Välartade gossar och flickor

Vad är bra barnuppfostran? Att tidigt lära barnen eget ansvar och få dem att inse konsekvenserna av att inte ta ansvar för egna gärningar brukar de flesta anse hör till goda föräldrars plikt.

TNA berättar om en förort till Washington DC där två syskon, 10 och 6 år gamla, blev tagna av polisen när de var på väg hem från en lekplats i området. Avståndet var en tredjedels mile, alltså 500 meter från hemmet. Polisen höll dem i bilen i tre timmar och skjutsade dem sedan till socialen som höll dem i ytterligare 2,5 timmar. De oroliga föräldrarna, som saknat sina barn, kallades in och varnades för att deras dåliga tillsyn över barnen kunde kosta dem vårdnaden!

Tjänstemännen kallade det att barnen varit “frigående utan tillsyn”, som om de varit höns eller grisar. Barnen är tillbaks hos föräldrarna, men socialen hävdar fortfarande att föräldrarna är misstänkta för “obekräftade uppgifter om vanvård”.

Detta är maktens galna arrogans. Människor med ett frihetligt ansvarstagande måste tuktas till underkastelse. Först när de ger upp varje tanke på personlig frihet och eget ansvar har de fått rätt uppfostran. Det är den som professionella barnindoktrinerare ska utföra i föräldrarnas ställe från så tidig ålder som möjligt.

Den totala tryggheten är frihetens värsta fiende.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Välartade gossar och flickor

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Det är ju kulturmarxisterna ledstjärna, att först kriminalisera medborgaren därefter plundra dem på all lös och fast egendom inklusive naturlig rätt till liv, egendom och personlig framgång samtidigt som samma samhällsomstörtare tillskansar sig våldsmonopolet!
  Mönstret går igen.
  I dag skrev Helsingborgs Dagblad något många människor räknat ut för flera år sedan:
  FRIHETEN BLIR LARS VILKS FÄNGELSE,! Med ett stort antal muhammedaner som försöker ta livet av honom och där det svenska våldsmonopolet koncentrerar sig på helt andra uppgifter nämligen att plundra medborgarna med hjälp av skatter och böter!

  • mats skriver:

   Ja, propagera ständigt för att allt i samhället är farligt, men den goda staten finns där för ditt skydd. Medan sanningen är att det är staten och i synnerhet dess “omsorg” man ska vara rädd för.

Kommentarer är stängda.