Ett par exempel på odemokrati

Pelosis fel
Nancy Pelosi, Talman i Senaten, har det yttersta ansvaret för att tillkalla eller besätta de positioner som krävs för att garantera säkerheten i Kapitolium. När den fast anställda peronalen ville ha förstärkningar inför mötet den 6 januari vägrade Pelosi att tillkalla sådan. Personalen visste att de var obemannade om det kom mycket folk och någon form av kaos skulle utbryta. Det var inte Trump som orsakade kaoset, det var Pelosi som gjorde det möjligt, i akt och mening att beskylla Trump för det.

AfD övervakas
Det tyska partiet i förbundsriksdagen Alternative für Deutschland, AfD, övervakas av tysk säkerhetspolis på direkt uppmaning av Angela Merkels CDU. Detta är en mycket allvarlig kränkning av de demokratiska principerna. Motiveringen är att AfD utgör en demokratirisk med sina högeråsikter. Att det styrande partiet gör avsteg från demokratiska principer utgör tydligen ingen demokratirisk. Tyskland och politikerkollegerna i EUs medlemsländer låter det ske opåtalat.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Ett par exempel på odemokrati

 1. Thomas skriver:

  Aktuella frågor.. Att trumpen var en sista demokratisk utpost inför en ekonomisk kollaps kändes i ryggmärgen..och det som nu tycks vara aktuellt är en Ukrainakris – på allvar. Som kanske ryssarna satsar på av just ovan nämnda orsaker? De går in i Ukraina . efter att Ukraina startat en ”skottväxling” i syfte att få med NATO, men som NATO avstår från av ovan nämnda skäl och Bidens svaga sits hemmavid… Ryssarna stannar vid gränsen där ryska språket övergår till ukrainska för att ”pissa på” Kiev, NATO och Biden… (Är det möjligt?)

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Kan vi definiera ”Den svenska socialistiska korruptionen” som odemokratisk?
  Myndigheterna blir korrumperade, Karl Hedin och Lars Bern om tjänstemannaansvaret i Fjärde Statsmakten.

  VIDEO: https://swebbtv.se/videos/watch/61448dad-6197-44cd-a5b3-95808a205fbc

  Föds och göds av den socialistiska skatteutplundringen (egendoms och rättighetsutplundringen) som sker med hjälp av en så kallad ”RÖSTSEDEL”. Demokrati? Knappast!

 3. ivarandersson skriver:

  Om jag har tolkat nyheterna rätt så vill Biden reducera invandringen från Mellanamerika men det var inte det han förespråkade för 3 månader sen.

  • Mats Jangdal skriver:

   Precis! Han för nu i princip samma politik som Trump gjorde. Men svenska MSM vill inte berätta det.

   • Benny skriver:

    Nä, sanningen är inget som besvärar MSM det är propagandan för globalism och mångkultur som är överordnad sanningen! Det som händer är att snart sluta folk läsa och köpa skiten så det kommer att behövas än mer skattepengar för att hålla dessa propaganda-megafoner vid liv! Vem är det för övrigt som fortfarande läser och tror på MSM? Skulle ju vara sportresultaten i så fall…Serierna kan vara kul ibland!

Kommentarer är stängda.