Trumps advokat ljög

Advokaten, Michael Cohen gick med på åtalseftergift för sina egna brott, mot att han vittnade om vad han känner till om Trumps mellanhavanden med Ryssland. Detta gav stort eko världen över.

Nu säger andra vittnen i målet att Cohen vet ju ingenting, han har aldrig varit i den positionen att han kan veta något. Han har bara sett ett utmärkt tillfälle att rädda sitt eget skinn, för sina egna brott, genom att offra Trump.

Alla MSM i USA, utom CNN, har dragit tillbaks sina tidigare påståenden och backat från budskapet att det finns fakta som kan fälla Trump. CNN hävdar dock fortfarande att det finns bevis mot Trump. Svensk MSM berättade glatt om Cohens vittnesmål, men ingen har jag sett redovisa vändningen att andra vittnen avfärdar honom som okunnig.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Trumps advokat ljög

 1. Rikard skriver:

  Hej.

  ”Ingen rök utan eld”
  ”Det måste ju vara nåt lurt, annars hade de inte skrivit så mycket”
  ”Jamen blev ju vald med hjälp av Ryssland?”
  ”Det var ju ryssarna som sabbade för Clinton, det har de ju sagt”
  ”Trump är en äcklig gubbfascist; klart han gör vad som helst för att vinna”
  ”Trump är korkad och dum”
  ”Trump ser ju ut som ett troll”

  Se där, summan av visdom från svenska utrikespolitiska kommentatorer.

  Ack ja, svägerskans femåring är klokare: ”Va ere hanhar gjottå, som e så dumt?”

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Man kan ana reaktionerna åtgärderna om socialisterna förlorar valet på Söndag.

   En av Sveriges supermanipulatorer och tillika kleptokrat, hr. Ingemar Hansson har gått ur tiden, hederligheten kanske får en renässans i Sverige, folk i den akademiska världen överöser honom med rosor, man undrar varför. Han konstruerade bl.a. grunderna för hur man plundrar sin nästa på EGENDOM och på det viset lägga grunderna för hur Reinfeldt, Nuder, Hägglund och horder av andra politiker kunde tillskansa sig astronomiska årsinkomster på skattebetalrnas bekostnad. Frid över hans minne.
   Vi behöver en President Trump att rensa det svenska socialistiska träsket!

   • Åke Sundström skriver:

    Men mer korrekt, Samuel, är att beskriva Hansson och hans tusentals inflytelserika gelikar som maktens lojala lakejer. Rikta i stället blickarna mot den politiska nomenklaturans stora ankdamm där de fulaste fiskarna simmar. Grunden för plundrandet lades av 7-klöverpartierna, byråkraterna har bara hjälp till med detaljerna och dimridåerna. Så låt oss dra en tydlig skiljelinje mellan de sanna folkefienderna (regeringarna) och de mutade underhuggarna. Det är bara om vi tänker bort de förstnämnda som ljugandet upphör; att avskeda lydiga men ryggradslösa tjänstemän ändrar ingenting. Så gissla gärna Reinfeldt, Bildt och Löfven men lämna fotfolket därhän. De som har samveten känner sig nog tillräckligt skamsna ändå. Med eller utan hycklande beröm på sluttampen.

   • Åke Sundström skriver:

    En annan detalj:

    Du undrar över reaktionerna om socialisterna förlorar valet på söndag.

    Men det kan dom väl inte! Du och jag och många fler i detta forum brukar ju hävda att även Allianspartierna förordar en socialistisk politik, så att denna gemensamma vänstersyn kommer att vinna än gång kan inte betvivlas. Och frågan är väl om ens Trump skulle klara uppgiften att dränera ens den borgerliga delen av vårt socialistiska träsk.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Vi är säkert många som uppskattar och är tacksamma för Dina och Mats klara besked.
  Det vore ett steg mot befrielsen om vi slapp Löfvenfolket.

Kommentarer är stängda.