Till sista andetaget

Semestertider, även för en pensionär. Oregelbundna tider, nya och ibland oväntade arbetsuppgifter. Men jag försöker hålla igång bloggen för friheten ändå. Har inte corona eller andra allvarliga sjukdomar. Inte utsatt för hot, våld eller mord, som exempelvis Jessica Doty-Whitaker. Vi får forsätta tala för friheten, till sista andetaget!

Vit småbarnsmor mördad av BLM för att hon sa att alla liv är viktiga. Var är proteststormen? Omnämnade i SVT?

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Till sista andetaget

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Motståndare till FRIHETEN är inte längre mottagliga för sakargument. Det är endast makten som gäller, makten att plundra sin grannen på LIV och EGENDOM, logiskt resonemang är socialisternas ”religion” fjärran. De strävar efter mänsklighetens förintelse, inget annat, fanatiker som de är!
  ”All lives matter”, eller hur?

 2. Göran skriver:

  Jag råkade på Youtube se ett debattprogram av SVT som handlade om strukturerad rasism mot svarta. Mycket ljugande hit och dit. Hur kommer det sig att folk utan den minsta lilla kritik kan köpa denna så kallade rasism som inte ens existerar. En svart kvinnlig politiker som påstod att folk spottar på henne och hennes son på spårvagnen. Det har nog aldrig hänt.

  Men, det lustiga är att under en timmes debatt kan ingen ge något exempel på hur denna strukturerande rasism yttrar sig. Jag skulle vilja veta hur den ser ut, men får inte veta det. I stället matas tittarna med faktamässiga felaktigheter och förmodligen medvetna lögner.

  Ett exempel är bilden att svarta drabbas av enormt mycket våld i USA utan att berätta vilka som står för det våldet. I stället vill de som påstår det lura tittarna att det skulle vara vita som står för det våldet när det i själva verket är de svarta själva som står för 95 % av våldet mot dem själva. Vi får inte heller veta att svarta poliser är de som utövar majoriteten av polisvåld mot svarta.

  Och hur kommer det sig att det är ovanligt mycket våld mot svarta i städer som styrs av svarta? Det verkar vara så att en stad med en vit borgmästare, vit polischef och majoritet av poliser vita har mindre våld mot svarta.

  Vi får inte heller veta att svarta själva svarar att de är mest rasistiska av alla färger och att vita är minst rasistiska enligt svarta.

  Sedan detta eviga tjat om slaveriet. Vilka har satt flest svarta i slaveri? Svar: De svarta själva. De svarta i Afrika har aldrig varit emot slaveriet. Vilka har förbjudit och försökt att avskaffa slaveriet? Svar: De vita.

  Svarta i USA har exakt samma möjlighet som vilken annan färg som helst att bli precis vad som helst i USA. Alla tycks helt glömma bort att USA tidigare hade en svart president och innan dess en svart försvarsminister. Hur lyckades svarta nå dessa positioner?

  I stället har de vänsterblivna i USA nu lyckat få dygder som att arbeta hårt att vara vara ett så kallat vitt privilegium och rasistiskt.

  • Ivar Andersson skriver:

   I genomsnitt dödas 3 av 10.000 svarta i samband med polisingripanden för våldsbrott i USA, jämfört med 4 av 10.000 vita.
   https://www.friatider.se/trump-fler-vita-dodas-av-polisen

  • Benny skriver:

   Städer som Chicago, Detroit, Washington, LA är de kriminellas paradis! I alla dessa städer finns stora områden dit polisen inte åker och där det råder anarki! Och här i Sverige ser vi samma utveckling med no-go zonerna där kriminella härjar fritt! Om några år så kommer Löfven med sin standardfloskel ”vi såg det inte komma” som svar på varför inget gjordes när islam tog över helt i de s.k ”utanförskapsområdena”

 3. Benny skriver:

  Man undrar ju när folket i Sverige ska vakna? Åldringsrån är den nya ”flugan” för den importerade kriminaliteten från Mellanöstern och Afrika! Man trodde ju i sin enfald att mellan 15-20 våldtäkter, skjutningar nästan varje dag, knivmord m.m skulle få folk att vakna, men icke! Om inte ens åldringsrånen får upp ögonen på svensken vad krävs då? Som Rheinfeldt sa, han skulle väcka de ”sovande folket” men det verkar som folket sussar vidare oavsett vad som händer förutom de 20% som yrvaket röstar på SD. I stället flyttar media fokus till BLM för att vilseleda och folk går på denna fint…Bedrövligt!

 4. Åke Sundström skriver:

  Tystnaden efter mordet är nästan mer förfärande än själva dödandet. Men det gäller också alla svenska mord begångna av våra värderade gäster. Och det är sannerligen inte bara SVT som tiger, har ens SvD, den konservativa moralens förmenta språkrör, någonsin skrivit en ledare om invandrarvåldet, än mindre haft någon åsikt om vilka åtgärder som i en rättsstat vore självklara? Svar nej, vad jag kan minnas.

  • Samuel af Ugglas skriver:

   SVENSKA DAGBLADET är perverterat av minst 40.000.000:kr i utplundrade skattepengar.
   Det kan få vilken tidningsredaktion som helst att falla i dvala eller tycka som någon annan, bidragsgivaren t.ex.

   • Åke Sundström skriver:

    Nja, det är nog inte hela förklaringen, som jag minns det var SvD nästan mönstergillt noga med debattetik och oberoende långt in på 70-talet, kanske ännu längre. Så försumpningen är en relativ ny historia, kopplad till firma Reinfeldts & Borgs moderatsocialistiska regemente, ett radikalt profilbyte efter kung Gösta B. Och det har definitivt inte hjälpt, som man skulle kunna tro, att tidningen i dag ägs av en norsk oligark.

Kommentarer är stängda.