Om Frihetsportalen

Denna sajt drivs av Mats Jangdal och ägnas åt att lyfta fram frihetens värde och beskriva de hinder som reses för att begränsa den. De texter som finns i olika kategorier av äldre text är skrivna som anteckningar från 1970-talet och till 2009.
Bilden högst upp visar den gamla agoran (torget) i Aten, där Sokrates år 399 fkr dömdes till döden för förledande av ungdomen.

Nu finns även möjlighet för andra att skriva artiklar. Skicka in ett anständigt skrivet förslag med en frihetsfråga du vill lyfta fram,

Ni kan kontakta mig på, mats [at] frihetsportalen punkt se.

Jag driver denna blog av intresse för frågorna. Det tar någon timme varje dag att läsa på, skriva, publicera och debattera. Den som uppskattar detta arbete får gärna lämna ett bidrag. Sätt in en slant på bankgiro 449-1361. Märk inbetalningen “Frihetsportalen.se”
Jag är registrerad både för moms och F-skatt, så det blir helt vita pengar på båda sidor.

Den som vill få ett meddelande varje gång något händer på Frihetsportalen kan registrera sig på http://www.bloglovin.com/sv/signup

 

Kommentering
Vem som helst är fri att kommentera det redaktionella materialet på Frihetsportalen, eller kommentera andras kommentarer. Första gången någon kommenterar stoppas kommentaren för att modereras, endast som kontroll att kommentarsfältet inte fylls med spam. Därefter är man godkänd att kommentera. Även kommentarer med två länkar eller fler stoppas för moderering av samma anledning.
Var och en som lämnar en kommentar ansvarar själv för dess innehåll.