygad om konspirationens vidd.

   Att det finns människor som konspirerar kan man inte förneka. Det finns det alltid. Men det är ytterst sällsynt att en konspiration får många anhängare som är medvetna om att de deltar i en konspiration. Vilket inte hindrar att det finns de som bidrar till konspirationens framgång.
   De flesta som är med och påverkar gör det av ren opportunism, utan att ha klart för sig så att säga, externa konsekvenser. Det är inte ens säkert att man kan kalla dem nyttiga idioter, för de kanske har helt andra visioner för ögonen.
   Ett tydligt undantag är klimatfrågan, där det finns många människor med dålig kunskap som driver alarmismen i tron att det verkar för något gott.

   • akesundstrom skriver:

    Fast en konspiration kräver ingen massuppslutning, det räcker med några tusen högprofilerade personer för att hålla liv i klimatljugandet, i EU-diktaturen eller i mörkandet av orsaken till Estonias undergång. Alla dessa fåtaliga är fullt medvetna om vad de håller på med. Tro inte annat. Inte ens Anders Wijkman inbillar sig att han gör något gott. De grundlurade gräsrötterna är däremot oftast omedvetna och okunniga, det är sant. Men många läskunniga kan anses vara väldigt naiva. Det är den blinda auktoritetstron parad med politiska lojaliteter som håller ondskans grytor kokande.

    • mats skriver:

     Ja, Wijkman är ju en ovanligt prostituerad opportunist som inte företer når som helst skrupler så länge han får vara med och dela på skulorna.
     Hur många partier är det egentligen han varit med i för att manövrera sig till nuvarande position?

Kommentarer är stängda.