Finland – Sverige, 1-0

När EU antar ett nytt direktiv, då bestämmer sig svenska politiker och tjänstemän för att klämma åt svenska folket så mycket de kan. Samtidigt bestämmer sig finska politiker och tjänstemän för att skydda finska folket så gott det går mot de reglerna.

Ett tydligt exempel är vapendirektivet. I Sverige inriktar man sig på att krångla till det för legala vapenägare. I Finland vill man lindra verkan så gott det går och koncentrera sig på brottslingar och deras redan illegala vapen.

Vilken statsapparat är det som bäst representerar folkviljan, tro?

This entry was posted in Frihet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Finland – Sverige, 1-0

  1. Hur länge får vi ha köksknivar? Får EU bestämma måste vi väl snart köpa färdighackad lök, men bara från vissa certifierade företag.

  2. Samuel af Ugglas says:

    Finns det lagar i Sverige som skyddar medborgarna mot kränkningar och övergrepp från politiker och deras tjänstemän?

  3. Göran says:

    I Sverige är bekämpningen av illegala vapen att ha vapenamnestier. Jag undrar om någon har funderat på att kriminella har vapen för något syfte?

  4. Göran says:

    En stor skam för Sverige att Ragnar Skanåker tvingas göra sig av med sina tävlingspistoler. Ytterligare ett tydligt bevis på att polisen i Sverige inte det minsta anser att de ska jobba för och skydda medborgarna. Om jag hade varit polis med sådana ärenden på mitt bord hade jag lagt Ragnars akt underst i högen. Och varje gång den kom upp högst upp i högen hade lag lag in den underst igen.

Comments are closed.