CO2 kan inte värma jordens atmosfär till katastrof

Dagens gästskribent är Bernd Stymer

Klimatets hela atmosfär består av Kväve, N, 78,8 %, Syre, O, 20,95 % och 0,25% andra gaser av vilka koldioxiden CO2 utgör 0,04 %,

En försvinnande liten del, 0,04 % av atmosfären är Koldioxid, CO2, och bara en alla minsta del av denna lilla del påstås leda till klimatkatastrof, 36 miljarder ton som människan skapat av 41 120 miljarder ton CO2 i hela atmosfären. Så oerhörd tunn är den tråden som allt levande hänger på. Och denna tunna tråd försöker alldeles för många och mäktiga människor skära av med lögnen att de kan förhindrar en klimatkatastrof. Den lögnen är farlig trots att den är så urbota dum att alla de som klarat grundskolan borde inse det och inte låta sig skrämmas, men farlig även av det faktum att de som vet det trots det ständigt upprepar den, politiker, professorer, media och som tillåts tjäna skattepengar på att sprida den. Det är vår tids klassiska exempel på förräderi för 30 silverpenningar.

Vetenskap lär oss, eller borde ha lärt oss, att all CO2 i atmosfären skapats genom inandning av luften vars del syre, O, förbrukas i själva livsprocessen, rörelse, tankeverksamhet, allt liv, och att resten N och CO2 tillsammans med de ingående små gasdelarna åker ut med utandningen där de åter inandas, skapar mer CO2 och åker ut igen i ett ständigt kretslopp. All CO2 skapar så med hjälp av solstrålar i fotosyntesen det syre O som är nödvändigt för livet. Utan CO2 inget O och inget liv. Detta är den tunna tråden som livet hänger på. Kapar människan den livets tråd genom att ta bort CO2 ur kretsloppet och stoppa ned gasen i berggrunden, mördar de själva livet. Men ett sug efter makt över andra är ett sjukligt tvång för dessa bedragare som bara botas med att människor inte väljer eller lyder dem.

Förstår du läsare ovanstående?
Om inte, sök läkarhjälp för det gäller livet.
Förstår du men tillåter förräderiet ändå, bli åter träl som förr.
Förstår du och vill akta din frihet så måste du våga försvara dig.

Hur?
Köp inget från förrädarna.
Välj inte politiska förrädare.
Motsätt dig alla beslut som härrör från lögnerna om den nya ”gröna” omställningen.
Lär dina barn sanningen om liv.
Se till att alla de tusentals förrädare som får betalt av skattemedel får sparken.
Se till att media slutar att tjata om CO2:s klimatkris.
Se till att skattefinansierat SVT/SR halveras och att nuvarande ledning sparkas.

Det finns att göra som du ser.

Det här inlägget postades i Gästlistan, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på CO2 kan inte värma jordens atmosfär till katastrof

 1. Pingback: CO2 kan inte värma jordens atmosfär till katastrof | ulsansblogg

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Berndt,
  Jag har under 50 års tid framfört min innersta önskan att i ALLMÄNNA VAL kunna sparka korrupta, lögnaktiga och stöldbenägna Politiker.
  Det är förbjudet i det så kallade DEMOKRATISKA Sverige.
  Så länge befolkningen förbjuds denna goda gärning kommer inget att hända i riket mer än ett totalt förfall och upplösning av hela samhället. Socialister lyssnar eller förstår inte hur samhällen fungerar, de fattar inte ens hur en bikupa fungerar. Det spelar ingen roll, så länge de kan stjäla våra LIV, med hjälp av vaccinsprutor eller vår EGENDOM när nattens mörker faller på.
  Det är tyvärr allt för få som förstår vad den vulgärsocialistiska speglosan ALLEMANSRÄTT användes till. Tänk om folket bara visste.

 3. Peter Sjöström skriver:

  Så sant och belysande . Kan bara tillägga att försöka få medborgarna man umgås med att läsa mellan rader är näst intill omöjligt . De ids inte ens lyssna på vad man vill säga . De flesta är så upptagna av att avbryta och komma med egna motiveringar innan man avslutat sin mening .
  Mvh Sjöström

  • Göran skriver:

   Du förmodar att andra än dig själv ska vara lika kloka som du. Det är bara några få procent av befolkningen som är det. Resten är bara lallande dumskallar.

   Kanske lite hårt att kalla dem dumskallar. Jag formulerar om det till: folk är kloka men inte är tillräckligt kloka.

 4. Benny skriver:

  Folk som blivit hjärntvättade av MSM är mycket svåra att övertyga om att de blivit grundlurade! Så det är inte bara för att många rent ut sagt är dumma i huvudet som klimatskojarna kan få hållas utan det är till stor del den massiva propagandan som håller liv i bluffen. Dessutom är de flesta för lata för att sätta sig in i ämnet utan de litar på SVT och övrig fulmedia trots att alla av erfarenhet vet att de ljuger om det mesta.

  • Jan Andersson skriver:

   Ingen vill erkänna att de blivit lurade; alla vill verka smarta. Heder åt alla som utan omsvep erkänner sina tillkortakommanden; ingen kan omöjligt vara insatt i allting. Det beklagansvärda är att alla de som har till yrke att veta vissa saker ändå inte törs protestera för att de då mister jobbet. Den som är utan skuld kastar första stenen, säger Jesus, mycket roligt travesterat av John Cleese i ”Life of Brian”.

   • Benny skriver:

    Ja, John Cleese tillhör väl en av de brännmärkta av PK-maffian nuförtiden. Life of Brian är en utmärkt film som driver med makten och dess hantlangare med stor humor!

   • Göran skriver:

    Jag gick många år som en lurad dumskalle, men visste att något var fel. Tur att Internet kom, så att all information blev tillgänglig, och att det som jag visste var fel blev bekräftat.

    Det första jag tänkte om Internet var: Detta kommer politikerna inte att gilla och kommer att försöka stoppa. Politikerna behöver inte direkt censurera Internet utan kan bara reglera sönder Internet. Det pågår för fullt speciellt i EU-parlamentet.
    var fel blev bekräftat.

    Hur skulle vi kunna känna till klimatbluffen utan Internet? Hur skulle var och av oss ens kunna förbättra vår hälsa utan Internet?

 5. Jan Andersson skriver:

  Sverige har en stark ”egen” kultur som man kanske bara märker tydligt om man jobbat utomlands. Den sitter djupt rotad i själen, jag får fortfarande automatiskt frågan av vissa äldre damer i släkten om jag vill ha en smörgås till middagsmaten, något som förr förekom på landet och på industriorter med mycket tungt kroppsarbete. Idag finns knappast sådant arbete och ingen behöver så många kalorier längre. Dessutom bestod ”smörgåsen” av en 3 cm tjock skiva sirapslimpa med tätt med nästan lika tjocka skivor rå falukorv – en fullständig måltid i sig nuförtiden om man så vill.

  Och naturligtvis har invandrarna från andra kulturområden sina egna kulturer med sig, inte minst matvanorna. Man behöver bara gå in i en ”halalbutik” för att finna att man inte har en susning om vad man använder nästan allt som saluförs till.

  Och de kommer snart att bli fler än oss, var beredd. Jag kan redan se en ny egendomlig ickekultur sprida sig i svenskleden; den att alla kan göra allt bara de försöker, och man behöver inte kalla på några experter längre. Så all yrkeserfarenhet efter ett helt liv är inte mer värt än än grannpojkens åsikter. Regelverk, vad är det? Detta är en genväg till undergång och underkastelse. Dumheten sprider sig.

  • Benny skriver:

   Tja, Greta anses ju veta mer än riktiga klimatforskare som Lennart Bengtsson så varför betala dyra pengar och utbildningar till experter? Verkar helt onödigt i dagens samhälle. Vi har t ex Rockström som inte vet ett smack om klimat men som av PK-media anses vara vår främsta klimatguru bara slagen av Greta. Så illa det kan bli när media styrs av globalister…

Kommentarer är stängda.