Covidgalenskaperna tar aldrig slut

Estlands parlament stänger ute en minoritet, de ovaccinerade. Österrike kräver vaccinpass för alla, eller böter alternativt fängelse. Demokratin, majoritetsdiktaturen, måste ha begränsning för sin räckvidd.

Spikproteinerna förhindrar DNA i immunsystemet att reparera sig själv

Ben Carson varnar för covidvaccin till barn.

Covidvaccinerna ökar risken för hjärtkärlsjukdomar visar studie.

Newsvoice har återkommande flera viktiga artiklar om covidsmitta, vaccinerna, dödstalen, vaccinpass med mera.

Lars Bern om dödstalen.

Amerikanska läkemedelsmyndigheten, FDA, visar statistik på totala dödsrisken är högre bland vaccinerade.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Covidgalenskaperna tar aldrig slut

 1. Dandersan skriver:

  Ny variant i Sydafrika.
  Förra varianten (D) fick påverkan på utvecklingen i vintras med en ny topp.
  Skall vi sluta flyga dit eller ta in folk därifrån?
  Ja varför inte?

 2. Göran skriver:

  Att dödligheten är högre bland covid-19-vaccinerade kommer inte som någon överraskning. Vanliga influensavaccin har en dödlighet på 8-16 gånger, dvs. gruppen vaccinerade, mot gruppen icke vaccinerade.

  För covid-19-vaccinerade har jag läst siffror på mellan 20-30 gånger högre dödlighet för gruppen vaccinerade mot gruppen ovaccinerade.

  Jag såg en video där en person som representerar begravningsentreprenörer i Storbritannien berättade att en begravningsentreprenör hade 10 gånger fler fall av spädbarnsdöda. De hade frysarna för barn fulla och fick lägga spädbarnen i vuxenfrysarna.

  En anekdotisk sak från min egen värld som kan vara en direkt slump. Jag bor på landet utanför en stad. Varje dag mer eller mindre cyklar jag in till staden. Under flera år har jag aldrig sett en ambulans i området där jag bor. Men, nu, förra veckan som exempel, då såg jag en ambulans på utryckning varje gång jag cyklade in till staden. Har aldrig tänkt på det, men kan det ha något med vaccinationen att göra då jag vet att väldigt många är vaccinerade just här. Är det ökande fall av hjärtinfarkt som ambulanserna transporterar?

  • Mats Jangdal skriver:

   Att dödligheten är högre bland vaccinerade kan ha en så enkel förklaring som att vaccinet inte skyddar nämnvärt, men att det även tillför en risk för exempelvis hjärtkärlkomplikationer som de ovaccinerade inte har.

   • Göran skriver:

    Det kan vara så att vaccinen skapar problem genom att skapa inflammationer.

 3. Mats Jangdal skriver:

  Jag vill passa på att lämna en hälsning från Nils Ferlin angående den cyniska läkemedlsindustrin.

  De Tio Rättfärdiga
  Här stå de nu, pampiga, värdiga,
  mens marknadsfiolerna skorra –
  De äro de tio rättfärdiga
  som söktes en gång i Gomorra.

  Alls inte så goda att rå på;
  de lyfter sej själva med orden.
  Och hade de något att stå på
  så lyfte de hela jorden.

  Förunderligt friska i hjärnorna;
  människoslukare.
  Talar om solen och stjärnorna
  för åkerbrukare.

  Sen bärgar de sitt på det torra,
  pampiga, värdiga –
  Pampiga tio rättfärdiga
  som förstenade Gud och Gomorra.

 4. Thomas skriver:

  Spännande tider..

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  Det är ju den så kallade VÄLFÄRDEN som har får ”pyspunka” när VÄLSTÅNDET imploderar eller så småningom helt uteblir!
  Vet svenska folket om det?

  • Thomas skriver:

   Vi är tillbaka till pensionsreformen från 1914, alltså, behovsprövad pension.. Förmodligen så blir det mesta likt situationen från 1914 framöver, men vem vill veta det?

   • ivarandersson skriver:

    Magdalena accepterade V:s krav att garantipension ska betalas ut till alla som tar sig hit. Arbete behövs inte utan man får sysselsätta sig själva i klanerna.

 6. Mats Jangdal skriver:
  • Thomas skriver:

   En av de läkarna som var med på uppropet du hade som inlägg, känner jag..
   Hon har länge slagits mot myndigheterna i djurskyddsfrågor. Där reglerna, de tekniska föreskrifterna, just föregriper det som nu sker angående viruset.. samma byråkratiska hysteri. Artikeln du länkat här är pedagogiskt välskriven så även den mindre biologiskt insatte borde kunna förstå helheten och den speciella hotbilden som det innebär. Tyvärr måste man nog påstå att hela frågan är en IQ-test… Och som jag tycker mig se, en stor förändring av samhället. Som sagt, spännande tider.

 7. Göran skriver:

  Via diskriminering mot ovaccinerade kan det bli så att det är de ovaccinerade som skyddas medan de vaccinerade springer omkring och smittar varandra och avlider i förtid i alla möjliga komplikationer.

  En sjuksköterska sade till mig att det skrivs ut blodförtunnande medel i stora mängder som förebyggande mot blodproppar efter att de har gett någon sticket.

  Undrar hur sjukvårdspersonal som har vaccinerat sig känner sig när det visar sig att de flesta som kommer in på sjukhuset är vaccinerade och att de vaccinerade har fördubblat sina risker att få hjärtproblem?

  • Benny skriver:

   ”Boten är värre än soten” dessa bevingade ord får en helt ny dimension när man studerar Covid-galenskapen. Propagandamakarna på bankmaffians media har dock lyckats med sitt ”projekt” det måste man ge dem, även om det leder till fördärv i slutändan. Skrupelfria ägare till media och den svans av köpta ”journalister” möjliggör hela cirkusen och Goebbels ler i sin ”himmel” över sina lärjungar!

   • Thomas skriver:

    Jo, man måste nog försöka se sambandet mellan ekonomiska åtgärder och virussituationen… vilket är något märkligt då det tycks blomma upp ekonomiska bankproblem just nu…. men virus är mer ”jordnära”..

 8. Samuel af Ugglas skriver:

  Det här är länken som beskriver dårskapen mycket övertygande. Skicka den till er doktor/läkare/sjuksyster.

  MONOPOLY: Who Owns the World? – “Best Documentary Ever!”
  https://www.stopworldcontrol.com/monopoly/

  ”Remember, we are the 99%” ! ! !

Kommentarer är stängda.