Have a you gotta the badge?

Chico Marx klassiska fråga till Groucho för att släppa honom ombord på cirkuståget. Rätt märke kan vara viktigt, för att få vara med i rätt gäng, en inträdesbiljett. Här är några.

Idag blir det lite lättare resonemang om miljön och miljörörelsen organisering bakom de högljudda rösterna på gator och torg. En spekulation illustrerad med några tygmärken jag samlade på mig tidigare i livet.

NASA är en organisation där vissa avdelningar är djupt involverade i klimatbluffen. Mest drivande i detta har varit den nu pensionerade James Hansen, som även erkänt att han fuskat för att påverka politikerna.

US Army kan inte låta bli att lägga näsan i blöt på de flesta ställen. Som de flesta militära organisationer är de själva friade från att använda ”grön teknik”, men har intresse av att andra gör det. Det blir lättare att vinna så.

Notera fredsmärket mitt i sergeantsgraden. Ett märke mitt i så betyder sergeant med specialistkompetens.

Detta märke köpte jag 1972 vid ett besök på Slippery Rock College i sydvästra Pennsylvania. Den snygga tjejen som sålde det förklarade  att det var ett fredsmärke med den nya ekologiloggan inlagd. Snyggt och viktigt som attan, kunde man tro. Hjärntvätt kan också säljas med mördande reklam.

Det här inlägget postades i Miljö och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Have a you gotta the badge?

 1. Göran skriver:

  Upprorsledaren i Sudan, militärt utbildad i USA.

  • Benny skriver:

   Finns olja i området och blir då automatiskt intressant för USA att skapa oroligheter. Precis som i Nigeria så finansierar USA lokala krigsherrar för att skapa kaos…Givetvis inget som fulmedia ens vågar andas om!

   • Thomas skriver:

    En del anser att USA kommer att fokusera på MBS….
    Kanske att bråket i Sudan är första steget för att angripa MBS..?
    Då kommer Israel, Sudan (och Egypten?) att angripa Saudi och det ganska snart…

Kommentarer är stängda.