Navalny – Hedin

Svensk MSM översvämmas av reportage om hur illa Alex Navalny blivit och blir behandlad av ryska staten. Det är helt rätt peka på rättsröta och ifrågasätta diktatoriska stater. Statens, myndighetens, rättsstatens bevis och argument för åtal mot Hedin blir allt mer skamligt dåliga!
Men varför bevakar inte svenska MSM varenda sekund av svenska statens övergrepp på Karl Hedin? Det måste ju vara mycket lättare, det sker här hemma, på svenska, med svensk offentlighetsprincip, med allmänintresse för svenska folket, osv.
För det är väl inte så illa som att pressfriheten och offentlighetsprincipen i Sverige idag samordnas för att inget myndigheterna gör ska nå ut allmänheten?

Det här inlägget postades i Äganderätt, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Navalny – Hedin

 1. Thomas skriver:

  Navalny fick ”luft under vingarna” när Trumpen försvann.. så ryssarna sydde in honom tills nuvarande amerikanska en presidentperiod är över.. Det visar att Navalny bara är en politisk puppet… Sedan kan man ju diskutera huruvida Putins regim har en demokratisk bas.. vad jag kan förstå så har det varit organiserade demokratiska val (till en viss gräns och inte sämre än i USA och Sverige?) och Putin har spelat på de regler som man införde under Jeltsin.. är det då odemokratiskt? Putin, tycks vara ordförande för ett parti som dominerar i Duman och som därmed har makten.. Att Putin dirigerar för att sitta kvar där han sitter i årtionden är inget tecken på diktatur – om man skall ta till svenska traditioner – för Tage Erlander satt som statsminister i trettio år eller så… (Var det en diktatur? Ja, kanske, om man skall använda samma retorik som mot Putin från svensk sida idag… Alltså, så lever vi i en diktatur sedan 1940-talet och därmed är olika politiska fenomen, som Hedin, som pandemilagen, som Assange-affären, plus en hel del annat som svenska folket i sin hjärntvättade tankeförmåga inte inser – är tecken på en diktatur….

  • Benny skriver:

   Navalny är dessutom en skurk och förskingrare som ska sitta i fängelse! Fransmännen är i alla fall rätt nöjda med straffet för stölden Navalny och hans kumpaner gjorde mot Yves Rocher! Jodå, nog får man rösta i Ryssland men ryssarna gillar Putin och ger honom rösterna…Alla undersökningar ger att ca 60% är nöjda med Putin…Där ligger svetsar-Steffe i lä med bara 25% men det anses ju demokratiskt i väst när små skitpartier som MP kan styra och ställa! Dessutom hade FSB velat döda Navalny så hade han varit just det, stendöd vid det här laget! Den famösa fejkvideon om ”Putins palats” som i verkligheten är en byggarbetsplats ägd av en oligark är väl numera en klassiker på nyhetsanka…Finns det verkligen någon numera som tror på MSM och deras ”nyheter” utan att dubbelkolla sanningshalten? Måste nog vara korkade politiker bara i så fall…

  • Göran skriver:

   Ryssland är nog mer demokratisk än Sverige. De beslutar om sina egna lagar medan Sverige har lämnat bort det till främmande makt.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Det här måste väl ändå övergå normal svenska medborgares förstånd eller gåvor.

  Fritt kopierat ifrån den skattefinansierade socialistradion.

  ”En av de åtalade i jaktbrottshärvan utreds för stämpling till mord”.
  På måndag inleds rättegången om den stora jaktbrottshärvan där en industriledare från Dalarna och tre andra personer står åtalade.
  Nu har den åtalade industriledarens försvarsadvokater lämnat in nya uppgifter till tingsrätten, om att en av de åtalade, en kvinna, samtidigt utreds för stämpling till mord.

  De flesta vet kanske inte att det förekommer en ”tjallare” som åklagaren (socialisten) tände på. Om det är på uppdrag av ”svetsaren” samhällsomstörtaren Löfven själv vet vi inte.

  Socialistiska DDR metoder i Sverige med angiveri som säkert redskap för att förnedra och kränka medborgaren trumfar allt nuförtiden.
  Vem tar på sig uppgiften att rensa det socialistiska träsket?

 3. Rikard skriver:

  Hej.

  Lästips: Kalle Kniiviläs blogg Glasnost. Många texter om Navalny, översatta från ryska. Inte minst Navalnys tal till ”rätten” häromveckan, som innehöll det som ska bli tsar Putins eftermäle:

  Kalsongförgiftaren Putin.

  [glasnost.se] är adressen.

  Att som de ryska myndigheterna vilja dra en man inför rätta för att han inte anmält sig hos övervakare när han låg i koma, det är rent svensk nivå på byråkrati och myndigheters maktfullkomlighet.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Bor Navalny i Sverige?
   Hedin fallet kanske kommer att beröra även Dig Rikard?
   Skall vi inte ha rensat ut i vårt eget ”träsk” först?

   • Benny skriver:

    Ja, man tror ju att en f.d lärare lärt sig källkritik men tydligen inte! Det är väl den nya flumskolans pedagogik som påverkat antar jag…Hedin och Dan Park i Sverige är ju bara några exempel av den rättsröta som sosse-sverige lider av! Att regimen i Stockholm så gärna pekar finger åt annat håll är ju ett typiskt sätt att flytta fokus från sina egna övergrepp!

  • Benny skriver:

   Felinformerad av MSM! Navalny anmälde sig inte hos övervakaren innan han föll i sin koma som av allt att döma var självförvållat! Tabletter och sprit i kombination med diabetes är nog den riktiga diagnosen som han fick i Omsk och även de tyska läkarna senare! Eller tror Rikard att man skulle använda det av allt att döma helt värdelösa ”giftet” Novichok och sedan låta honom åka till Tyskland? USA-metoden är mycket bättre, en kula i skallen och skylla på rånmord som i fallet Seth Rich etc…Du kan läsa mer om nynazisten Navalny på John Helmers blogg! Tänk om regimen i Sverige skulle komma på att AFS och Kasselstrand fick stora summor av främmande makt för omstörtande verksamhet och anstifta olagliga demonstrationer…Hur tror Rikard att regimen i Stockholm skulle hantera den situationen? Navlany får bevisligen pengar för sin verksamhet från både EU och USA och skulle här i Sverige stämplas som landsförrädare!

 4. Göran skriver:

  Det är jätteenkelt att förstå hur det kommer sig att svenska journalister inte skriver något om rättsrötan mot Karl Hedin. Är han inte miljardär?

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Vet inte vet vad som krävs för att stoppa en skattefinansierad hantlangare från Sveavägen 68 i Stockholm, varifrån riket numera styrs.

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  När vi läser de olika turerna i media kring Karl Hedin undrar jag mig om Sverige är värt att försvara längre?
  Kommer muslimerna att ta hål på den socialistiska VARBÖLDEN?
  Min kloka far sa till mig redan 1952 när socialisten på cykel,
  en hr. Sträng for runt i Mälardalen och spred det socialistiska giftet.
  “Dom sätter rörelser igång som dom aldrig kommer att kunna kontrollera”.
  Hur rätt han fick.

  • Thomas skriver:

   Sträng är en intressant historisk figur. Erlander beskrivs ganska väl utifrån ett socialdemokratiskt perspektiv av Torsten Nothin i hans böcker från mitten av 1950-talet, men Sträng och hans lantarbetarbakgrund hade varit spännande att få reda på hur han var inblandad i den process som Bo Rothstein kallar ”Kollektivanslutningen av de svenska bönderna”? Jag har själv inga direkta barndomsminnen från föräldrar som var bönder då jag är uppvuxen i staden, men jag har bekanta som just har föräldrar som var med under de åren… Det är just en del av 1900-talets svenska historia som till stora delar blivit lika utsuddade som ”utplåningen av den sydsvenska ursprungsbefolkningen efter Nils Dackes död”…något som först Dick Harrison berättade om för några år sedan en gång här i bygden..

  • Göran skriver:

   Muslimerna kommer inte ta hål på den socialistiska varbölden. Socialdemokraterna kommer att ersättas från svenska socialister till att bli ett islamsk parti. Islam har en speciell skatt för icke muslimer, så de kommer nog att konfiskera allt som svenskar äger. Kanske icke om de inser att om de gör det, så blir Sverige ett stenåldersland.

 6. Thomas skriver:

  Hur vore det om man istället för Navalny följde NATO och USAs rörelser just nu… mer ”närvaro” i Syrien.. Senaste skriket av amerikanska bombplan till Norge.. och så Stoltenbergs ord om att NATO skall flytta fartyg till Svarta havet..(som Lavrov kontrar med ”Rusta för krig om man vill ha fred!”) Fuskvalet i USA kommer att få konsekvenser…

  • Thomas skriver:

   Och missa inte Nuland… Ukraina-profilen… hon kommer att få en hög post i Biden-administrationen..

  • Benny skriver:

   USA stjäl olja i Syrien och det ökade antalet trupper är för att säkerställa fortsatta oljestölder som främst går till Israel! Bombplanen och fartygen i Svarta Havet är nog inget större problem för Ryssland att hantera och man märker att tonen från Moskva hårdnat betydligt sedan missfostret som kallar sig EU:s ”utrikesminister” närmast blev utskälld och såg ut som en strykrädd hund efter mötet med Lavrov. Time avslöjar fuskvalet i USA och de inblandade verkar närmast stolta över sitt dåd och som berättar öppet hur de gick till väga…Märk väl inget ramaskri i fulmedia som blåste upp bluffen ”Russiagate” för några år sedan och anklagade Trump för både det ena och det andra!

Kommentarer är stängda.