Främlingskap

När jag hörde talas om NASAs meddelande till världsrymden med Pioneer 10 1972 och uppföljaren Pioneer 11 1973, ansåg jag att det var idioti och hybris av enorma mått. Uppföljaren med Voyager 1 1977 och dess Golden Record gav jag samma betyg.

Hur korkat är det att lämna en anvisning till en högre utvecklad art på en främmande planet hur de ska hitta oss? Det kan ju endast tolkas som ”kom och ta oss!”

Men västerlänningarna blev oerhört snabbt fredsskadade efter andra världskriget. ”Aldrig mer”, blev ett mantra man tjatade om och om igen för att inbilla sig att allt nu var frid och fröjd, samtidigt som vietnamkriget rasade. Total blindhet för verkligheten. I samma veva beslöt det mest fredsskadade landet i världen, Sverige där stockholmssyndromet just manifesterade sig själv, att öppna sina gränser, bli mångkulturellt och tillåta nykomlingar att rösta i våra val och ta för sig av våra skattemedel.

Inflödet var lågt till en början, men ökade med varje konflikt ute i världen. Konflikter som inte borde funnits där eftersom svenskarna satt runt sin lägereld och sjöng ”We shall overcome” och betygade varandra ”aldrig mer, aldrig mer”.

Både inviterna till världsrymden och till omvärlden har jag kritiserat för att vara så generalfel som det bara kan bli. Svenskarna har haft huvudet i en svart plastsäck kastad över axeln, medan man stretat på med allt högre skatter för att kompensera de allt större svårigheterna att åstadkomma lönsamma verksamheter i landet.

Nu bränner Paludan koraner för att visa svenskarna vilka galenskaper deras beslut och inställning skapat. Men majoriteten svenskar vill förbjuda honom att bränna koraner. Om det är något som borde brännas är det alla lagar och grundlagsändringar genomförda på 70-talet samt de lagar och regler som skapats i dess efterföljd.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Främlingskap

 1. Thomas skriver:

  Eftersom makten i väst vill att allmogen skall bli muslimer så har jag tränat på konverteringsritualen..
  Problemet är att jag gillar hundsällskap, men om jag kör med marockansk tradition så är nog hundsällskapet inget problem…
  Och varför vill maken i väst att allmogen skall vara muslimer? Ja, fundera på det!

 2. ivarandersson skriver:

  Nu Paludan bränner koraner visar invandrarna att de är kvar på stenåldern.

 3. Göran skriver:

  Kan någon förklara för mig av vilken anledning Sverige ska ha ett militärt försvar och gå med i NATO?

  Vad är att föredra: Sverige blir en muslimsk stat eller Sverige blir ett lydområde under ryskt styre?

  • Benny skriver:

   Tja, får USA och globalisterna bestämma så tas Sverige över av muslimer och som ”lydrike” till Ryssland så förblir Sverige europeiskt! Bara att välja…

 4. Pingback: Främlingskap | ulsansblogg

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  ”Om det är något som borde brännas är det alla lagar och grundlagsändringar genomförda på 70-talet samt de lagar och regler som skapats i dess efterföljd”.

  För varje ny lag som godkänns av ”Svenska folket” skall minst två skrotas, alternativt skall lagstiftning som en tillkommit av en tillfällig ”statsminister” avföras/skrotas eller inhämta folkets förnyande och godkännande. (sunset – clause)

  Har ytterst svårt att föreställa mig Ulf Kristersson eller annan borgerlig politiker avkriminalisera ca 500 statliga verkschefer. Ge oss tips hur vi skall få bort dem.

  • Göran skriver:

   Varje lag borde ha en tidsgräns och sedan måste de förnyas i nya beslut, om det kan motiveras att den behövs.

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Är det en önskan som kan ses som lika utopisk som SOCIALISM?

    • Göran skriver:

     Nja. Min önskan bygger på sunt förnuft medan socialism bygger på dårskap.

     • Thomas skriver:

      Globalismen är socialism.. hur många inser det?
      Särskilt i dessa tider…

Kommentarer är stängda.