Covid – dödshjälp

Jag gillar roliga historier. Här kommer en gammal historia som jag tyckte var rolig. Men nu har jag svårt att bestämma mig för om den fortfarande är rolig, kanske roligare eller numera är sorglig.
På dansbanan.
Han – Får jag följa med dig hem?
Hon – Nej aldrig på första träffen, jag har mina principer!
Han – Det gör inget, jag är vaccinerad.
Bedöm själva, bättre, sämre eller kanske aldrig varit bra.

Nu har vi tragglat detta virus så länge att ni som läser här regelbundet säkert är lika snabba som jag på att läsa vad svensk alternativ press skriver om det. Jag skickar med de länkarna ändå.

Men jag inbillar mig att jag fortfarande snappar upp en del utländsk press oftare än majoriteten av läsarna gör. Till exempel detta om Nya Zeelands nya dödshjälpslagar som kan tillämpas på covidpatienter. Lagen är alltså en av de mest tillåtande i världen angående aktiv dödshjälp. Det får nu utföras på svårt sjuka patienter som ber om det. Dessutom även på sjuka patienter som inte bett om det, men där läkaren anser att chansen till överlevnad är liten. Där får läkaren avliva på eget initiativ.

På direkt fråga har ansvariga medgett att lagen även gäller covidpatienter, inte bara exempelvis cancersjuka. För varje sådan dödshjälp får läkaren 1000 kiwidollar i ersättning, ca 6000 kr. I ett läge där staten anser att personer som motsätter sig tvångsvaccinering mot covid, hur kommer lagen att tillämpas då om en sådan kritiker befinns vara smittad?
Kanske inte idag, men vad öppnar det för perspektiv för framtiden?

Brittisk begravningsentreprenör – Det är nu upp till 10 gånger fler döda spädbarn

Svenska forskare och läkare fördömer covidpassen

Lång rad idrottare drabbade av plötsliga hjärtproblem

Vaccinationsbevisen är olagliga – Brev till Lena Hallengren och Regeringen

Covidpass väcker oro för totalitärt Europa


https://www.friatider.se/vaccinering-gav-okad-risk-covid-19

Ben Swann: Joe Bidens “dödsvinter” är en felaktig prognos

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Covid – dödshjälp

 1. Göran skriver:

  Detta ämne blir inte inaktuellt förrän alla ansvarig sitter i fängelse.

  Det talas om antalet personer som dör i covid-19 och dess varianter och att vacciner räddar ett antal från att dö i covid-19, samt lite snack om hur många som dör av vaccinen.

  Om man ställer relation på sådant sätt att man tittar på hur många man dödar med vaccinen i relation till hur många man räddar med vaccinen så finner man t.ex. via det amerikanska registret VEARS att för att rädda en ung människa från att dö av covid-19 dödar man 114 stycken unga med vaccinet. Detta borde få vem som helst att tappa hakan.

  Tidigare var smittkoppsvaccinet det mest dödliga. Covid-19-vaccinen är 80 gånger dödligare.

  I Pifzers testgrupp har 20 personer dött. I testgruppen ingick bara friska människor utan underliggande åkommor.

  I Pifzers testgrupp ingick inga gravida kvinnor. Trots det påstår Folkhälsomyndigheten i Sverige att vaccinen är säkra för gravida kvinnor och att vaccinen är testade. Testade? De är under pågående testning.

  Dessa mRNA-vaccin är det absolut sämsta så kallade vaccin som någonsin har framställts och använts.

  Den mycket inkompetenta socialministern Lena Hallengren säger att ovaccinerade måste registreras och få att övertygas om att vaccinera sig. Det blir nog svårt att övertyga dessa personer.

  Dessutom lär alla ofördelaktiga siffror blir värre och värre med tiden.

 2. Göran skriver:

  Många tror att om Donald Trump ställer upp i nästa presidentval så kommer han att vinna. Jag tror inte det. I takt med att det går upp för folk hur dåliga och skadliga corona-vaccinen är kommer han att tappa förtroendet hos folk.

  Dessutom är det osäker om han lever om tre år, med sina tre doser vaccin (som lär bli fler) och underliggande problem.

 3. Thomas skriver:

  Att man skulle få en global fasciststruktur var förväntat, där ”produktionsfaktorerna” blir utrangerade rent fysiskt. Detta har förberetts länge. Den som kanske bäst kan förklarar detta är nog Jacob Nordangård, även om han kanske inte riktigt fokuserar på just effekterna av dödshjälpen och dess funktion…
  Grunden till ”utvecklingen” är något så enkelt som feminismen.
  Rätten till den egna kroppen…
  Som alla hondjur så är kvinnan ibland fler än en.. Men detta anser feministerna att det är kvinnans rätt att avgöra om det så skall vara..och då männen alltid vill ordna allt till det bästa för kvinnan så viker sig männen för dessa åsikter – trots att resonemanget är absurt!
  Därför att det handlar om Livet.
  När börjar Livet? Som fd bonde så vet jag att det börjar vid befruktningen, så enkelt är det…
  Den organisation och artikel, som det hänvisas till, Katolska kyrkan, har diskuterat detta i årtusenden och när man lärde sig hur biologin fungerar så ansåg man att livet börjar vid befruktningen.
  Men det ställer då krav på samhället! Skall samhället skydda alla sina medborgare?
  Katolska kyrkan anser det, men kan givetvis inte förverkliga detta utan det ligger på övriga samhället.

  I andra ändan av livet så är folk mer engagerade då det berör de flesta, men även där kan man notera att man även i Sverige fastnat i skräcken för smärta och dödsångest. Dödshjälpen bör legaliseras – men styras av lagstiftning!
  Oj, så naivt! Men det resonemanget omhuldas även av riksdagsledamöter som inbillar sig att just dessa medborgare skulle ha förståndet att kunna bedöma vad som är rätt och vad som är fel…
  Men då svensk lag inte omfattas av någon form av naturrätt utan är enbart en rättspositiv ordning så kan sådant som dödshjälp för onyttiga medborgare bli en realitet snabbare än man kan tro..
  Det handlar enbart om vad dominerande politiker känner för…

Kommentarer är stängda.