Till val med Klp

Eftersom jag är kandidat till riksdagen för Klassiskt liberala partiet, Klp, lägger jag upp lite material här som kampanj för partiet och mig själv. De redovisade affischerna sprider vi på internet och i de kommuner där våra medlemmar sätter upp dem.

Min kandidatur får idag stöd av nätverket Klimatsans. Det sporrar till fortsatt kamp mot klimatbluffens lögner.

Jag lägger här in texten som finns på det vita flygbladet nedan.

Detta vill Mats Jangdal och Klassiskt liberala partiet:

Stärka äganderätten
Det gäller alla som äger skog, jordbruk, villa eller annat. Du ska själv få bestämma om ditt. Detta minskar byråkratin och behovet av byråkrater.

Nödbromsa invandringen
Det räcker nu! Vi kan inte ta emot fler som inte försörjer sig själva, som inte vill bli del av det svenska samhället. Charity begins at home, vi måste rädda och räta upp Sverige innan vi kan ta emot fler.

Vård i världsklass
Det finns inget självklart med stat eller kommun som huvudman för vården. Det räcker om vi tillsammans finansierar den, men andra levererar vården. Precis som med byggnaderna, utrustningen, sängarna och medicinerna.

Avsluta klimatpolitiken
Det är de som kräver drastiska ändringar av vår civilisation som har hela bevisbördan för att de kallar ett hot är korrekt uppfattat, att de åtgärder de föreslår har avsedd verkan, samt att vi klarar att genomföra det med bibehållen eller stärkt civilisation.
De har inga sådana bevis. Tvärtom är det mycket som talar för att de har helt fel.

Sänka skatten
När ovanstående genomförs kan också skatterna sänkas.

 

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Till val med Klp

 1. Thomas skriver:

  Hmm…
  Det funkar inte…
  Det är en konsumtionspolitik, helt enligt modern globalistpolitik.
  Ingen moraltanke, så rättsväsendet är enbart ett sätt att trigga modernt angiverisystem med represalier på vanligt folk…

 2. Jan Andersson skriver:

  När man tänker på den svenska industins storhetstid och alla dessa uppfinnare och entrepenörer som tillägnat sig stor kunskap och med enormt flit och stort risktagande (listan är lång) så kanske man förundras över vad som drev dem och vad de såg framför sig som det slutliga målet om de lyckades. Eller misslyckades, för många gjorde det också.

  Ett intressant jobb och någonting att bita i, dessutom svårt under ganska lång tid?
  Alldeles säkert! Uppfinnare och innovatörer drivs långtgående av tanken att lyckas med sina projekt och kan aldrig helt släppa idéer som aldrig provats.

  Att Sveriges status som högteknologiskt land skulle behållas och gärna stiga ytterligare för att vidga marknaden även i utlandet, och ge hög avkastning så att alla investerare som väntat länge på sina återbetalningar kunde få känna att det varit värt risktagningarna?
  Alldeles säkert!

  Bättre villkor för att arbetare?
  Alldeles säkert eftersom de var helt beroende av en lojal arbetarstam som också utvecklades med produkter och produktionsmetoder, och som dessutom säkert varit de som löst ett lång rad småproblem efter vägen och gjort produktionen möjlig.

  Bättre samhällen, bättre skolor, bättre bostäder, bättre sjukvård, bättre hygien, mindre ohälsa. Mycket troligt, eftersom de ofta betalade själva för sådana faciliteter på bruksorterna.

  Herrgårdsliknande bostäder för sina egna familjer och sommarhus i skärgården?
  Mycket troligt när pengarna så småningom kom, men så hade de det inte alls under de magra utvecklingsåren.

  Om någon för 150 eller 50 år sedan hade berättat för någon av dessa att det gamla Sverige som hittills funnits, på kort tid skulle berikas med någon miljon nya medborgare från Afrika och Mellanöstern, men som knappast skulle varken vilja eller kunna arbeta för den avancerade industrin, men skulle försörjas ändå med det mesta av överskottet från produktionen innan ens investerana hade hunnit känna lukten av några pengar? Hade de fortsatt som förut mot de hägrande målen, eller kastat pennan, tagit sin hatt och rock och åkt hem, samlat ihop familjen och meddelat att nästa vecka flyttar vi alla tillbaka till hyreskåken på Södermalm?

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  För en svensk medborgare gäller ett val i Sverige år 2022 endast att satsa på vinnande ”häst”, den som kan springa hem flest pengar (röster) av utplundrade skattepengar.
  Mats, ditt arbete för Klassiskt Liberala Partiet hade haft rimliga chanser om inte ”opinionsmätningar” funnits utan att medborgaren hade kunnat värdera innehållet i Klp’s program.
  Själv skall jag förhindra att socialister/marxister får min röst.

  • Mats Jangdal skriver:

   Man måste försöka, man måste visa på ett annat sätt att tänka, ett annant sätt att styra. Om ingen gör det kommer socialismen aldrig att ifrågasättas och därmed heller aldrig ersättas av något mänskligare.

 4. Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Jäkligt bra valaffischer!

 5. Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  x

 6. Lars Bernhoff skriver:

  Mats, tack
  Suveränt utformade valaffischer. Behöver inte hålla med om allt men visst är det befriande att se dessa sunda tankar få en är chans att läsas med full skärpa på det urspårade sätt som våra regeringar med S i spetsen har orsakat sina undersåtar.
  Synd att ditt parti inte är synligt för fler. Vår förening har gjort andra affischer med fokus på argument för att byta regering. Finns på vår hemsida.
  Lars Bernhoff, Medborgarperspektiv.se

  • Mats Jangdal skriver:

   Tack! Men det är gemensamma ansträngningar som har format texterna på affischerna. Själva utformningen har vår reklamkille, Robert Thot stått för.

 7. Pingback: Till val med Klp | ulsansblogg

 8. Jan Andersson skriver:

  Jag har läst KLP:s partiprogram och jag håller med om allt – utom liberalisering av knarket. Orsaken är att det är alldeles för starka grejer för våra ungdomar att ”testa” för att sedan snabbt bli fast. Och eftersom det finns en stark tillvänjningsfaktor (med successivt större doser på kort tid) så är det riktigt olämpligt att bli utsatt för falska profeter som predikar dess nytta – man ”måste” nämligen snart ta till allt starkare grejor för att få samma kick.

  Dessutom lagras cannabisharts i hjärnan och kan ge psyk- och hjärnskador femtio år senare utan att den drabbade har en aning om orsaken för den ligger så långt bort i tiden. Den som absolut finner ett behov att berusa sig kan använda brännvin. Åtminstone män har en biologisk motståndskraft mot alkohol, men kvinnor inte. Så de ska aldrig dricka något starkt alls.

  Att bli alkoholist innebär ett livslångt sug efter alkohol, som för vissa tar över allt annat. Det är också farligt för en frihetslängtande människa, men så etablerat att dess verkan är välkänd. Dessutom ger inte alkohol några permanent synliga skador på män biologi.

  Ingen är mer ofri än en missbrukare!

Kommentarer är stängda.