Socialdemokraternas nazistattack!

Den senaste tiden har socialdemokratiska företrädare exploderat i tillvitande om nazism mot all opposition. Mest naturligtivs mot SD. Inte för att det har någon giltighet, utan just för att det inte har någon giltighet! Det är den svenska valrörelsen som dragit igång.

Efter föredöme från demokraternas valkamp i USA, där de aldrig diskuterade sakpolitik utan endast smutskastade Donald Trump gör nu sossarna samma sak. Det är därför svenska MSM under lång tid varit emot Trump som president och spritt varje lögn som tänkas kan om honom. Det är en del i förberedelserna för det svenska valet. Sossar på alla nivåer ljuger ogenerat om Trumps uttalanden och göranden.

Lögnerna upprepas som sanningar av tidningarnas ledarskribenter. De svenskar som inte kompletterar med information från oberoende utländska media blir grundlurade och effektivt indoktrinerade. Man följer helt i propagandaminster Goebbels fotspår, när man följer hans tes att en lögn som är tillräckligt fräck eller stor, vilken upprepas tillräckligt ihärdigt till slut kommer att uppfattas som sanning.

Inspiration hämtas också från den kinesiske generalen SunTzus antika skrift om Krigskonsten. En av hans strategier är att vinna kriget innan det börjat. Det vill säga att via propaganda och lögner trötta ut fienden, isolera honom och ta bort allt stöd, göra fienden så svag att denne väljer att inte strida och istället omgående ge upp inför hot.

Genom nazifieringen av oppositionen vill sossarna polarisera debatten så mycket de kan och i processen se till att så stor del av väljarkåren som möjligt befinner sig emotionellt på sossarnas sida redan innan de börjat fundera på hur de ska lägga sin röst. Ett slags brända jordens strategi där de bränner jorden runt oppositionen så att den inte kommer någon vart, inte har några sympatier att hämta vart de än vänder sig.

Notera att även etiketteringen av människor enligt GAL-TAN skalan fyller samma syfte att glorifiera vänsteråsikter och smutskasta högerdito. Höger är inte längre höger, det är numera högerextremt enligt det socialistiska narrativet.

Självklart fungerar naziretoriken även som en varning till sossarnas stödpartier; lämna oss och ni kommer också att få smaka på nazifieringen! Sossarna uppvisar alla tecken på att ha blivit en sekt. De som inte är med oss, är mot oss.

Samtidigt vill sossarna naturligtvis ge sken av att det är de som upprätthåller moral och anständighet i riket. Men de är alltså de falskaste och opålitligaste lögnare som finns i Sverige.

Om ni som var med på den tiden tyckte att Olof Palme var det falskaste och lögnaktigaste som fanns och de valrörelser han bedrev var bottenrekord i oärlighet, så kommer ni notera att det var ingenting mot den skit sossarna tänkt kasta på sina motståndare i kommande valrörelse.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 svar på Socialdemokraternas nazistattack!

 1. Jan Andersson skriver:

  För ovanlighetens skull, en länk till en annan bloggare:

  https://anthropocene.live/2021/02/17/paradigmskifte-mellan-ost-och-vast/

  Varför är våra rikstidningar inte fulla av kommentater och artiklar om detta? Jag visse inte ens att ett alternativt Davosmöte hade genomförts. Jag blir varm om hjärtar när jag läser eftersom det de påpekar är att vi naturligtvis ska fortsätta på den beprövade väg som gett oss välfärden. Vart den nya väg som globalisterna föreslår som den enda farbara leder vet ingen.

  • Göran skriver:

   Det låter lite positivt, men vad gäller Kina så är det nog ett mynt där båda sidorna är dåliga.

   Den väg som västsocialisterna vill ha, kommer bara att leda till fattigdom.

 2. Göran skriver:

  ”Man följer helt i propagandaminster Goebbels fotspår, när man följer hans tes att en lögn som är tillräckligt fräck eller stor, vilken upprepas tillräckligt ihärdigt till slut kommer att uppfattas som sanning.”

  Nu var det nog så att Goebbels har blivit feltolkad (förmodligen medvetet). Det var ingen taktik av Goebbel utan han hänvisade till att ett visst folkslag använde sig av den taktiken.

  • Benny skriver:

   Goebbels använde dock den taktiken framgångsrikt och fick många efterföljare!

 3. Göran skriver:

  Det som är delvis intressant i detta sammanhang är att alla så kallade högerpartier kommer att acceptera detta till 100 % med några få ynka protester. Både högerpartierna och deras medlemmar slänger sig som hundar och blottar strupen.

  Det är verkligen underligt med denna undfallenhet, eftersom socialdemokraterna skulle förlora alla diskussioner som bygger på fakta, eller hade en något högre intellektuell nivå.

  Det är även konstigt att SD, KD och M inte klarar av att verkligen lyfta fram hur totalt värdelös Stefan Löfven och hans regering är.

  SD skulle, t.ex. kunna avsätta några av sina riksdagsledamöter till att leta fram skit och bygga upp en databas över socialdemokratiska lögner och sedan skriva artiklar, och ta upp det i debatter i riksdagen. Nä, i stället kommer de med sina lama inlägg.

  Sedan kan man gott ha en filosofi, att blir man påhoppad av socialdemokrater, då utför man något gott, då är man en bra människa.

  • Åke Sundström skriver:

   Rätt så, Göran! Varför klandra sossarna när det är borgerligheten som möjliggjort deras framgångar, genom att kapitulera ideologiskt? Det är egentligt Fredde och Uffe som är de värsta frihetsfienderna. Att socialister gillar Marx är inte så konstigt, det märkliga är ju att förmenta högerpartier gör det. Inte ens KLP är så frihetligt som man kunde förvänta sig av ett parti som kallar sig libertarianskt.

   Därav: skjut på rätt pianister! De som blottat strupen och svikit sina borgerliga väljare. .

 4. Thomas skriver:

  Att någon del av svensk politik, nu efter trumpcirkusen, skulle få för sig att söka bryta mot den västliga fascismens utveckling, det som kallas globalismen, är synnerligen tveksamt… Så vad valrörelsen handlar om är enbart vilka som skall vara med och ösa ur grytan… ett svenskt personligt egenintresse! Kampen om tillgångarna, där det enda sätt som är möjligt är att besätta politiska och byråkratiska poster, som då hanteras genom Riksdagsbeslut, där allt fördelas genom förmenta demokratiska beslut till de egna… Några grundläggande mänskliga eller juridiska principer kommer inte att gälla utan allt hänvisas till Klimatcirkusen, ja, och så virusattacker. Så egentligen är allt ganska enkelt.. man bara drar ut linjerna för det som skett och framtiden är given.

 5. Dandersan skriver:

  Det är väl för att S och Sverige uppmärksammas i Atlantic crossing?
  Det var inte så heroiska insatser.
  En Svensk Tiger, böjer sin nacke och ler!

 6. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  NAACP lawsuit will put Trump ”out of business,” Congressman Bennie Thompson says
  FEBRUARY 17, 2021

  ”Thompson, represented by the NAACP, filed the lawsuit Tuesday alleging that Mr. Trump, Giuliani and the far-right groups Proud Boys and Oath Keepers conspired to incite the attack while lawmakers were gathered to reaffirm President Biden’s Electoral College victory.”

  https://www.cbsnews.com/news/naacp-lawsuit-trump-bennie-thompson/

  P.S. National Association for the Advancement of Colored People (NAACP)

  Mitch McConnell may still get the last laugh
  February 17, 2021

  https://us.cnn.com/2021/02/17/opinions/mitch-mcconnell-gop-strategy-chen/index.html

  America’s Fascism Problem is Much Bigger Than It Thinks
  When Holocaust Survivors Compare America to Nazi Germany, It’s Time to Listen.
  FEBRUARY 18, 2021

  ”When Holocaust Survivors Compare America to Nazi Germany, It’s Time to Listen.”

  https://eand.co/americas-fascism-problem-is-much-bigger-than-it-thinks-842ef9db9e7f

  Mvh,

  • Göran skriver:

   För varje negativ länk om Donald Trump skulle jag kunna fylla på med tio negativa om Joe Biden.

   Och om du inte visste det så var Adolf Hitler inspirerad av av Demokraternas raslagar i USA.

   Mitch McConnell kommer snart att vara utsparkad ur det Republikanska partiet tillsammans med flera andra ur partiets träsk.

   Att Proud Boys skulle ha planerat en attack den 6 januari är rent löjligt att påstå. Det är lika löjligt som när CNN påstår att under 2020 så förstörde de vänsterblivna demonstranterna bara några taco-stånd. Mycket dyra taco-stånd, då skadeståndsanspråk på försäkringsbolag har legat på över en miljard dollar.

   Och hur kom det sig att polisen eskorterade Antifa-medlemmar till Kapitolium? Och hur många Donald-Trump-anhängare tror du skulle stå utanför Kapitolium och skrika: ”Antifa, Antifa, Antifa, Antifa…”

   Hoppar vi till Sverige. Vilka står för den mesta skadegörelsen under en valrörelse i Sverige? Svar: Socialdemokrater.

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Det är fantastiskt Simonsbacka att Du får skriva här på Frihetsportalen.
   De flesta skrivare på Frihetsportalen skulle aldrig få en chans i ”socialistmedia”.
   Men Du kanske inte inser värdet av den friheten, Du behöver liksom inte anstränga Dig för att leva med den. Värt att fundera över kanske?
   Att sprida hat och förnedring är ingen livsuppgift.

   • Claes-Erik Simonsbacka skriver:

    Legacy of lies — how Trump weaponized mistruths during his presidency
    Trump has riddled his presidency with false and misleading statements.
    20 January 2021

    https://abcnews.go.com/Politics/legacy-lies-trump-weaponized-mistruths-presidency/story?id=75335019

    P.S. Extremhögerpopulisten, lögnaren, narcissisten etc. Trump, som bl.a. står för en protektionistisk amerikansk nationalliberalism, utgör även ett stort hot mot världsfreden och därför måste en rättsstaten reagera med full kraft mot handlingar som bl.a. innebär hets, hot, diskriminering och/eller våld.

    Mvh,

    • Mats Jangdal skriver:

     Du hör alltså inte hur tokigt det låter? Mannen som inte startat nya krig, åstadkommit fler fredsavtal än någon tidigare president, som ständigt attackerats på ett oärligt sätt av sina motståndare.
     Vakna Claes-Erik! Nyktra till eller vad det nu är som felas.

    • Göran skriver:

     Att Donald Trump skulle vara någon form av högerextrem var bland det dummaste jag har läst på länge.

     Sedan så har jag aldrig hört någon som har kunnat definiera vad högerextrem är för något. Så att försöka med högerextrem som skällsord är totalt meningslöst. Säger ingenting.

     • Claes-Erik Simonsbacka skriver:

      Enligt Nationalencyklopedin innebär högerextremism ”förfäktandet av högerståndpunkter och värderingar som ligger utanför vad som är förenligt med politisk demokrati.”

      Mvh,

      • Mats Jangdal skriver:

       Vilket alltså är en alldeles för djävlig kidnappning av normalt språkbruk utfört av vänsterextrema personer i avsikt att förvränga allt politiskt samtal och demokratiarbete!

       Du som är så gammal, minns du inte att vi i decennier har diskuterat politik och betecknat den efter en höger-vänsterskala, där skalan endast får utgöra sorteringsunderlag, men inte värderingsunderlag?

       Du är uppenbarligen så grundlurad att man häpnar!

       • Åke Sundström skriver:

        Man kan väl i än högre grad häpna över NE:s osannolika formuleringstabbe. Man tror inte sina ögons vittnesbörd.

        • Mats Jangdal skriver:

         Ja, och nej. NE är ju ett statligt finansierat projekt i samarbete med universitet. Uppsala kanske det var.

         Det blir alltså inte mer oberoende än annan statlig byråkrati.

      • Göran skriver:

       Claes-Erik! Den definitionen säger ingenting. Vad är en högerståndpunkt för något? Vad är politisk demokrati för något?

 7. Jan Andersson skriver:

  Ett ofta använt talesätt i Värmland: Man kan inte lämna ett enda finger åt djävulen, för då tar han hela handen.

Kommentarer är stängda.