Mer bränsle till Klimatångesten

Kristianstadsbladet ser till att fylla på läsekretsens klimatångest. Tre olika artiklar samma dag i positiv anda om hur man göder sin klimatångest och simulerar dämpning av densamma. Detta är inte längre missriktad journalistik, det är orkestrerad propaganda!
https://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/effektivaste-klimatatgarden-ar-att-satta-press-pa-politiker-5e27e25d
https://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/plakatverkstad-infor-klimataktion-framja-cykling-i-kristianstad-c85fd637
https://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/stort-intresse-for-solcellsparken-e1eea80b

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Mer bränsle till Klimatångesten

 1. Stefan Eriksson skriver:

  https://www.expressen.se/nyheter/klimat/forskare-varnar-om-isen-havet-kan-hojas-13-meter/

  Statligt stöd till den här typen av propaganda bör avskaffas.

  Det framgår inte av artikeln när denna havsnivåhöjning förmodas inträffa, om nu på fredag, eller först nästa vecka, eller då om 650 000 år?

  Men det är skit samma, för det viktiga är inte om det stämmer, det viktiga är att skapa rubriker.

  Jag har ”forskat” lite, och vill bara ”varna” för att propaganda brukar leda till oroligheter.

  • Göran skriver:

   Teoretiskt skulle en avsmältning av värsta slag kunna orsaka en höjning med 0,01 meter per år. En höjning med 13 meter kräver således 1.300 år.

   Det existerar dock inga tecken på att så skulle ske. Med nuvarande scenario kan vi starta en vandringsled mellan Umeå och Wasa om 2.000 år, så om 1.300 år är det slut på båttrafik till Umeå och städerna ovanför Umeå.

 2. Jan Andersson skriver:

  EU:s och FN:s klimatlarmade saknar all logik. Resultatet är bara att Kina och Sydostasien tar över all produktion av våra livsförnödenheter, utan att klimatet påverkas det minsta. Själva går vi snart runt som stinsen i Krylbo, han som lärde sig Kommunikationstabellen utantill men fick placeras på hospitalet när SJ gjorde om alla tågtider. Där gick han resten av livet runt på trädgårdsgångarna och rabblade gamla tågtider.

  • Benny skriver:

   Klimathysterikerna springer också omkring och rabblar sina lögner för till skillnad från stinsen så hade han en viss logik då ju tågen verkligen kom och gick enligt tabellen! Klimathysterin klarar ju inte av en verklighetscheck men globalisterna har bestämt att CO2 har en påverkan på klimatet för de kan öka sin makt och tjäna mera pengar på att understödja hysterin. Och skattehöjarpolitker runt om i världen hakar på det tåget för att bekosta den hejdlösa invandringen!

Kommentarer är stängda.