Skrämmande översitteri

Nu finns det två tydliga globala företeelser som politiker och media använder för att skrämma folk till underkastelse, klimatet och covid 19. Klimathotet är sedan länge debunkat, men politiker, myndigheter, media och Nisse och han lillasyster vägrar erkänna det. Alla som fortfarande kan tjäna ett korvöre på klimathotet fortsätter köra skrämselnarrativet i ”döbott”!


Nu visar det sig, som många av oss anat, att corona-covid19 också är starkt överdrivet, för att skrämma folk till lydnad. Inte minst för att testa vilka övergrepp staten kan komma undan med med hänvisning till pandemin. Därav beteckningen plandemi.


Måndag den 5 oktober berättade WHO att de bedömer att en tiondel av världens befolkning nu smittats med C19. Det är mer än 20 gånger antalet bekräftade fall. Självklart lägger WHO till att den osmittade delen av befolkningen är utsatt för en stor fara. Men med 780 miljoner smittade och 1, 061. 539 bekräftat döda är risken att dö i C19 endast 0,14%, vilket är jämförbart med den vanliga säsongsinfluensan. Är det något att skrämma upp en hel värld för?
Lew Rockwell gör sin egen tolkning av beskedet.


Vidare står det klart att ingen har viruset isolerat och fångat i ett provrör eller petriskål. Det finns inte! CDC erkänner detta bakvägen i sin instruktion för hur man tar prov på patienter och tolkar provet. På sidan 39 står det nämligen:
Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available,
Det man jagar med samtliga prover som sägs påvisa C19 är skuggan av viruset! Skuggan av vad man tror är virusets RNA. Detta är alltså ett virus som sägs smitta i alla lägen vid kontakt eller via luft. Ändå har ingen lyckats fånga viruset självt. Ska vi verkligen tro på detta?


Samtidigt kommer allt fler artiklar och kommentarer som pekar ut C19 som svepskäl för att genomföra maktoperationer som respektive länders grundlagar inte ger utrymme för vid normaltillstånd och det finns tveksamheter om giltigheten även i detta läge.

CDC:s manual för hantering och tolkning av tester.

CDC-test-manual

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 svar på Skrämmande översitteri

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Lägg gärna till hur socialister och moderater i skön föreningen importerar främlingar för att terrorisera den svenska befolkningen, överösta, dränkta i degenererande VÄLFÄRD!
  Var finns insikten om att leva ett liv i frihet från tyranner?
  Rekommenderar Frihetsportalens läsare att gå in på ”Alternativa Bokmässan” och lyssna på vad Karl Hedin berättar. Är det verkligen SVERIGE!!!

  • Göran skriver:

   Socialister definierar inte frihet som du gör Samuel. För socialister är frihet när alla har det lika dåligt. När alla är fattiga, när vi alla har har brist på vad som efterfrågas, och vi måste ägna stora delar av vår dag åt att jaga mat, då är vi fria.

   Jag hörde en bra definition på skillnaden mellan socialism och kapitalism:

   Kapitalism = efterfrågan kan tillfredsställas
   Socialism = efterfrågan kan inte tillfredsställas

   Ur detta kan vi se varför sjukvården aldrig kan bli bra i Sverige. Den socialistiska sjukvården kan inte tillfredsställa efterfrågan, dvs. vad patienterna efterfrågar. Därav har vi långa väntetider till operation m.m. Kapaciteten inom sjukvården bestäms av politiker och inte av behovet.

   • Åke Sundström skriver:

    Genomförd socialism, ett läge vi närmar oss, innebär framför allt ett slopande av friheten att välja, så där finner heller ingen frihet att välja vad man skulle vilja efterfråga. Situationen inom svensk sjukvård är en blandning av 75 % socialism och 25 procent blocköverskridande inkompetens, Med moderaternas (eller formellt de borgerliga partiernas) praktfiasko Nya Karolinska som ett av många exempel. Trots att Alliansen haft fyra långa valperioder på sig för att operera bort varbölden genom att överlåta skötseln till privata aktörer.

   • Ivar Andersson skriver:

    För socialister är frihet när alla har det lika dåligt med undantag för nomenklaturan dvs den politiska adeln.

 2. Dandersan skriver:

  Det hade varit skönt om det var så!
  För unga är viruset knappast begränsande, eftersom de ofta har T cellsimmunitet-sägs det i SVD idag. 50-80% har detta skydd som avtar med åldern.

  • Gunnar Littmarck skriver:

   Märk att bara 6% av de som dör med SARS-CoV-2 har avlidit på grund av viruset.

   D.v.s under 15 000 i USA.

   Ännu ett sätt att öka makt genom att sprida rädsla.

   Jag gissar att betydligt fler dör och kommer då av den resursminskning samhället genomgår genom politiska överreaktioner.

   Skydda svaga grupper noll och nix mer hade fungerat men nu används det för att öka makt genom kontroll som får stöd genom ogrundad rädsla.

   • Göran skriver:

    Enligt WHO är antalet döda i världen som blivit smittade av covid-19 0,14%.

    Då gör inte den siffran skillnad på om man dog på grund av covid-19 eller om man dog med covid-19.

 3. Gunnar Littmarck skriver:

  Kina bedriver krig mot väst vilket riktats allt mer mot USA och intensifierats de senaste årtiondet.

  Marxistiska grupper startas och finansieras av Kina med avsikten att störta makten, det är klarlagt vad gäller BLM och ANTIFA.

  COVID och klimathot används med av Kina samt kontroll av FN.

  Plus en hel del till se som exempel hur de hackat sig till djup kunskap om människor med säkerklassade yrken.

  Det sjuka är att få kämpar mot och Trump motarbetas av msm big tech vänstern och samtliga icke statliga organisationer.

  Tydligen förstår de inte vad de deltar i.

  Tänk att väst svarade med samma mynt?

  Finansierade upprorsgrupper i Kina och systematiskt struntade i avtal och regelverk.

  https://www.youtube.com/watch?v=7wsckMcKsZo

 4. Gunnar Littmarck skriver:

  Twitter FB och Youtube censurerar all objektiv information om COVID 19 om den minskar rädslan.

  Sist att läkarna sagt att Trump är immun och fri från viruset.

  Jag anser att motmedlet om folket vinner mot makten och Trump får en period till, är att straffa Kina ekonomiskt vilket i princip exproprierar alla värden de har i omvärlden då det går att bevisa att Kina mörkat och desinformerat genom påtryckningar av WTO samtidigt som de spridit viruset globalt men hindrat inrikesflyg från Wuhan och samtidigt dammsugit världsmarknaden på skyddsutrustning.

  Väst kan vinna mot Kina än enklare än ett enat väst kunde vunnit mot Nazityskland, men kinas strateger har läst historia och vet hur de ska sprida rädsla och splittring.

  Vad gäller sociala plattformars censur så kan Trump om han får en period till ändra lagar så de blir ansvariga med dryga bötesbelopp för censur de inte kan styrka vetenskapligt, vilket vad gäller COVID skulle sopa bort alla värden från FB Google Amazon och Twitter.

  Då gnäller de och säger att det drabbar vanliga pensionssparare, men hallå gör inte desinformation det i än högre grad?

  https://www.bbc.co.uk/programmes/p08tv4d8

  • Benny skriver:

   Nu var det ju inte väst som besegrade Nazi-Tyskland utan Sovjetunionen! Man kan tycka vad man vill om det men håll inte på med samma typ av historierevision som EU-ledningen Gunnar. Det sällskapet vill ingen seriös person vara med i! Den som läst andra världskrigets historia vet att ca 75% av kriget utspelades på östfronten! Angående Kinas spioneri så är de bara intresserade av att spionera på ex-kineser medan USA spionerar på hela världen! Glöm inte att USA t o m spionerade på Merkel…

   • Åke Sundström skriver:

    Fel i sak, Benny. det var bara med hjälp av en andra front i väster som Hitler kunde besegras. Den förutan hade Stalin gjort halt vid polska gränsen. Dig obekant?

 5. Gunnar Littmarck skriver:

  Allt fler nya nyhetskanaler förmedlar det maktspel som sker.

 6. Gunnar Littmarck skriver:

  Kommer Trump få ut Hillarys e-mejl före valet eller kommer censuren verka allt hårdare fram till valet?

  Nu närmar det sig så tungabevis mot Hillary Obama och Biden så bara det kan svänga valutgången trots alla mäktiga krafter som verkar mot.

  • Dandersan skriver:

   This video has been removed by the uploader.
   Som sagt var-skrämmande översitteri!

 7. Jan Andersson skriver:

  Inget virus, men ändå har många människor världen över blivit rejält sjuka. Så det finns “något” som är mycket smittosamt i närkontakt människor emellan. Det handlar knappast om masshysteri eftersom de flesta blivit överraskade när de fått sjukdomssymtom. Att så många “smittade” i de tester som utförts inte fått några (tydliga) symtom sedan, eller inga symtom alls, beror givietvis på att testerna är otillförlitliga och reagerar på andra ofarliga virus, till exempel vanliga förkylningsvirus, som de flesta med intakt immunförsvar knappast blir speciellt sjuka av.

  Men många länders styrespersoner passar på på att visa handlingskraft och beordrar nedstängningar och förbud med konsekvenser som på de flesta orter kommer att visa sig förödande för lång tid framåt, fast de flesta tror att eländet snart är över.

  Vi kämpar alltså med något som ingen vet vad det är, och dömer individer till karantän, distansarbete och yrkesförbud på grund av slumpmässiga testprogram som inte är det minsta tillförlitliga.

  Detta vet vi:

  1. Det finns “något” som är mycket smittosamt, som vissa individer är mycket känsliga för, medan andra är nästan helt okänsliga.

  2. Ingen vet vad smittoämnet är, fast hela världens samlade vetenskap kämpar med att förstå och hitta ett botemedel, och med en obegränsad budget.

  3. Vilka som är smittade kan inte enkelt konstateras eftersom man inte vet vad man letar efter med ett test, och det finns (därför) ingen systematik eller samordning i testmetoder och testomfattning mellan länder, regioner eller befolkningsgrupper. Slumpmässiga “resultat” används för andra politiska syften, speciellt tydligt mellan Norge och Sverige. Beslutfattarna drivs av fördomar, vidskepelse, självhävdelsedrift, feminism, felriktad främlingsfobi och för att få sina femton minuter i rampljuset.

  4. De företag som kunde tillverka “testkit” på kortast tid fick jätteorder och tjänar obegränsat med snabba pengar just nu. Men vad letar testet efter, och vad hittar man? Att 98,5 procent av de som befunnits smittade aldrig blivit det minsta sjuka beror på att testet bara letar efter och hittar andra harmlösa virus, och de som fått coronasymtom var verkligen smittade av detta okända, som ingen test finns framtaget för. Alltså vetenskaplig anarki, prov utan värde, spel för gallerierna.

  5. Så länge vi inte vet vad smittokällan är kan ingen veta något om dess uppkomst eller förutsäga dess fortsatta spridning eller långvarighet.

  6. Det finns inget som talar för att smittkällan nu kan identifieras inom kort och ett vaccin kan tas fram. Det kan ta många decennier innan forskare, ofta av en slump, hittar smittkällan efter att ny laboratorieutrustning har utvecklats och börjat användas generellt.

  7. Vi kan inte vänta på det, samhället måste snabbt återgå till det normala (vilket i Sverige är illa nog) och läkevetenskapen måste sluta hyckla att det snart finns ett säkert botemedel. Vi kan inte offra ett helt kulturland för att spara några enstaka individer. Dåliga framtidsutsikter skapar “brain drain” och penningflykt och ingen törs investera, vilket innebär självmord för ett land och ett folk på kortare tid än en mandatperiod för vår totalt verklighetsfrämmande feministiska regering, och för vilken kampen mot mansnormer är den allt överskuggande viktigaste agendan.

  • Mats Jangdal skriver:

   Ja, i krig uppmanar/beordrar vi de unga, friska och starkaste männen att ställa sig ivägen för fiendens kulor. Det anses vara värt den uppoffringen för att behålla nationens självbestämmande och välstånd.
   Nu är vi tillsagda att inte offra de känsligaste och sjukaste åt smittan. Istället ska de unga, friska och starka offras i arbetslöshet och förtvivlan.
   Låter det rimligt?

Kommentarer är stängda.