Trygga Broby

Hemma där jag bor, i det största villaområdet i Broby i Östra Göinge kommun i nordöstra Skåne har det känts tryggt de fem år vi bott här. Det har visserligen varit en tydlig och oproportionerlig andel människor från markant främmande länder här. Men de som driver på byn har minskat något, medan hucklefolk som köpt villa ökat.
ISIS har väl haft en och annan anhängare. Men kommunen köpte kåken, rev den och snart står ett nytt hyreshus färdigt på dess plats.

Man hör utryckningsfordon lite nu och då. Det är dock svårt att veta vad saken gäller om man inte ser dem. En bil körde i diket utanför byn mitt på dagen tidigare i veckan.
Men så i natt har tydligen någon skjutit mot en villa. Fönster gick sönder och skadade en person. Vet inte var ännu, men det kan inte vara i närheten. Vi hörde varken skotten eller det uppbåd av poliser som följde. Äger visserligen skjutvapen, men tror inte det skulle bli bättre om jag började skjuta mot misstänkta figurer.

Nej, den otrygghet jag ser och känner kommer från de aningslösa svenskarna. De infödda och inflyttade skåningarna som är invånare, politiker och tjänstemän.
De som tror att de verkliga problemen just här är en planet som snart går under i en klimatapokalyps.
Som tror att kriget i Ukraina när som helst kommer hit och att ett natomedlemskap på något sätt skulle kunna förhindra det.
Som tror att obegränsad invandring inte har någon negativ påverkan på oss som redan finns här.
Som anser att man inte får kritisera andra, inte bränna deras ”heliga” skrifter så att de blir ledsna, men att det är rätt att kalla sådana kritiker för nazist-rasist-fascister.
Som litar på allt MSM publicerar och vägrar ta till sig annan information för att slippa bli misstänkta för att vara högerextremister eller konspirationsteoretiker.

Att komma till rätta med dessa människor och orsakerna till deras samhällsskadligt felaktiga verklighetsuppfattning kommer bli betydligt svårare än att komma till rätta med några gangsters som skjuter på varandra.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 svar på Trygga Broby

 1. Göran skriver:

  När hucklena flyttar in vill de bara vara hucklen med tiden. Ett sätt att driva bort svenskar är att skjuta och spränga. Mats, det blir ett hårt arbete att få resten av dina grannar att förstå det.

  Jag tror att det är totalt meningslöst att försöka få folk att förstå och sedan att få dem övertygade. Bättre är att hitta folk som förstår och som sedan helt enkelt kan flytta till ett område och göra tvärtom, driva bort oönskade element från det området.

  Våldet mot etniska svenskar kommer att öka hela tiden. Enda sättet att försvara sig är att vara bland folk som är beslutna att göra motstånd och de facto förbereder sig för det.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Inte ett dugg märkligt Mats.
  Det kostar ju förövarna inget, tvärtom personer i de högre politikerklasserna blir promoverade med en spark uppåt inkl löneförhöjning.
  Vi, det svenska folket har fråntagits möjliga korrektionsmedel.
  Varför kan vi inte få diskuterat hur vi gör oss av med alla dessa skamlösa rövare.
  De känner ju inte ens hotet ifrån dem de stulit LIV och EGENDOM ifrån!

  • Thomas skriver:

   Sedan länge har jag insett att gamla immigranter undra ”Vad är det för fel på er svenskar”..?
   Alltså…
   Vi borde kanske förstå att Karl XI och hans indelningsverk skapade den kultur som vi nu gör oss de slavar som inflytande muslimer inser att vi är….
   Det är inte hucklefolket som det är fel på utan de kulturskadade infödingarna…
   Res Er! Inse att Välfärdsstaten är ett slaveri!

   • Mats Jangdal skriver:

    Håller med. Vi måste väsnas mycket mer för att väcka fler!

    • Göran skriver:

     Hur ska du väcka folk som anser att pizza och kebab är viktigare än deras egna barn?

     Tänk efter ni alla. Finns det något som ni anser vara speciellt bra och som har kommit med invandringen till Sverige. Jag kan inte komma på en enda sak.

     Med andra ord. Valet är enkelt. Svenskar före pizza.

     • Thomas skriver:

      Om inte immigrationen funnits.. hade då någon inföding fattat något alls?
      det är inte som i DDR utan vi har en längre historia av isolering…
      Allt sedan Gustav Vasa år 1523…
      Mer isolering hjälper inte utan insikten om vad isolering medför i en plötslig folkvandringstid är nu nödvändigt…
      (Jog noterar att du inte förstår riktigt..)

      • Göran skriver:

       Trots den enorma invandringen av muslimer fattar folk ingenting om dem eller deras religion. Så vad lär vi oss?

     • Jan Andersson skriver:

      Min doktor och min tandläkare är invandrare. De är synnerligen ambitiösa och talar nästan perfekt svenska och är trevligt lättpratade om allt möjligt. Dessutom lyssnar de på det jag säger, mycket ovanligt bland svenskar i sommar, som oftast ställer motfrågor som tydligt visar att de inte har hört ett ord jag sagt.

      • Mats Jangdal skriver:

       Hade tidigare en ryska som tandläkare. Mycket kompetent och inget trams.
       Talade bra men inte perfekt svenska.

       • Göran skriver:

        Felet är att gå ned på individnivå. Man måste se det stora hela i invandringen. Ja, det finns några enstaka individer här och där som varit bra, men totalt sett har invandringen inte tillfört någonting av större värde.

        • Mats Jangdal skriver:

         Invandringen i sig var nog mest positiv så länge det handlade om självförsörjande individer som anpassade sig till det svenska samhället.

         Mena-invandringen på senare år har dock varit mycket negativ.

      • Göran skriver:

       Så du menar att du inte hade klarat dig utan en invandrad doktor och tandläkare.

       • Jan Andersson skriver:

        Jag har inte valt dem själv, men behåller dem gärna eftersom de gör ett bra jobb och är tydligt mer engagerade än svenskar, dessutom kan de anpassa sig till (eller korrigera) mina önskemål, vilket jag aldrig upplevt med en motsvarande svensk, som alltid vet bäst och vill att jag accepterar deras expertis och anpassar mig utan frågor.

        Typiskt nog vet den svenska vårdpersonalen inte ens vad invandrarna heter eller blandar ihop för- och efternamn.

        Min bror säckade ihop innanför dörrarna på en överfull vårdcentral, men den luttrade invandrarläkaren såg honom direkt och kallade på akuttransport till ett specialistsjukhus. Det räddade hans liv, en halvtimmes väntetid hade inneburit hans död. Min brors omdöme om invandrarläkare är det samma som mitt fast vi har bott i olika landsändar.

        Kanske invandrarna helt enkelt är tvungna att vara duktigare än svenskar för att bli accepterade?
        Enda egentliga problemet är att det är så svårt att uttala deras namn, men det är vårt problem, inte deras.

        • Thomas skriver:

         Ni diskuterar fasaden…
         Att det varit brist på svenska läkare, t.ex. är en ambition från läkarkåren för att hålla uppe lönerna…
         Snarare.. är Sverige en avgränsad funktion eller något som skapat ett europeiskt Nord-Korea?
         Vem gynnas av det, i så fall..? (jämför med förr när statarna/trälarna inte fick lämna godset utan tillstånd.. nu vill vaccinpasssystemet återinföra systemet, så vi efterfrågar frihetsbegränsningar… ”fången försvarar sin håla”.. via skatterna…

        • Göran skriver:

         Jag kan dra historier där invandrade läkare inte kunnat kommunicera med patienterna och det lett till felbehandling.

         Men oavsett etiskt ursprung på läkarna är hela sjukvårdsindustrin det mest korrupta vi har.

         • Jan Andersson skriver:

          Så är det nog, men när hälsan sviktar finns sällan några alternativ.

          • Göran skriver:

           Man får göra den omöjliga uppgiften att få tag i en läkare som har någon kunskap.

           Du som bor i Värmland, känner du till att i Karlstad bor kanske Sveriges främsta läkare på LCHF?

  • Göran skriver:

   Inte bara USA utan hela västvärlden. Se bara på Sverige. Det viktigaste är att fortsätta med hög invandring. Regeringen kommer att dra Sveriges elproblem i långbänk. Gäller att få så många konkurser som möjligt och folk som får lämna sina hem.

 3. Benny skriver:

  I Tyskland ökar AFD enormt och är nu enligt undersökningar största parti! Samma problem som i Sverige har drivit fram partiet till att bli störst. Vi får väl se om den tyska partidiktaturen kan tämja AFD precis som partidiktaturen i Sverige gjorde med SD? Tyskarna är dock mer militanta, etablissemanget i Berlin känner marken gunga och försöker med olika odemokratiska medel stoppa AFD.

  • Göran skriver:

   AFD kommer att förbjudas i Tyskland. Myndigheterna har redan för flera år sagt att AFD kommer att förbjudas om de blir för stora.

   Tyskland har inte föreningsfrihet som vi än så länge har i Sverige.

   Idioterna i SD i Sverige vill ta bort föreningsfriheten, dvs. bädda för att de själva kan förbjudas. Hur kan folk rösta på sådana nötter?

Kommentarer är stängda.