Inte en susning!

När amerikanska Global Change Research presenterar sin fjärde Climate Science Special Report (på 477 sidor) och visar följande grafer, då visar de samtidigt att de inte har en aning om vad som påverkar klimatet, eller hur eller varför. Klicka på bilden så blir den större.

I inledning och sammanfattning säger de nämligen att uppvärmningen har varit större än någonsin tidigare och att människan är ansvarig, samt att inga andra förklaringar är tillgängliga. Samtidigt skäms de alltså inte för att visa denna graf, med lätt överdriven temperaturförändring (som alltså ska bero av människan) och de redovisar en möjlig framtid där fler människor och ökade CO2-utsläpp ändå kan resultera i nedåtgående temperaturer. Då har man också erkänt att man inte har en susning, ingen aning, noll koll!

Eländiga förvillare!

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte en susning!

 1. Gösta Walin skriver:

  Jag hittar inget alternativ med ”nedåtgående temperaturer”!?
  De gröna kurvorna visar avtagande utsläpp av CO2 med stagnerande temperaturökning.
  Förklara dig.

  • mats skriver:

   Som jag tolkar bild 2 så innehåller osäkerhetsområdet för mycket låga CO2-utsläpp att temperaturen kan börja sjunka.

Kommentarer är stängda.