I Socialistinternationalens grepp

De kontrollerar sedan länge FN, numera även EU och som det ser ut även Nato. Därmed kontrollerar socialistinternationalen Sverige oavsett regering. Det är också helt i linje med deras sedan länge kända och uttalade mål. I Sverige har sossarna inte marknadsfört denna plan utåt till väljarna sedan Palmes dagar.

Så för de flesta är det förmodligen okänt. Att tolka och förstå vad sossarna säger och har för sig i internationella sammanhang känns förmodligen som att vara konspirationsteoretiker för dessa okunniga. Det vill man ju för allt i världen inte vara. det har ju sossarna länge brännmärkt som den värsta synden.

De borgerliga verkar inte ha lyssnat, inte läst på och inte förstått vad som väntar. Så de har aldrig utmanat Sveriges totala beroende av socialistinternationalen. Nu är vi här och en borgerlig regering är inget annat än ställföreträdande sosseregering, vad de borgerliga än säger. Politiken blir därefter, traska patrull i den internationella socialismens fotspår.

De borgerliga i Sverige har inte fattat att USA idag styrs av socialister lika galna som de i Sverige och DDR. De har inte heller fattat att idag styrs Ryssland av konservativa kristna människor. De styrande ideologierna i öst och väst har bytt plats. Därför byggs den nya digitala järnridån för att hålla oss vita västerlänningar inlåsta och okunniga. Det folkutbyte som pågår gör det ännu svårare att få uppmärksamhet för de avgörande frågorna och de bedragna européernas röster drunknar i larmet.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på I Socialistinternationalens grepp

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Ingen vågar nämna hur SOCIALISTEN ser på medborgarens LIV och EGENDOM, mer än Klaus Schwab förståss.
  När VÄLFÄRDEN blev till knark dog Sverige.

 2. Pingback: I Socialistinternationalens grepp | ulsansblogg

 3. Peter Sjöström skriver:

  Så sant . En Hydra som sprider ut sina tentakler och fångar de flesta i TV-sofforna och övrig msm . Att flertalet skulle mot förmodan vakna ? Dröm om det miraklet .
  Mvh Sjöström

 4. Glenn skriver:

  Instämmer med kommentaren om att de borgliga partierna med all säkerhet vet vad som sker och precis som i USA spelar det ingen roll om man röstar rött eller blått. Demokratierna är kapade.

 5. Glenn skriver:

  Nu vet jag inte om Tucker är den gullegosse och sanningssägare som många tror ,men detta tal på twitter ger väl ändå lite motstånd mot ”dom där ” som nu arresterat Trump. Lite Epic just nu kanske.

  https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1668747661028081664
  ca10-15 min lång.

 6. Glenn skriver:

  Gullegosse och sanningssägare ??? Detta tal på twitter ger väl ändå lite motstånd mot ”dom där ” som nu arresterat Trump. Lite Epic just nu kanske.

  https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1668747661028081664
  ca10-15 min lång.

 7. Göran skriver:

  Desto mer socialisterna får grepp om EU desto sämre fungerar EU. Hur kan moderater som Gunnar Hökmark inte se?

 8. Thomas skriver:

  Skippa det där med ”vita” människor…!! det är en fälla!! Det är mer genialt än så….
  Fundera på denna artikel!
  https://www.svd.se/a/lVl2bA/40-ar-av-domedagsprofetior-i-papperskorgen

  • Thomas skriver:

   Vad jag menar är att ”man” vill att befolkningen skall se på varann och boka vem som är vän eller fiende utifrån hur vi ser ut…
   Att ”socialister” nappar på detta är givet då de som kallas ”deep state” vill ha dem där… eller som Michael Hudson kallar det, ett ”Nyfeodalt samhälle”… vem bryr sig om hur man ser ut då? Allt handlar om makt och pengar…

  • Jan Andersson skriver:

   De som äger och driver världens storföretag ser alltid framåt, av nödvändighet och kanske längre än de flesta andra. Hur länge kommer mina produkter att sälja, hur ser konkurrensen ut och vilka förändringar i köpvanor och tillverkningskostnader måste vi anpassa oss till? Bilindustrin har där den har funnits varit dominerande, i Sverige fanns knappast ett enda samhälle som inte i någon form var underleverantörer till lastbils- eller personbilsindustrin.

   Redan under sextiotalets sista år såg man framför sig ett sjuttiotal med vikande bilförsäljning i västvärlden. Då började säkerhetssystemen introduceras, alla ville sedan byta bil för att få säkerhetsbälten och ”krocksäker kaross”. I USA tog ekonomerna över från 1980 och de producerade bilar som på alla sätt skilde sig från storsuccéerna från femtio- och sextiotalen (de vi forfarande kan se varje dag i Sverige i svenska byar och samhällen (ofta som raggarbilar, men också som totalrenoverade praktexemplar värda miljonbelopp). Det blev istället små fula och ganska dåliga bilar som kunde säljas billigt, men som släppte in den japanska bilindustrin i väst, en ganska oönskad utveckling men japanerna gjorde små fula bilar som faktiskt fungerade, vilket var det viktigaste för konsumenterna, ful men bra är acceptabelt, ful och dålig är inte det.

   När bilindustrin stagnerade återigen under åttiotalet plockade man fram en idé från 1968: klimatet! Ingen kunde veta säkert, men ordet ”växthuseffekt” såg jag i tryck redan 1986. Då introcerades katalysatorn, och avgaslukten försvann! Försäljningen var given, ingen ville väl vara ett miljösvin?

   Det fungerade fram till millennieskiftet, då var det slut på idéerna igen. Kunde klimatet användas en gång till? Nu gällde det inte närmiljön längre, utan något mycket mer ödesmättat: hela jorden brinner upp om du inte byter till elbil!

   En av grundidéerna 1968 var underförstått att hålla Kina utanför bilindustrin, sådant var för svårt och komplicerat för dem, vilket var alldeles sant (på den tiden). När man nu har lyckats få genomslag för sina nya elbilsmodeller så är det Kina som tillverkar dem, åtminstone eldriften och batterierna, trots att många försöker låtsas att det inte är så. Batterifabriker byggs upp på orter helt slumpmässigt och utan erfarenhet – dödfött slöseri med skattepengar igen – lär de sig aldrig? Säten och däck kanske fortfarande byggs i Rumänien.

   Bilindustrin i USA och Tyskland är snart ett minne blott, oligarkernas strålande idé från 1968 har blivit dess dödsdom. Klimathysterin har gått överstyr fullständigt. Vad skall vi leva på, var skall folk jobba? Jo – bränslepriserna måste upp! Det kan vi överleva på några år till och samtidigt på så vis pusha elbilsförsäljningen. Sagt och gjort, bara att beställa nya regelverk från EU och FN som inte ser längre än till sysselsättningen kortsiktigt och inte förstår konsekvenserna långsiktigt. Jorden skiter man egentligen i, den kan ändå inte påverkas av en liten lokal minskning av oljebränningen.

   I Sverige behöver vi egentligen inte alls hänga på detta fulspel (vi har ingen större personbilsindustri längre) men något oändligt mycket bättre: skog och malm i evighet.

Kommentarer är stängda.