Blondies undergång

Man kunde redan på 60-talet läsa offentlig och internationell statistik och förundras över framtiden. Där framgick att vita människor var i minoritet i världen, och blonda blåögda en liten minoritet inom den vita gruppen.

En stor grupp var de svarta i Afrika, men även asiaterna var betydligt fler än de vita i Europa och anglosaxiska länder. Dessutom hade dessa människor betydligt högre födelsetal, nativitet, än de vita. Inte ens i de katolska länderna i södra Europa hade man samma födelsetal som i Afrika och Asien.

Det var en enkel sak att räkna ut att om inget hände med födelsetalen i Afrika och Asien skulle de snabbt växa till och bli mångfalt fler än de vita. Våra ledare insåg detta och satsade på bistånd innehållande bland annat sexualupplysning och preventivmetoder. De trodde att födelsetalen skulle vara utjämnade vid 70-talets slut. När det inte hände lovade de till 80-talets slut. Det hände inte heller, så 1995 skrev de på Barcelonaavtalet för att släppa in alla dessa fattiga människor i Europa i tron att de skulle bli européer, rädda våra pensioner, sjukvård och annat.

I början kom det hanterbara mängder och främst från oroshärdar och diktaturer som skärpte sina makt. Detta innebar att åtminstone en del av dem som kom var utbildade och upplysta. Men så, efter millennieskiftet började stora mängder obildade människor komma för att få del av välfärd, inte alls för att jobba.

Våra politiker och media såg inga problem med detta. Den som påtalade problemen stämplades som rasist och nazist. Hela tiden fram till nu och fortsatt är födelsetalen höga i Afrika och bland muslimer. Andelen blonda och blåögda människors andel i världen har minskt radikalt sedan 60-talet. Med det sanktionerade inflödet av dessa människor har andelen blonda och blåögda minskat påtagligt även i Norden.

Detta är naturligtvis inget problem, annat än för de blonda och blåögda, samt de som av någon anledning trivs bättre med blonda och blåögda än med med svartmuskiga och svarta.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Blondies undergång

 1. Jan Andersson skriver:

  Politikernas naivitet är gränslös. Hur längre ska vi tvingas godta deras närvaro i beslutande organ? Både Reinfeldt och Löfvén borde straffas som landsförrädare innan det är helt för sent…

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Socialisterna har inbillat den svenska befolkningen att ”invandrade främlingar” skall bli deras tjänare, Bildt, Carlsson, Reinfeldt och Löfven & Co.
  För att garantera att så blir fallet ämnar socialisterna avväpna den svenska befolkningen fullständigt och man börjar naturligtvis med jägare och skyttar. Knivar och övriga vapen får ”tjänstefolket” naturligtvis behålla.https://sverigesradio.se/artikel/kampanj-ska-minska-sjalvmord-hos-man-riktas-mot-jagare

 3. Göran skriver:

  Jag förstår inte riktigt meningen med att först bygga upp en civilisation för att sedan förstöra den med invandring. Det finns en anledning till att civilisationen i västvärlden ser ut som den gör, och det finns en anledning till att den civilisationen förstörs.

  Jag gick förbi Riksdagshuset i Stockholm en gång då det stod två lärare där och hävdade att invandrarungdomarna var smarta. Jag sade att svenska ungdomar har högre intelligens. De två lärare gick i taket. Det är bara att konstatera att ett av den svenska civilisationens problem är dagens lärare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *