Asylterrorism

FN varnar för en ”shitstorm” mot Europa. Det är David Beasley, chef för FAO, som varnar att det finns intressen i Sahelområdet i Afrika att skapa oro bland 500 miljoner människor, så att stora skaror beger sig mot Europa.

Nej, det är inte människorna som kommer som är ”shit”. Det är de terrorister som planerar att smyga med och oupptäckta ta sig hit för att sedan samla sig och skapa stort kaos i Europa. Medelst terrorism i olika former.

Har våra politiker mental beredskap för de beslut som kommer att bli nödvändiga? Har våra myndigheter resurser för att möta utmaningarna? Finns det någon fungerande samordning inom EU?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Asylterrorism

 1. Ivar Andersson skriver:

  Annie Lööf har problem att fatta svåra beslut men hon är inte ensam bland partiledarna. Om Jimmie Åkesson uttalar sig mot ”shitstormen” kommer sjuklövern att göra tvärt emot sunt förnuft och hälsa välkommen bara för att djävlas med Jimmie.

 2. oppti skriver:

  Då gäller det att välja politiker som inte medger att de varit eller är naiva!
  Naivitet och känslor hör hemma hemma!

 3. Göran skriver:

  Många frågor Mats. Svaret på alla är nej. Jag tror inte ens att det finns någon probleminsikt.

  Att politikerna nu påstår att det blev problem eller att de har varit naiva är bara en slags avbön för att få röster. Efter valet kommer de att fortsätta som om ingenting har hänt, som om de inte har lärt sig någonting.

  Talet om integration är bara larv. Det kommer aldrig att ske en integration som utgår från makten och sedan når med till invandraren. De invandrare jag känner om som jag betraktar som integrerade har gjort det på egen hand utan någon som helst hjälp från någon myndighet eller pengar från skattebetalarna.

  De har integrerat för att de har den attityden och insett att om de ska vara framgångsrika i Sverige behöver de också bli ”svensk”. Dock, kan jag gissa att de som har både den attityden och insikten är väldigt få. Det kan vara några procent, kanske fem procent eller som mest tio procent av dem. Resten kommer bara att sitta och gnälla i Sverige fram till den dagen de dör i Sverige eller flyttar från Sverige.

Kommentarer är stängda.