Uppror som deep state teater

När intrånget i Kapitoleum den 6 januari 2020 ägde rum, var media, politiker av diverse kulörer och en stor portion av allmänheten redo att kasta skulden på Donald Trump. Detta trots att ingen kunde peka på att han uppmuntrat till intrång eller våldsamheter. De upprörda demonstranterna, trumpanhängarna, i Washington DC ville skydda demokratin.

Demokraterna har försökt få det till att vara en av Trump planerad statskupp. De har kallat det för det värsta som hänt Amerika sedan Pearl Harbor eller 9/11. Det har till och med jämförts med 1812 års krig när brittiska trupper brände ner Kapitoleum i det sista försöket att återbörda Amerika till den brittiska kronan. Alla sådana jämförelser är naturligtvis löjligt långt från sanningen, men de omhuldas av demokraterna.

Undan för undan har det nu framkommit bevis för att Trump hade rätt och att det var andra som arrangerade intrånget för att misskreditera honom. Det är dels hur åtalen skötts efter händelsen och dels vittnesmål och videoklipp som kommit fram som visar detta. Allt fler träder fram för att avslöja, media och demokraternas lögner.

Republikanerna Matt Gaetz och Marjorie Taylor Greene har hållit en presskonferens där de krävt svar från bland andra Nancy Pelosi om intrånget den 6 januari var iscensatt av federala, alltså statligt anställda, provokatörer.

Ingen har åtalats för uppror (insurrection) i avsikt att störta regeringen. Gaetz och Greens undrar om det kan vara en ”fedsurrection”. De visade ett flertal videoklipp från den 6 januari, sammanställda av Darren Beattie, redaktör på Revolver.news. Där syns före detta FBI-agenten Ray Epps i MAGA-keps och megafon. Han hörs upprepade gånger uppmana till stormning av Kapitoleum. På andra klipp syns han omringad av människor som skanderar fed! fed! fed! för att varna omgivningen att han är en infiltratör. Trots att bilder och namn överlämnats till polis, FBI, Pelosis utredare och åklagare har han inte åtalats, ingen vet var han är.

Bennie G. Thompson, en demokrat från Mississippi med kända kopplingar till det amerikanska kommunistpartiet har försökt få fast Trump och Giuliani för mörkläggning i Ukraina-affären. Det misslyckades. Därefter fick Thompson i uppgift att leda underökningen om händelserna sjätte januari. Han vägrar kalla federala agenter eller fråga federala byråer om deras göranden under händelserna. De skulle ju kunna råka avslöja sin egen eller demokraternas inblandning, under ed dessutom.

Material om flera andra personer som är väl dokumenterade med uppmaningar till våld, till synes i samförstånd med uniformerad polis och även delande ut vapen har lämnats in till myndigheterna, som inte vidtagit några åtgärder för att ställa dessa inför rätta. De som har åtalats eller dömts för brott i samband med 6 januari hålls fängslade i förhållanden som är långt sämre än amerikansk standard.

Den före detta Militärpolisen i US Air Force Ashli Babbitt tycks vara ett särskilt känsligt fall i utredningen. Hon sköts av säkerhetsvakten Michael Byrd. Han hävdar att han räddade oräkneliga liv den dagen. Demokraterna och myndigheterna hävdar att hon var beväpnad och på väg att forcera en dörr. Ögonvittnen hävdar att hon var obeväpnad och inget vapen har kunnat knytas till henne. Vittnen och nya videoklipp visar att hon försökte övertala uniformerad polis att stänga en passage för att öka säkerhet, men de tog ingen notis om henne. Detta utreds inte heller av de myndigheter som ska sköta sådant.

FBI verkar vara USAs största brottsorganisation. Det senaste, ett tag till, inte relaterat till 6 anuari, är att den konspiration av sedd att kidnappa Michigans guvernör Gretchen Whitmer var iscensatt av FBI för att locka trumpsupportrar eller högerextremister i en fälla, för att sedan kunna visa upp dem som demokratin och samhällets fiender. Men försöket misslyckades grovt. Dock verkar efterräkningen för byrån bli försumbar, igen.

P.S. Taylor Hansen har en omfattande redovisning, inklusive video, om vad som verkligen hände den 6 januari.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Uppror som deep state teater

 1. Dandersan skriver:

  Det finns bilder på poliser som manar på mobben.
  Det är också många poliser som valt att avsluta sina liv efter händelsen.
  Lätt skapa kaos om man vill.
  Men allt tal om attack och att demokratin hotades är väldigt överdrivna.
  Det blev i alla fall ett effektivt stopp på debatten om valfusk, väldigt lämpligt stopp.

  • ivarandersson skriver:

   Demokratin var kanske hotad om Mats text är riktig. Statskupp kanske för att få ny president.

   • Göran skriver:

    Du kan inte mena allvar. En liten obeväpnad grupp turister mer eller mindre som bara följde med flocken i ett ögonblicks infall som i högsta fall bara utförde lite vandalism.

    Fast du kanske menar att Demokraterna försökte göra en statskupp. Till och med Donald Trump hade talat med Nancy Pelosi om en förstärkningen vid Kapitoleum, då det dagarna innan den 6 januari 2020 gick rykten om att det fanns infiltratörer. Vad var anledningen till att hon nekade det?

 2. Benny skriver:

  FBI sysslar med komplotter och beivrar brottslighet, CIA sysslar med knarksmuggling, desinformation och ”regimchange” i andra länder, NSA övervakar sina egna medborgare och makthavare i USA och de i vasallstaterna inklusive Sverige…Vad kan gå fel?

 3. Pingback: Uppror som deep state teater | ulsansblogg

 4. Göran skriver:

  Det räcker med att lura ungefär 70 miljoner av folket i USA så får man tillräckligt med röster att vinna valet. Det är det som pågår, med hjälp av demokratisk styrd massmedia.

  Samma sak gäller i Sverige. Skillnaden mellan USA och Sverige i dagsläget är att USA hade en president, Donald Trump, som faktiskt gjorde ganska bra saker. Något sådant saknar vi i Sverige. Det finns inga partiledare eller partier i Sverige som har någon som helst handlingskraft att göra något bra för Sverige och dess invånare.

  Ett exempel är energifrågan. Var är de politiker som talar om den? Var är de politiker som talar om att den måste lösas idag (påbörja den). Det är ingen som bryr sig. Å andra sidan, är det få människor i Sverige som bryr sig om energiproblemet eftersom de inte förstår det och aldrig kommer att visa något intresse för att förstå det.

  • Benny skriver:

   Ja, eller som en del personer på vänsterkanten sa när man debatterade kärnkraften inför omröstningen för 40 år sedan. Vad ska vi med kärnkraft till när vi har el….Många är tyvärr på den nivån och det värsta är att de har rösträtt!

   • Göran skriver:

    Jag råkade säga till två personer idag som jag överhörde när de talade om elpriset, att det kommer att upprepas och upprepas och ingen kommer att fixa det och att nuvarande energiminister är korkad som bland anat vill bygga mer vindkraftverk, det som skapade problemet från början.

    De såg inte så nöjda ut med min kommentar om energiministern. Får man inte säga så i offentliga rum?

    Slutsatsen var nog från min sida, att det bara stärker min uppfattning att gemene man inte förstår hela problematiken.

 5. Göran skriver:

  Angående medial täckning av vad som händer. Lika lite som folk förstår av 6 januari, så tror tyskar att alla gamla i Sverige har dött i covid-19, att det dör hur många som helst varje dag i Sverige i covid-19.

Kommentarer är stängda.