Hotade arter

Klimathotet, AGW och IPCC har för länge sedan spelat ut alla sina kort. De har blivit synade och befunnits bluffa å det grövsta. Så nu måste socialisterna hitta på något annat för att kunna begå sina övergrepp, inskränka folks frihet och konfiskera äganderätt. Det har legat i pipen i flera år, men nu lanseras det på bred front som planetens mest avgörande fråga, biologisk mångfald.

De bedragarna vet inte ens vad de snackar om! Det finns inget status quo i naturen. Inget är som det alltid har varit, allt förändras och stillastående är tillbakagång. Panta Rhei. Julian Simon visade för något decennium sedan att arter dör ut i ungefär samma takt som de gjort i tusentals år, samt att det är extremt få arter som människan har utrotat. Evolutionen och arternas anpassning till sina villkor och överlevnad för de bäst anpassad fortgår i normal takt för vår tid.

Hela spektaklet med WEF, WWF, UNEP, FN, XR, Jordens vänner och andra lögnaktiga källor som MSM litar blint på är ett fattigdomsbevis för vetenskap, demokrati, rättsstaten och inte minst för det som med stolthet marknadsförs som granskande journalistik. Det som är hotad art idag är demokrati, frihet, rättsstaten. ”Våra” ledare lovar som vanligt att gå i bräschen för långtgående åtgärder.

När politiker konfronteras med att de skickar våra skattepengar till dessa bedragare svarar de ungefär som min farfar gjorde när han fick bassning för att han matade min systers hund med sockerbitar.
– Skyll inte på mig, skyll på hunn, det var ho som tiggde!

Dessa parasiter ”måste” för sin egen försörjnings skull ständigt finna nya saker att skrämmas med, så att de får resa på konferenser, uppbära höga ersättningar och traktamenten för att producera ord utan substans. Ord som sedan politiker försöker omsätta i handling och det enda de då skapar är förbud!

Det här inlägget postades i Frihet, Miljö och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Hotade arter

 1. Benny skriver:

  Som jag ser det så är alla dessa miljöparasiter bara ute efter makt och pengar och det är MSM-media som är deras redskap för att kunna fortsätta med desinformationen. Om man kunde få fler att begripa att allt förutom sportresultaten och programtablån för TV bara är propaganda och påhittade ”nyheter” som ska föra ut ägarnas agenda och föra folk bakom ljuset. Och vilka äger MSM?

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Vi har låtit oss fördummas till den milda grad, vi behöver inga regler till skydd för LIV och EGENDOM för vi har ju ALLEMANSRÄTTEN vilken har resulterat i att vi inte kunnat äta färsk ur havet på 1 1/2 år, STATENS och ” biologiska mångfaldens” bättre rätt än den svenska befolkningens? Döm själva!

 3. Niklas skriver:

  Det är tyvärr sällan som den s.k. miljörörelsen granskas kritiskt och då aldrig av SVT och SR. Men när miljörörelsen väl granskas kritiskt, så brukar det hittas både det ena och det andra. Ta t.ex. Skogsforum.se som granskade SNF:s hantering av Stubbhult. En skogsfastighet, som SNF fick gratis och sedan rovhögg.

 4. Pingback: Hotade arter | ulsansblogg

 5. Thomas skriver:

  Konventionen om Biologisk Mångfald, vars huvudkontor ligger i Montreal, har flera funktioner, (som Sverige har skrivit på) där det även ingår respekt för ursprungsbefolkning och lokala samhällen…
  Alltså, som skall ingå, ingår i Konventionen (CBD artikel 8 och 10)…
  Då renskötseln bara gäller sådär 4000 personer utspridda på stor yta, så är deras politiska inflytande egentligen noll..
  Så att inlemma sydsveriges bondebefolkning som ursprungsbefolkning eller ”lokala samhällen” är då uteslutet då det skulle kunna bli en politisk faktor…
  Naturvårdsverket sköter alltihop och vägrar att göra något som följer CBD…
  Givetvis måste då befolkningen göra något – men så sker inte. Självklart!
  https://www.sametinget.se/120034

Kommentarer är stängda.