Svensk rasism

För hundra år sedan, innan Sveriges snabba avkristnande och sekularisering, skickades mängder med svenska missionärer ut i världen för att sprida den kristna förkunnelsen. Strängt taget var det en rasistisk överordning som fick dessa missionärer och deras trossamfund att känna sig som goda som låg bakom detta. Egoism och rasism.

Med sekulariseringen behövde dessa godhetsknarkare nya arbetsuppgifter. En blev att via staten och Sida men även i kyrkornas regi, dela ut bistånd. En annan, som mer liknar spridandet av förkunnelsen, blev de kristna folkhögskolornas journalistutbildningar. Efter att ha gått en sådan utbildning kommer unga indoktrinerade människor ut i samhället med en mission att i sin godhet berätta för folket vad folket ska göra och tänka för att också kunna räknas till de goda!

Uppdraget är inte, så som journalism och medias uppdrag ofta beskrivs, att granska makten och och upplysa folket om vad som pågår och hur det påverkar folket. Uppdraget är att missionera om statens godhet och maktens rättfärdighet. Så när vita svenska makthavare anklagar vita etniska svenskar för rasism så gäller det alla utom de själva.

Dessa vita makthavare anser dock att icke vita svenskar behöver mer stöd och hjälp i form av riktade utbetalningar av skattemedel än vad vita etniska svenskar behöver. Detta är godhetens dubbla rasism, mot såväl vita etniska svenskar som mot alla som inte tillhör denna kategori. Jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva rasismen, hyckleriet och dubbelmoralen tydligare än så.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Svensk rasism

 1. Dandersan skriver:

  Dessa godhetsapostlar förklarar för oss att det är vårt välstånd som är det stora problemet.
  Samma personer skyller våld i förorterna på att dessa unga vill ha samma välstånd.
  Vänstern ser gärna att detta sker genom frivilliga överföringar.
  Vi kan bevittna hur utanförskapen skapades av vänstern(där inkluderas MP) och nu skall användas för nedmontering av välfärden.

 2. Gudu skriver:

  Ett grundproblem är att svensk demokrati sedan ungefär sjuttio år är ett exempel på varianten där fem vargar och tre får, röstar om vad det skall bli för middag.
  Då blir det så här.

 3. Göran skriver:

  Man kan börja med att beskriva rasism med att det inte finns någon rasism. Rasism är bara ett påhittat ord och definition av vänster för att svartmåla högern.

  Med vänsterns definition kan precis allt beskrivas som rasism. Märk, att skillnaderna endast gäller mellan vit hudfärg och hudfärg med nyans. Rasism, enligt vänstern, gäller inte mellan nyanser. Riktningen på skillnaden är även bestämt så att skillnaden aldrig kan vara negativ för den vita hudfärgen.

  Ett exempel. Vita har högre löner än svarta. Rasism. Asiater har högre löner än vita. Inte rasism.
  Ett annat exempel. En afrikan kan aldrig bli svensk. Rasism. En svensk kan aldrig bli en afrikan. Inte rasism.

  Hur vi svenskar än vänder skjortan kommer vilken sida som helst att anklagas för rasism. Hela begreppet är så korkat att medfödda anlag kommer att vara rasistiska, såsom att lågt IQ förhindrar en person att få ett visst jobb.

  Jag brukar döda anklagelser om rasism med att säg att jag är en vit heterosexuell etnisk svensk man och därmed är en rasist per definition. Därmed spelar det ingen roll om jag inte vill vara rasist eller vara rasist.

  Hela den svenska kulturen är rasistisk enligt invandrare med nyanser.

  Jag ska göra det enkelt. Alla som anklagar någon annan för att vara en rasist är bara en person som är ett marxistisk kommunistiskt slödder. Inget annat.

  Ron Paul sade: En rasist är en person som inte ser en annan persons karaktär utan bara den andra personens hudfärg. Det definierar t.ex. hela ”Black Life Matters” och även större delen av socialdemokratin, Svenska Kyrkan med mera.

 4. Thomas skriver:

  Det ställe där blondiner är vanligast på planeten – är i Belarus…
  Hur många avundas folket där?

  Idag, när alla på planeten (utom då kanske i Belarus) kan via sina telefoner se hur folk har det på olika ställen på planeten så vill folk flytta dit det ser bäst ut…
  Är det måhända i Belarus..??

  Så vi skall nog inte gå detta för att överheten här hemma skall kunna köra racet även i fortsättningen där man inbillar allmogen att vi är gynnade som blekansikten, för de mesta blekansiktena bor i Belarus…

  • Benny skriver:

   Jaha Thomas, du har anammat den av överheten påbjudna ”nya” namnet på Vitryssland d v s Belarus? Den tillkom av en orsak och det var att överheten ville särskilja Vitryssland från Ryssland som tydligen gav ”fel” associationer och låtsas som att det inte fanns gamla historiska band! Det var i samband med den planerade statskuppen efter valet förklädd till ”färgrevolution” som man påpassligt införde det ”nya” namnet.. Sen är väl Vitryssland kanske inget land man skulle emigrera till men det finns sämre länder att välja på med blekansikten som Ukraina, Litauen etc. Belyy(vit) och rus används alltså i de rysktalande länderna, alltså Belarus. I Sverige är det helt korrekt att använda Vitryssland som en direkt översättning! Vi skriver ju inte Suomi i stället för Finland i vardagligt skrift som exempel.

   • Thomas skriver:

    Tja.. när de försökte med en färgglad revolution nyligen i Belarus (eller vad det heter) så tänkte jag allt att det var nog inte så klokt att just nu starta bråk.. Den ekonomiska och politiska oron i omvärlden är nog värre än Lukatjenko… Men om det nu är så efterfrågansvärt att vara blekansikte så borde man väl kolla hur det är i Belarus och sedan sluta med att peka på blekansiktenas ”förmåner”….
    Är det någon som vet hur det är att turista i Belarus? Jag har bara sett några videos och det ser väldigt exotiskt ut…

    • Benny skriver:

     Har en kompis i Tyskland som är gift med en kvinna från Vitryssland så jag har lite info! Vitryssland är ganska välstädat men många byggnader behöver rustas upp. I de centrala delarna av Minsk ser det fint ut men förorterna påminner mer om Rosengård. Och ja, det är ”obligatoriskt” att ta ett glas vodka till maten på kvällen! Man får ett glas vatten till vodkan också…Min kompis var där för ett par år sedan och då var allt lugnt d v s innan ”färgrevolutionen” där globalisterna så gärna ville ha sin kandidat som inte många röstade för. Lukasjenko har ett ganska stort stöd i Vitryssland och oberoende undersökningar visar att valfusket var helt onödigt då han ändå skulle fått närmare 60% av rösterna.

     • Thomas skriver:

      En gruppresa för att studera jordbruk hade varit kul.. Då behöver man ju inte fundera på ett glas vodka, eller två…

 5. Claes-Erik Simonsbacka skriver:
  • Mats Jangdal skriver:

   Man ska vara försiktig med att tro på allt som Forum för Levande Historia skriver. Det är statlig socialdemokratisk propaganda. Säkert sant i delar, men alltid indoktrinering och PK!

   • Thomas skriver:

    1900-talets historia är så vedervärdigt felskriven för att just vara PK då det mäktigaste partiet – S – effektivt dolt sin egen smutsiga totalitära bakgrund, där de som drabbades av detta, de som främst föddes före krigsslutet men även de som levde med effekterna fram till 1970, ungefär, med steriliseringar och lobotomeringar, vilket man via rena propagandafunktioner dolt för senare generationer.. Om man sväljer dessa PK-funktioner så är man inte ett dugg bättre än det som skedde i propagandan när vulgärdarwinismen blommade som mest…

    • Göran skriver:

     Glöm inte heller bort socialdemokraternas experimenterade på mentalpatienter.

   • Åke Sundström skriver:

    En underdrift, Mats. Nästan ALLT som myndigheter numera skriver är socialistisk propaganda. Före Palme var det en annan ordning, fast ett segment, energisocialismen, gjorde sin entré redan på salig Erlanders tid. Första steget mot avgrunden godkändes f ö av förment borgerliga partier, även det längst högerut. Väl att märka!

  • Göran skriver:

   Jag tänker inte läsa den där rapporten. Jag kan bara säg att vi borde åtminstone ha haft mer främlingsfientlighet i Sverige, för då kanske vi hade sluppit en stor del av allt negativt invandringen har orsakat.

Kommentarer är stängda.