Katastrof!

När jag skriver detta 22:00 på valkvällen är en tredjedel av distrikten och i runda tal 2 miljoner röster räknade, är det enda vi har att se fram emot är fyra år till av samma, samma, samma.

Det stämmer inte med de stämningar jag tycker att jag känt av under sommaren. Alla har talat om att en förändring är nödvändig. Nu tycks gammelpartierna och gammelmedia lyckats skrämma folket att välja samma skenheliga blandning av politiker i riksdagen. Det känns som valet är manipulerat, riggat. Men jag har inga bevis för det.

Sjuklövern har inte ställt ut några som helst löften om förändring i den svenska politiken. Det är klimatpolitik, öppna gränser, låta EU och NATO bestämma Sveriges öde. Sverige får inte finnas längre, det har aldrig funnits några svenskar. Alla är rasister.

Vilket mörker!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Katastrof!

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  De så kallade borgerliga kommer att sälja sina sjuka själar till socialisterna inom en vecka, kanske fjorton dagar och Löfven har vunnit sin ”folkomröstning” om den svenska ”välfärden”, vad det nu är för något.
  BATRA gjorde det förra gången 2014, varför skulle det bli annorlunda nu. ”Dom” är totalt oförmögna till annat än att parasitera på utplundrade skattepengar!!!

 2. Stefan Eriksson skriver:

  Jo, då börjar ”kvalen” som skall leda till ”valen”. Och då menar jag inga demokratiska val till riksdagen utan valet huruvida ”man” skall sälja sin själ för en plats vid köttgrytorna.
  Kan bara hoppas på att Mp drabbas av utmattningssyndrom och gör en ”Åsa Romson” i kollektivets anda.
  Kan vi ens föreställa oss hur en budget kommer att se ut med S och M som upphovsmän?
  För det är vad som krävs om platsen vid grytan skall behållas.

 3. Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Det var vid den punkten (2000 räknade) som jag stängde av. Pallade inte att titta på eländet längre. Och det känns helt overkligt. Jag kan inte befria mig från känslan att en hund ruttnar i mossen.

 4. Jan Andersson skriver:

  Hela valvakan påminde mer om Idol och Let’s Dance än en seriös bevakning av det viktigaste valet i min livstid. Ett söndersnackat jippo utan ett enda ord om den katastrof som står för dörren, och plötsligt vann Alliansen utan någon utan att någon begrep varför eftersom alla röster inte är räknade än. Når återuppstod Alliansen, den var ju död för ett par dagar sen?

  Sen har vår parodi till statsminister mage att kalla SD och alla deras sympatisörer nazister igen, lär sig denne man aldrig något överhuvudtaget?

  Jag pratade med några yngre till medelålders svenskar som jag känner på förmiddagen. De sa alla att de skulle rösta för ”ett mänskligare Sverige” och när jag kunde stänga munnen igen förstod jag hur effektiv propagandan mot SD verkligen varit.

  Finns det ett ”mänskligare” land på Jorden än Sverige? Finns ett annat land som är mer villigt att utplåna sig självt för att lämna över alltsammans till de som av allt att döma behöver det bättre. Och som snart kommer att se till att du lämnar in betydligt tidigare än du kanske tänkt dig.

  Det finns nu ingen återvändo. Bara att planera för den tid som är kvar.

 5. Ivar Andersson skriver:

  ”Sverige får inte finnas längre, det har aldrig funnits några svenskar.”. Där tycker jag du har fel. Både EU och FN vill ha våra bidrag och styra våra liv så nog finns bidragsgivaren Sverige.

 6. Jan Andersson skriver:

  Jag springer runt mycket i olika specialbutiker eftersom jag renoverar hus. Jag har upptäckt att efter sommaren har de flesta butiker börjat plocka bort vanliga men stöldbegärliga varor, till stort omak för mig. Fantiserar jag, eller finns en orsak (som givetvis ingen kan uttala högt)?

 7. Stefan Eriksson skriver:

  ”Samma, samma, samma” kallas i BDR för ”groko” (grosskoalition). Här kallas det för DÖ.
  Skall bli spännande att se vad strategerna i respektive partier enas om att kalla den ”nya” kullerbyttan i syfte att isolera SD på åhörarbänken.
  DÖ 2.0 låter väl lite fantasilöst.
  Kanske kan ”sjuklövern” accepteras även hos de inblandade, och det borgar ju för ett ”lättare” val 2022.
  Som sagt tidigare; jag hoppas att Mp blir behandlat för vad det är, en extrem sammanslutning oftast mycket lägre ut på vänsterkanten än t.o.m. kommunisterna.
  De klarar väl riksdagsspärren på 4%, men det innebär väl inte automatiskt inflytande över rikspolitiken, eller?
  Om inte annat så finns miljardbelopp att spara med Mp förpassat till riksdagens soprum.

 8. Stefan Eriksson skriver:

  Ursäkta mig: BRD skall det naturligtvis vara.(Skulle kanske ha valt att skriva Tyskland istället).
  Med vänlig hälsning

Kommentarer är stängda.