Fråga till läsarna

Till alla mina läsare som prenumererar på e-postmeddelande om jag publicerat ny text, men inte får sådant meddelande varje gång jag publicerar, utan bara ibland.

Det har visat sig att när jag publicerar på timer (tisinställning) får bara de som anmälde prenumeration för länge sedan ett meddelande. Nyare prenumeranter blir utan.
Däremot när jag direktpublicerar manuellt, som med detta meddelande får alla prenumeranter ett meddelande.
För att kunna lista ut när problemet uppstod vill jag att ni som inte får meddelande från tidsinställd publicering, men fått meddelande om denna publicering skickar ett meddelande till mig på : mats[at]frihetsportalen.se.

Förhoppningsvis ska vi kunna lista ut hur vi ska kunna ordna så alla får sitt meddelande varje gång. Tack!

 

Förutom det har jag gjort en anmälan till Konsumentverket, som troligen blir resultatlös.
Anmälan till Konsumentverket

Postkodlotteriet vill att man ska köpa deras lotter för att en del av deras vinst går till att ”stoppa den pågående massutrotningen”.
Det pågår ingen massutrotning. Det är endast ett falskt påstående från WWF och andra organsiationer som tjänar pengar till sina löner och lobbyism för att styra politiken som säger det. Deras påståenden är så starkt vinklade att de måste bedömas som falska.
Därmed är även Postkodlotteriets marknadsföring falsk.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Fråga till läsarna

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Någon har letat rätt på att ”postkodlotteriet” donerar pengar till Bill och Hillary Clintons stiftelse. Tyvärr missade jag att klippa ut det och tyckte det lät så absurt så jag nästan föll av stolen.

  • Mats Jangdal skriver:

   Det får de förmodligen göra, bara de redovisar det korrekt.
   Att däremot sälja lotter med motiveringen att det skan stoppa en falskt utropad massutrotning måste vara falsk marknadsföring.

  • Conny Lundberg skriver:

   Jag såg också detta inlägg vilket mycket väl kan stämma. Är så innerligt trött på alla lögner från organisationer som påstår sig ömma för välgörande ändamål som i själva verket enbart ömmar för ökad profit!

  • Thomas skriver:

   Jo, det har man ju känt till ett tag…
   Så något ”postlotteri” är inte personligen aktuellt..

 2. Thomas Ferraton Nilsson skriver:

  Just postkodlotteriet ingår i bedragarnas stora led med naivisterna som finansierar för dessa bedragarna hos postkodlotteriet och köp aldrig deras skräp eller donera till dom

 3. Conny Lundberg skriver:

  Det var faktiskt länge sedan jag fick något meddelande om ny publicering av artikel. Det verkar som att någonting knasar. Tråkigt eftersom dina artiklar är mycket trevliga att läsa och innehåller påvisbara sanningar.

 4. Conny Lundberg skriver:

  Det kan också bero på att jag missat att fylla i rutan ”meddela mig om nya inlägg via e-post.

 5. Mats Jangdal skriver:

  Jag kommer på prov att ändra rutinerna. tills nu har jag haft tidsinställning till kl. 05.00 de dagar jag publicerar. Istället kommer jag nu att ha kl. 09.00, men om jag vaknar tidigare och kommer ihåg att publicera manuellt så gör jag det. Klockslaget 09.00 blir därmed en säkerhetslösning för att inget ska bli opublicerat.

  Jag har också tagit bort bland annat tio ryska prenumeranter, ifall det är sådant som de som styr internet reagerat på.

Kommentarer är stängda.