Det farliga Covid 19

Man måste bli smittad av det för att bli sjuk, risken att bli smittad är låg (London april 2021). Risken att dö av Covid 19 är nästan obefintlig oavsett ålder. Underliggande sjukdom ökar risken något.

Allt fler inser att det är något mycket märkligt som är i görningen, när det är så uppenbart viktigt att hålla cirkusen kring viruset igång, vaccinpass med mera.! När blir det officiellt med politiska kommissarier på alla arbetsplatser, komplett med polislegtimiation, pistol och skinnpaj?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Det farliga Covid 19

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Vilket är mest humant, att terrorisera folket med hjälp av skräck och rädsla eller Maos och kommunisternas bössmynningar, sett med ”löfvensocialisternas” ögon?

  • Göran skriver:

   Varken det ena eller det andra är humant, så det går inte att säga att något av dem är mindre humant.

 2. Rikard skriver:

  Hej.

  14 000+ döda, dock.

  ”Skulle dött i alla fall” är inte ett argument, för att parafrasera Keynes påpekande om trender och konjunkturer. Alla Lenins offer ”skulle dött i alla fall” de också. Så även alla som dog 9/11-01.

  Relaterat: forskningsstudie som mycket tydligt redovisar att viruset är artificiellt skapat.

  [https://zenodo.org/record/4642956] Bör vara version 3, den senaste, som syns.

  Intervju med forskaren i fråga:

  [https://drquay.com/el-imparcial-interview/]

  Forskaren är som synes vetenskapsman, och blir som han nämner i intervjun glad när någon kan påvisa fel eller brister – då blir vetenskapen som sådan bättre. Att jämföra med både WHO, Sveriges myndigheter, och en hel del annat, där svaret ska vara givet på förhand för att inte förarga Kina, kapital eller PK-fascister och muslimer.

  Den som vill roa sig kan fundera över Läkemedelsverkets data över inrapporterade biverkningar:

  [https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody1]

  Bläddra ner som finns det länkar till detaljerade rapporter för respektive virus, komplett antal döda p.g.a. vaccination (varför den siffran inte syns direkt på sidan kan man spekulera i).

  Comirnaty, antal rapporterade fall biverkning/antal vaccinerade: 0.0049, avr.

  Moderna, som ovan: 0.0095, avr.

  Vaxzevria, som ovan: 0.0288, avr.

  Det är nog ingen slump att folk nekar att ta Astras vaccin, givet den mycket högre frekvensen biverkningar?

  Comirnaty, ant. döda: 168, 1 856 000 vaccinerade

  Moderna, ant. döda: 13, 221 000 vaccinerade

  Vaxzevria, ant. döda: 16, 692 000 vaccinerade

  Den som vill kan ju jämföra risken för död av vaccinet med risken för död av viruset enligt dina
  siffror ovan. Ingetdera är ofarligt, men vad är riskerna jämfört med varandra? Det är den relevanta frågan, tillsammans med om risken är nödvändig, möjlig att undvika, och så vidare.

  För folk som min mor, som p.g.a. blodcancer i princip helt saknar immunförsvar är isolering och vaccin den mindre risken. För mig som enligt läkaren vid senaste hälsokontrollen ”är i oförskämt bra form för min ålder” (klarar fortfarande jägarmarsch t ex) känns det mindre relevant med vaccin.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • Göran skriver:

   Siffran 14.000+ döda går inte att lita på. 50-97 % av PCR-testerna visar fel. Siffran döda kan ligga mellan 420 och 7.000 döda.

   Angående risk med att vaccinera sig. I princip är covid-19 totalt ofarlig för de flesta människor. Väljer man då att vaccineras sig, då utsätter man sig för en risk.

   Antalet dödsfall med covid-vaccinationerna överstiger alla andra vacciners dödsfall sammanlagt.

   Vid normal vaccination förbjuds vaccinationerna normalt om dödsfallen överstiger ungefär 50 personer på 150.000.000 vaccinationer. I USA ligger antalet döda på över 4.000.

   I USA har det visat sig att av antalet nya smittade var 60 % vaccinerade.

   Sist måste jag fråga. Om din mor i princip saknar ett immunförsvar, hur ska då skydd bildas av en vaccination?

  • Benny skriver:

   De flesta i Sverige som påstods vara döda av corona dog av vanvård och inte influensan! I de övriga nordiska länderna som fortfarande har en fungerande sjukvård är dödstalen mycket lägre…Sen att som regimen i Stockholm jämföra med Brasilien, Indien, USA t ex är ju bara löjligt då dessa länder i stort sett saknar sjukvård värd namnet för den som inte har råd att ligga på sjukhus!

   • Göran skriver:

    Svenskar har en naiv föreställning om att sjukvården är så bra i Sverige, när den kan vara riktigt usel. Jag läste en text som en sjusköterska hade skrivit om anmälan av misstänkta biverkningar av vacciner. De flesta läkare där hon arbetade visste inte hur man gjorde en anmälan.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Undrar när riktiga vetenskapsmän och inte en politiker kommer med en förklaring:ULTIMATE COMPILATION: Covid Vaccine & Magnets Sticking To Arm (Many Examples)
  https://odysee.com/@TimTruth:b/Magnet-covidvax-arm-ultimate-compilation:f

 4. Göran skriver:

  I Indien minskade antalet död drastisk av covid-19 när medicinen Ivermectin infördes (förbjuden i Sverige).

  När sedan vaccinationen satte igång ökade antalet döda i covid-19 dramatiskt och överstiger nu antalet döda per dag som max innan Ivermectin började användas.

  Mongoliet hade ett medeltal per döda per miljon på 0. När befolkningen började vaccineras steg antalet döda i covid-19 som en raket.

Kommentarer är stängda.