Ingen får tvingas till vaccinering

Undrar hur Frihetsportalens läsare har uppfattat myndigheternas signaler om vaccinering? Är det frivilligt eller obligatoriskt i Sverige? Gäller det oavsett man bara går hemma och skrotar, vill ut och resa, eller vilken ålderskategori man tilhör, eller riskgrupp?

Många har nog uppfattat det som att det blir obligatoriskt att vid sin tur ta vaccinet. Även om det kanske främst varit ett antagande från myndigheternas sida att alla vill ta vaccinet.

Men nu kommer det ett mycket tydligt besked från Europarådet. Med hänvisning till Nürnbergdeklarationen får ingen tvingas till deltagande i medicinska experiment. Att ta ett oprövat vaccin jämställs alltså med experiment. Man klargör också att den som vägrar delta i medicinska experiment inte får diskrimineras på grund av detta val. Vår rätt till frihet och fri rörlighet kvarstår.

Det är bra att någon tar bladet från munnen i detta ärende. Klara besked har varit en bristvara genom hela pandemin!

Livet i labben.
Ska du vaccinera dig?
Du är galen, de har inte avslutat testerna på människa!
Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Ingen får tvingas till vaccinering

 1. Göran skriver:

  Kommer media att upplysa oss svenskar om Europarådets beslut?

  I USA säger flygindustrin att det skulle vara en katastrof om vaccination skulle krävas för att få flyga.

  En fråga är, hur det kommer sig att folk inte bryr sig om att lära sig något? Vaccination skapar ingen flockimmunitet. Vaccinerade kan fortfarande sprida smitta. Vaccinerade kan fortfarande bli sjuka. Dessutom finns det forskning som visar att vaccinerade har en högre dödlighet än icke vaccinerade.

  Eftersom ”Återställningen” har som avsikt att döda små företag och nedstängningen inte räcker till, så gäller det att hindra folk att lämna pengar till små företag och vaccinationsintyg är en åtgärd i den agendan.

  • Thomas skriver:

   Eftersom pandemilagen är en kopia av djurskyddslagen, så är det en lag som egentligen bara gäller svenskar utan dubbelt medborgarskap… så om vaxxinkrav införs som föreskrift inom pandemilagen så gäller den – enbart svenska infödingar.. (kunskaperna om djurskyddslagen är synnerligen usla – hos befolkningen – men dess bättre hos de styrande.. vilket just pandemilagen bevisar).

   • Mats Jangdal skriver:

    Förklara gärna närmare!

    • Thomas skriver:

     Alltså.. I en Länsstyrelse så har uppdraget att hantera Pandemilagen lagts på en länsveterinär.. då man ansett att det finns likheter i hanteringen med djurskyddet. OK, det insåg man direkt när pandemilagen kom… Regeringen kan nu komma med föreskrifter i ett enormt flöde, precis som med djurskyddet, så till slut så kommer alla att bryta mot föreskrifterna… (om man inte tar bort införda föreskrifter). Djurskyddet, som har föreskrifter som bara finns här i Sverige, gäller inte för utländska medborgare, vilket bevisats flera gånger, där särskilt ”de ungerska husarerna” var så uppenbart. Hela frågan bygger på svenska folkets demokratiska syn på samhället! Vi vet inte vad en demokrati är för något, vilket man kan förstå är en märklig insikt som immigranter får efter ett tag i landet… (Vad är det för fel på svenskarna?) Så, om en utlänning kommer utan vaxxinpass så kommer det troligen att vara helt OK, medan en svensk inföding absolut måste ha vaxxinpass… När detta är infört, så är vi svenskar pantade, för så fungerar djurskyddslagen.. (Där även anonymt angiveri är en basal funktion…

     • Samuel af Ugglas skriver:

      När väl livsmedelsransoneringen slagit igenom fullt och socialisterna konfiskerat all jordbruksmark kanske SVENSKARNA vaknar till liv igen, de som överlevt virussprutan.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  ”All offentlig makt i Sverige utgår från folket.”
  När kommer folket att använda sin ”makt” att avsätta ”en politiker” som missbrukar vårt förtroende?
  Det räcker med att Klaus Schwab och Bill Gates anser att vi är för många på vår jord för att man skall dra öronen åt sig. Det är svårt att släppa associationerna till en modern form för förintelse.
  Om det visar sig att den så kallade pandemin er konstruktion och Gates drömmar går om intet, hur kommer socialisterna ur rävsaxen?

  • Göran skriver:

   Bill Gates är nog en av de mest vidriga människa som idag lever på jorden. Här är en artikel om Bill Gates demoniska projekt. Artikeln är väldig lång, men väl värd att läsa:

   https://www.lewrockwell.com/2021/02/no_author/bill-gates-and-neo-feudalism-a-closer-look-at-farmer-bill/

   • Thomas skriver:

    Hmm… Kennedy..
    I Sverige har vi haft sedan hundra år tillbaka en värdefull lag, ”Baggbölerilagen”, som hindrat bolag från att köpa eller ombilda privatägd mark till bolagsägd. Detta ifrågasätter numera svenska politiker om det skall få fortsätta… Egentligen så borde lagen försvunnit 1995, eller ännu tidigare med ”kapitalliberaliseringsdirektivet” från Bryssel, som infördes i svensk lag redan 1992… Men än så länge så finns ”baggbölerilagen” – och är alltså verksam.. Vilket innebär att ungefär hälften av svensk mark ägs av enskilda medborgare, ej bolag eller kyrkan eller staten… Skulle denna lag försvinna, så är alla svenskar bara slavar utan någon som helst makt eller inflytande ens på sin egen lilla plats där man står… Visserligen så är skattetrycket och WTO-systemet (AoA) destruktivt för även svenskt jordbruk, så destruktivt att man nog bör inse att allt svenskt modernt jordbruk är enbart en skuldfälla. Det som Kennedy nämnde i artikeln, Food Sovereignty, har i Sverige föraktfullt kallats”matnationalism”, vilket satt hela frågan längst ut till höger, när det istället varit en frihetlig åsikt som uppstod hos europeiska bönder (inga svenska LRF-are) redan på 1980-talet då de insåg vad den diskussion om GATT/WTO-resonemanget skulle innebära.. Så det egentliga problemet är WTO-systemet som är en planekonomisk funktion för att gynna stora internationella bolag, en global feodal fascism. I Sverige kallas detta liberal vänster och i dagarna har Greta lagt sig i Indisk jordbrukspolitik, med budskapet att ”Indien bör sänka dieselskatten”… ungefär som man bubblat om i Sverige i tjugo år, vilket gjort att lantbrukarna blivit maskintillverkarnas ekonomiska slavar… Det vill alltså Greta, som den globalistmegafon hon är, skall drabba även Indiens miljoner bönder, ett politiskt problem som man nu där försöker slingra sig ur när den ende som kunde utmanat WTO-systemet (Trumpen) är borta ur politiken. Trumpen kom halvvägs i USA, i denna fråga, så att åtminstone delar av befolkningen insåg hur de skattesubventionerade stora delar av de bolag som cirkulerar runt jordbruket, där nu då bussige Bill cirkulerat sedan han tjänat litet för mycket pengar på datorer….

   • Göran skriver:

    Artikelförfattaren blev avstängd från Twitter på grund av artikeln.

    • Thomas skriver:

     Hmm.. det räcker nog inte… Kennedy var ju i Tyskland och demonstrerade mot coronasnacket…

 3. Rikard skriver:

  Hej.

  Personligen avvaktar jag, inte för att jag inte tror på vaccin eller tror att det är mikrochips (potatis och gräslök-smak?) eller att RNA i vaccin kan skriva om DNA hos en vuxen – den som tror det senare har en kunskap om genetik på nivå amerikanska serietidningar.

  Nej, jag avvaktar av ett helt annat skäl: EU, WHO och FHM och dessas intrycksmässigt kombinerad fummel och korruption. Jämför vaccinationen i Israel och Ryssland och Storbritannien med EU. Se hur WHO i princip är direkt-styrt från Peking. Beskåda den svenska folkhälsomyndigheten som tror att virus och smittspridning tar hänsyn till vilken tid på dygnet man åker buss, men inte om det är i storstad eller glesbygd.

  Våra samhällsbärande institutioner, å nationell som övernationell nivå har gett sig själva grundskott i att vara förtroendeingivande helt enkelt.

  En annan anledning är att oavsett vilka biverkningar vaccinet ger, och oavsett om det mörkats eller myglats om dessa eller inte, så kommer skadorna den som vaccinerar sig och drabbas av biverkningar inte kosta Pfizer eller Astra eller deras ägare ett ruttet lingon i skadestånd. Nej, den bördan lämpas glatt över på skattefinansierade försäkringar som på intet vis motsvarar den skadades tidigare årsinkomst. Om läkemedelsindustrin också bar det fulla ekonomiska ansvaret att sörja för den som blir arbetsoförmögen eller invalidiserad på annat vis av vaccin/andra preparat hade jag också känt förtroende för att forskning och testning var adekvat; svider det i kapitalistens egen pung, är han noggrann.

  Och som ett ruttet körsbär på en mögeltårta: den närmast totala tystnaden om det ryska vaccinet Sputnik V. Jag läste rapporten i The Lancet häromdagen – ser suveränt bra ut, mycket bättre än Astras och de andras vaccin. (Förutsatt att det stämmer, givetvis.) Artikeln är gratis, kräver ingen inloggning:

  [https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00234-8/fulltext]

  ”From 21 days after the first dose of vaccine (the day of dose 2), 16 (0·1%) of 14 964 participants in the vaccine group and 62 (1·3%) of 4902 in the placebo group were confirmed to have COVID-19; vaccine efficacy was 91·6% (95% CI 85·6–95·2).”

  91.6% effektivitet. Jämför det med Astra-Zenecas, kanske 65% effektivt partiellt skydd.

  Men Sputnik V diskuteras inte ens i EU och Sverige. Tanken att det är för att det är ryskt, ligger alldeles för nära. Och om politiker och politiska tjänstemän som Tegnell – som är läkare och därför borde hålla läkareden och den medicinska etiken högre än politik! – sätter politiska hänsyn högre än medicinska, varför ska jag då alls lita på dem?

  Så därför avvaktar jag: för att ansvariga inte agerar ansvarigt och korrekt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • Benny skriver:

   Rikard, ”problemet” med Sputniks vaccin är att Big Pharma och Bill Gates inte tjänar ett öre på det vaccinet och därför måste bekämpas och baktalas! I de länder som använder Sputnik är man nöjda och biverkningarna enligt uppgift varit få och hanterliga! Ett annat problem är västvärldens hybris där man tror att alla andra utanför väst är efterblivna idioter som måste styras från Bryssel/Washington och tvinga på dem liberalism och låtsasdemokrati enligt ”vår” modell!

  • Göran skriver:

   Det finns inga RNA-vaccin om man utgår från definitionen av ett vaccin. RNA handlar om genterapi och kan mer liknas vid behandling av cancer med kemoterapi. Bolaget Moderna t.ex. har aldrig hållit på med vacciner men har lyckats få sin RNA-forskning att bli ett vaccin.

   De som tar Modernas ”vaccin” har ingen aning om vad det kan göra i kroppen.

  • Göran skriver:

   De där effektivitetssiffrorna ska man ta med en nypa salt. För att veta hur effektivt det är måste man göra en placebostudie och det har aldrig gjorts på vacciner och kommer nog aldrig att göras, för det skulle nog visa att siffrorna hamnar runt 1,0 %.

   Tittar man statistisk på vissa sjukdomar så har de inte fått en ökad minskning efter vaccinering.

   • Rikard skriver:

    Hej.

    Göran, läs rapporten. 15 000 gavs vaccin, 5 000 gavs placebo.

    ”…and 62 (1·3%) of 4902 in the placebo group…”

    @ Benny: det är högst sannolikt en faktor att man från olika europeiska och amerikanska lobbygruppers håll vill värna om de företag man är delägare i eller på annat vis har intressen/försänkningar i, det är ingen konspiration utan ”business as usual”. Varför tror du Knugen ibland var/är på resa med Pigge och Gnidde och resten av slipsmaffian när SAAB, ABB, Tetra Laval eller liknande ska landa kontrakt i UAE eller Kina?

    Kontakter. Du köper A av min polares firma, så ser jag till att min andra polare köper B av dig. Det är liksom inte av en slump Irak hade sin SCUD-system på Scania-lastbilar, det är helt enkelt ”the name of the game”.

    Det är det som är det dj*vliga: det bevövd ingen konspiration med ”Big NN” eller Soros eller Gates eller Bezos eller Trump eller Koch eller Musk (som är en småhandlare i sällskapet…) – det är så affärer i stor skala alltid gått till.

    Alla som tillverkat eget bränne vet att man ska ha en byling från trakten med i verksamheten, om det så bara är att han får en slant och en pava eller två vid älgjakten – han ser till att man sköter det snyggt, och brännaren får vara i fred.

    Det Boeing och Huawei och Sony och Leonardo S.p.A. gör är samma sak i stor skala.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    • Göran skriver:

     Alltid listigt att gräva sig ned i sådan där rapporter. En fråga. Hur kommer det sig att placebon innehåller flera av de ämnen som ingår i vaccinet?

     Lustigt nog bekräftar det vad jag har hört tidigare, att ett riktigt placebo aldrig har använts.

    • Benny skriver:

     Bill Gates har en klar agenda och det är att tjäna pengar och därmed öka sitt inflytande över politiken! Så visst förstår man hans ilska över att Lancet anser att Sputniks vaccin är det bästa ur både pris, effektivitet och hanteringsmässigt! Sedan är det ju så att virus muterar snabbt och vacciner bara ger ett rudimentärt skydd…Sen finns ju billiga läkemedel som malariamedel typ Klorokin som visat sig effektivt mot corona vid tidiga symptom men som Big Pharma baktalar via MSM-media. Lars Bern har skrivit mer om detta ämne på sin blogg!

Kommentarer är stängda.